13. kesäkuuta 2012

Kynsilakkahaaste

Viime aikoina kynsien suhteen on iskenyt vähän tylsyys. En oikein keksi mitään kivoja koristeluita ja jo pelkkä värikin on kauhean vaikea keksiä. Siksi ajattelinkin aloittaa monissa blogeissa pyörineen kynsilakkahaasteen, joka alun perin on 31 päivän pituinen. Minulla ei sellaiseen ole aikaa, eikä edes halua. Jos väkerrän kynsiä ties kuinka kauan niin en niitä ala seuraavana päivänä poistamaan. Ellei ne mene pilalle. Joten tahdiksi otan yhdet kynnet viikossa. Sekin vähän liukuva käsite, koska aina ei välttämättä ehdi.



Ihan heti en haastetta aloita, vasta ensi viikolla. Sunnuntaina on juhlat ja haasteessa ekana on punaiset kynnet, jotka eivät oikein sovi muun asukokonaisuuteni kanssa. Joten siksi aloitan vasta ensi viikolla ja sunnuntaiksi keksin jotain muuta kivaa. Millainenkohan lakkaus sopisi violetin mekon kanssa. Vinkkejä kellään?

Mekkona on ihana jenkeistä Saks Fift Avenuelta tilattu Halston Heritage Halter Twist Dress, jota ensin meinasin tilata muualta, mutta se oli joka paikasta loppu. Saksista kerkesin nappaamaan viimeisen violetin. Toki designermekolla on designer hintakin ja suomeen kuljetus ei ollut halpaa myöskään, mutta kyllä sitä joskus saa tuhlatakin. Ennemmin tällainen kuin vaikka joku niistä Halosen ylihinnoitelluista mekoista. Eikä ainakaan heti ole toisella samanlaista.

Kuva: Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti