17. kesäkuuta 2012

Festareita ja juhlia

Postauksissa oli hieman taukoa, edellinen oli ajastettu ja syynä olivat kiireeni. Viikonloppu oli oikea haaste. Ensin lauantaiaamuna festareille poikaystävän kanssa, yöllä kotiin, suihkuun ja aamulla kymmeneksi kirkkoon ja veljen rippijuhliin. Ei tullut paljon nukuttua, mutta kivaa oli. Ainakin festareilla. Sukujuhlista en tykkää alkuunkaan. Maanantaina pitäisi sitten vielä herätä klo 5.00 kuten joka arkiaamu. Veikkaan, että ensi viikonloppuna nukuttaa ihan vähän.

Pienestä tauosta huolimatta kävijöitä sivulla on ollut hurjan paljon, olette kaikki tervetulleita lukijoiksikin. :)

Kynnet olivat tällaiset sekä juhlissa, että festareilla, koska en todellakaan ehtinyt lakata kynsiä yöllä kolmelta. Nämäkin meni pilalle vähän. Idea oli hyvä, mutta toteutus huono. En tajua mikä nykyään on leimailussani vikana kun en saa niitä onnistumaan millään. Joko lakka kuivuu ennen kuin saan sen stamperiin vaikka olen yhtä nopea kuin ennenkin. Tai jos saan kuvion stamperiin asti niin se ei tartu kokonaisena kynteen, välillä ei ollenkaan. Ennen leimailu onnistui tuosta vain.Kynnet saivat inspiraationsa musiikista kun on festareista kyse. Värit pidin hillittynä, koska en ehdi lakkaamaan kynsiä uudelleen sunnuntain juhlia varten, joten värien piti sopia myös mekkooni. Musiikista kertomaan valitsin Konadin m73 laatasta nuotit sekä kahteen kynteen kuviot Billy Talentin biiseistä, sitähän olen menossa katsomaan jo toisen kerran. Diamond On A Landmine toi kynsiin timantin, joka sai inspiraationsa taas omistamastani paidasta. Minulla on tuollainen punaisena.

Kuva: Google

White Sparrows on ehkä toiseksi ihanin rakkauslaulu jonka tiedän, mutta ei todellakaan mitään perushempeilyä. Se saa minut usein itkemään ja kylmiä väreitä menee selkää pitkin. Charming Nails Konad-laatassa on sopivasti lintu, joka ei varmaan ihan varpunen ole, mutta sovitaan, että nyt se on varpunen. Se pääsi yhteen kynteen lopulta vaikeuksien jälkeen. Kynteni ovat niin pienet, että se ei meinannut mahtua siihen nätisti. Miten jollakin oikeasti on niin leveät kynnet että tuo menee ongelmitta niihin.

Pohjalle valitsin uusista lakoistani hillityn kahvinvärisen Mavalan Rose Dustin ja kuviot tein mustalla Nail Art lakalla, varpusen valkoisella, koska biisi on White Sparrows. Tuo Rose Dust oli kyllä tosi kiva lakka, saa sellaiset muotimaailmassa suositut Mannequin Nailsit eli kynnet joissa lakka ei paljon eroa ihonväristä.
Festarireissulla kävin myös shoppailemassa ja houkutuksia oli vaikka kuinka. Ostin vain tarpeellisen kuitenkin sekä yhden tarpeettomankin joka oli pakko saada.

Juhlia varten hankin peittämään rannekkeet kädessä tuollaisen kultaisen leveän rannekorun. Se ei ihan tyyliäni ole, mutta ainoa joka oli tarpeeksi leveä peittämään 2 ranneketta. Siihen hankin sopivan kultaisen korvakorun. Toiseen korvaan laitoin kotoa erilaisen korun.

Tarpeettomana hankin H&M Duo Nail Polish setin, jossa on vähän tylsä ja ei-minua oleva City sekä aivan ihana hologlitter Zoo. Olen niin totaalisen ihastunut noihin hologlittereihin, että haalin niitä joka paikasta. Citystä en oikein tiedä onko se punainen vai pinkki kun se on jotain siltä väliltä. Vaihtelee valossa välillä ollen punaisempi ja välillä pinkimpi. Saa nähdä tuleeko käytettyä. Kummastakaan en löytänyt netistä swatcheja, joten tulee olemaan ihan yllätys millaisia nuo on.

Lisäksi ostin Rexonan Fresh Mint suihkugeelin kun poikaystävä halusi mun kokeilevan sitä. Hän oli sitä käyttänyt ja sanoi, että siitä tulee jännä olo, tuohan on viilentävä suihkugeeli. Suihkugeelejä mulla on iso varasto, mutta en sitten viitsinyt kieltäytyä kun herra insinööri niin innoissaan selitti siitä. Oli vielä tarjouksessakin 1,99€. Ehkä se sitten helteellä on kiva kun se viilentää.

Näistä hinnoista vielä, että tuo rannekoru maksoi 5 euroa, korvakoru 3,95€ ja lakat 3,95€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti