29. kesäkuuta 2012

Tuoksuja 6

Christina Aquileraa minulla on kolmen tuoksun verran. Itse Xtinasta en niin kauheasti välitä, onhan hänellä kyllä hieno ääni ja ihan kuunneltavia kappaleita, mutta ei silti ole suosikkejani. Tuoksuja hänen nimellään kuitenkin osataan tehdä mielestäni hyvin.

Siksi hankinkin ensimmäisenä kuvassa olevan ison pullon Christina Aquilera For Womenia. Sen lisäksi että se tuoksui hyvältä, oli pullokin kaunis lukuunottamatta tuota rusetin yritystä. Tähän olisi sopinut paremmin jokin paksumpi rusetti eikä tuollainen liru. Pullo ja laatikko on tehty näyttämään siltä kuin se olisi päällystetty mustalla pitsillä, siihen inspiraatio on saatu Marcel Rochasin Mae Westille suunnittelemasta puvusta. Itse pullo on muotoiltu naisen vartalon muotoja jäljitteleväksi. Ostin pullon melko lailla heti kun se julkaistiin vuonna 2007. Hyvin naisellinen ja viettelevä tuoksu edustaa Xtinalle tärkeitä asioita ja hänen uutta tyyliään.
   Tuoksussa on eksoottinen cocktail mandariinia, persikkaa, mustikkaa(joka muistuttaa hänen häämatkastaan Balille), jasmiinia(joka muistuttaa vanhasta Hollywood glamourista), kieloa, pionia, luumua, myskiä, meripihkaa, santelipuuta ja vaniljaa. Tuoksu on pääosin päivätuoksu, mutta kuitenkin sen verran raskas, että se sopii hyvin iltaankin. Hyvin makea ja pehmeän mausteinen tuoksu yllätti minut liikkeessä täysin, koska julkkisten nimiä kantavat tuoksut ovat yleensä aivan hirveää synteettistä roskaa. Ehkä siksi, ettei näitä tuoksuja yleensä myydä täysin pelkän tuoksun takia, vaan nimi myy myös huiman paljon. Pitäähän Christinan faneilla olla tietysti hänen nimikkotuoksuaan. Christinan tuoksu kuitenkin on aivan eri maata kuin perinteiset julkkistuoksut. Tykkään tosi paljon tämän tuoksuyhdistelmästä, yleensä vaniljaiset tuoksut ovat hukutettuja vaniljaan eikä niissä tuoksu paljon mikään muu. Tämä on kuitenkin samalla kukkainen, mutta myös hedelmät nousevat esiin. Kaikki sulassa sovussa, yksikään ei nouse ylitse muiden. Tämä sopii tuomaan glamouria päivään kuin päivään.

Pienempi tumma pullo on Christina Aquileran By Nightia. Se on mielestäni aika samankaltainen edellisen kanssa omalla tavallaan. Toki iltatuoksuna hyvin paljon vahvempi. Taas kerran kaunis pullo, nämä molemmat pullot tuovat minulle mieleen rakastamani pin-upin värityksellään ja kuvioillaan. Pullo on jatkoa For Womenin sarjaan joten siinäkin on naisen vartaloa jäljittelevä pullo ja kukkia, mutta tällä kertaa maustettuna Christinan lempivärillä eli punaisella. Korkin reunassa on musta ruusu. Tämänkin ostin heti kun se ilmestyi eli vuonna 2009.
   Edellisen tapaan tämäkin on hyvin makea vaniljainen tuoksu, mutta kukkaisuus on jätetty pois tällä kertaa. Sen tilalla on iltaan paremmin sopiva mantelimainen tuoksu, joka tekee tästä hyvin itämaisen ja kermaisen. Poikkeavan tästä myös tekee, että tässä ei ole tosiaan tuota kukkaisuutta eikä myöskään hedelmäisyyttä. Yleensä kaikkiin tuoksuihin on tungettu jompaa kumpaa ellei molempia. Hyvin hankala löytää toista samanlaista tuoksua.
   Leikkisässä ja viettelevässä tuoksussa tuoksuu mandariini, freesia, punainen omena, manteli, vaniljankukka, meripihka ja vanilja. Hyvää tässä tuoksussa lisäksi on se, että tätä ei todellakaan tarvitse lisäillä kun sitä kerran laittaa. Tässä on tuoksuistani ehkä paras pysyvyys, aamulla jos suihkauttaa, tuoksuu se vielä illallakin iholla. Taas kerran, tätä ei ollut odotettavissa julkkistuoksulta. Ehdottomasti suosikkini kaikista Xtinan tuoksuista. Tätä minulla oli myös vartalovoide, mutta se ei ollut ollenkaan hyvä. Siihen ei oltu saatu alkuunkaan samanlaista pehmeyttä vaan se oli hyvin pistävä tuoksu.


Viimeisimpänä sain joululahjaksi Christina Aquileran Secret Potion lahjapakkauksen, jossa oli myös samantuoksuinen suihkugeeli ja kosteusvoide. Tuoksu lanseerattiin vuonna 2011. Suihkugeeliä en ole vielä käyttänyt, mutta kosteusvoide on aivan loistava. Tämän vuoden suosikkejani ehdottomasti. Koostumukseltaan todella kevyt, mutta kosteuttaa hyvin. Imeytyy käytännössä saman tien eikä tee kalvoa käsien pintaan. Pelastukseni jos on kiire ja pitää saada äkkiä käsiin kosteutta.
   Secret Potion on taas vähän samantyylinen kuin edelliset kaksi. Tästä tuoksusta kuitenkin pidän vähiten. Muidenkin kahden tuoksun tapaan tämä on hyvin paljon miesten houkutteluun suunniteltu, edelliset kaksi olivat molemmat vietteleviä, tämä on mysteerisempi ja eroottisempi. Pullo jäljittelee taas naisen vartalon muotoa kuten edellisetkin. Nyt vain koristeessa on onnistuttu paremmin kuin edellisten wannabe-rusetissa tai mustassa ruusussa. Tuon pullon kaulassa olevan killuttimen voisi vaikka irrottaa ja tehdä kaulakorun. Niin kiva se on. Ja se kilisee kivasti pulloa vasten kun pulloa käsittelee.
   Tuoksu on kahta edeltäjäänsä eksoottisempi hedelmien ja kukkien takia, mutta silti hyvin samanlainen ja taas tosi makea ja vaniljainen vaikkei siinä vaniljaa olekaan. Muistuttaa enemmän By Nightia, koska itämaisuutta on mukana paljon. Tuoksussa tuoksuu passionhedelmä, sitruuna, mandariini, jasmiini, appelsiininkukka, lotus, myski, tonkapapu, meripihka ja eebenpuu. Minun nenäni ei erota oikeastaan kuin passionin, jasmiinin ja myskin, mutta en kyllä mikään tuoksufriikki olekaan. Pettymys tämä oli myös siltä kannalta, että nuo kaksi aikaisempaa omistamaani Xtinan tuoksua olivat melko ainutlaatuisia, mutta tältä tuoksuvia löytää helposti muitakin. Ekana tuli ainakin mieleen CK One Shock, tosin tämä on vähän syvempi siihen verrattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti