4. kesäkuuta 2012

Glitteriöverit

Kokeiluvuoroon pääsi toinen Cesarsilta tullut lakka. Tällä kertaa Color Clubin Sugarplum Fairy, joka oli pitkällisen etsinnän tulos siitä lähtien kun ihastuin muutama kuukausi sitten tämän kuvan lakkaukseen ja tietysti halusin samanlaisen.

Sugarplum Fairy on kaikin tavoin juuri hakemani lakka. Siinä on paljon glitteriä, joten alle ei välttämättä edes tarvitse värilakkaa. Hologlitterit kimmeltävät auringossa todella upeasti. Sisällä lakka on hieman hillitympi, samoin varjossa. Yritin käydä etsimässä ilta-auringon viimeisiä rippeitä kun lakkaus meni niin myöhäiseksi, mutta eihän niitä enää löytynyt. Illan valossa eli käytännössä varjossa kuitenkin lakka näytti aivan tavalliselta pastellivioletilta glitterlakalta. Siitä selvisi mistä nimeen tulee osa Sugarplum. Muutenhan lakka näyttää hyvinkin hopeiselta. Löysin pienen kaistaleen aurinkoakin lopulta, mutta eipä siitä oikein hyvää kuvaa tullut. Seuraavana päivänä ajattelin ottavani kuvat kunnon auringossa, mutta sekään ei onnistunut. Lakka kului töissä kärjistä niin kauheasti jo kahdessa tunnissa ettei siitä nättejä kuvia olisi saanut. Olisin kuvitellut sen pysyvän vähän paremmin kynsillä kun glitterlakat yleensä tarttuu kynsiin kuin tauti.

Lakkaukseen laitoin kuitenkin pohjalle varulta hopeista lakkaa, koska en ollut ollenkaan varma peittäisikö tämä tarpeeksi. Käytin Mavalan 38 Silveriä ja ikäväkseni huomasin sen vetelevän viimeisiään. Lakkaa sai kaivella, että sai siveltimen osumaan tarpeeksi alas pohjalle. Juuri loppui musta lakka ja aluslakka, nyt sitten vielä hopeakin. Muita vastaavia hopeita minulla ei ole, loput ovat liian tummia tai cremejä. Joutuu taas lakkaostoksille.

Jotta lakkapostaukseni eivät menisi vain täysin swatchauksiksi, tein Delia Artin valkoisella ja mustalla koristelakalla epämääräiset viivat ja pilkut pariin kynteen. Vaikka ei tämä todella kaunis lakka mitään koristeluita kaipaisi.

Sisällä salamalla

Ilta-auringossa

Varjossa

Koristelut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti