23. kesäkuuta 2012

31 Viikon kynsilakkahaaste: Punaiset kynnet

Nyt viimeinkin alkaa 31 viikon kynsilakkahaaste kun oli juhannuksena aikaa lakkailla kynnet kunnolla. Osa bloggaajista on tehnyt tämän haasteen sieltä mistä aita on matalin, eli käytännössä lakkaamalla kynnet yhdellä värillä(lukuunottamatta noita kuviohaasteita). Minä haluan haasteessani koristella kynteni joka kerta, koska pelkkä yksivärinen lakkaus ei olisi niinkään haaste vaan vastaa käytännössä vain swatchauskuvia.


Haasteessa odotan erityisen paljon

Liukuvärjäystä: Löysin netistä kerran aivan mielettömän hyvän tutorialin siihen ja haluan jakaa sen teidän kanssanne.

Polka dotseja: Aina yhtä söpöt ja väriyhdistelmiä on kiva keksiä.

Glitteriä: Melkein kaikki tytöthän rakastavat glitteriä.

Galakseja: Nämä vain ovat jännät kynnet luoda ja minulla on sitä varten vaikka mitä sopivia lakkoja.

Inspired by haasteita: Mukava keksiä vaikka laulujen merkityksiä tai poimia niistä tiettyjä juttuja kynsiin.

Erityisen paljon odotan vesimarmorointia vaikka monet eivät siitä tykkääkään. Olen kokeillut sitä kerran ja se oli kivaa vaikkakin hankalaa, mutta tulos oli vaivan arvoinen.Koko viikon suunnittelin tekeväni tällaisen lakkauksen kiina-aiheisella Essence laatallani ja eri väriyhdistelmällä, mutta kun sitten yritin tehdä sen, ei siitä tullut mitään. Kaksi tähän lakkaukseen sopivaa lakkaani olivat jäykistyneet ja tappelin niiden kanssa siedettävän lopputuloksen, mutta sitten kun aloin leimaamaan, tajusin kynsieni olevan liian lyhyet ja liian kapeat. Jo toisen kerran tässä kuussa oli pakko ihmetellä, että miten helkkarin isot sormet ihmisillä on kun tarvitsevat XL laattoja kun mulle ei edes tavallisetkaan ole sopivia. Joku voisi alkaa valmistamaan XS laattoja ;)

Plan B käyttöön ja tuon lakkauksen yritykset pois sormista. Poisto oli kyllä tuskaa, koska punaiset lakat jämähtävät aina kynsiini. Punainen lakka värjäsi kynteni aluslakasta huolimatta, sekä sotki kynsien reunat niin etten saanut poistettua väriä kokonaan. Alle tarvitsi ensimmäisenä kynsienkirkastajaa. Laskin vähän vaatimustasoani ja loin tällaiset kynnet.
Ne olisivat tietysti olleet kauniimmat puhtailla kynsinauhoilla, mutta ei voi mitään. Punaisena käytin Trindin CC18 lakkaa, valkoisena Suhadan valkoista sekä Delia Artin 01 viivoille. Kuvio tuolla Trindillä, hopeat glitterit Delia Artin 08 ja sitten vielä hopeita strasseja. Kuvio Konad m77 ja siistiminen tuolla Konadin French CorrectorillaMitä mieltä olette. Onko aihetta jatkaa haastetta eteenpäin vai kyllästyittekö jo alkuunsa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti