15. kesäkuuta 2012

Tuoksuja 5


Kiss Of Red 
Karkkimainen makean sokerinen tuoksu, josta ei löydy mistään mitään tietoa. Arvatenkin siksi, että se on halpistuoksuja, maksoi vain 0,50 euroa poistomyynnissä. Pullon kanssa oli vähän ongelmia kun pullosta ei meinannut tulla yhtään mitään. Mutta kun sitä monena päivänä vain jaksoi painella paljon niin kyllä sitten lopulta suutin alkoi toimimaan.


Mango Delirium 
Lempivaatekauppani on Mango, joten olihan tämä ihan pakko ostaa kun näin sen, tosin en Mango liikkeessä vaan tavaratalossa. Haluaisin kaikki muutkin Mango tuoksut joita oli yllättävän paljon, kaiken kaikkiaan 7 kappaletta. Ensimmäinen MNG Cut For Woman julkaistu vuonna 2002 ja uusin Lady Rebel Rock Deluxe 2011. Delirium sijoittuu keskivaiheille, se on julkaistu vuonna 2006. Pullo on kivan timanttisen muotoinen(vaikka matkiikin Chopard Wishiä) ja siinä on kiva koriste korkin alla. Deliriumin ovat luoneet Rosendo Mateu, Elisabeth Vidal ja Pierre Wargnye. Heistä kaksi ensimmäistä eivät ole tehneet mitään merkittävien merkkien tuoksuja, mutta Wargnye on ollut luomassa tuoksuja muun muassa Calvin Kleinille, Dieselille, Estée Lauderille, Hugo Bossille, ja YSL:e.
   Makean hedelmäisessä päivätuoksussa tuoksuu gardenia, kookos, myski, vanilja, heliotrooppi, kielo, mandariininkukka ja tahitin gardenia. Sopii parhaiten päiväkäyttöön, mutta myös iltaan. Tuoksu vain ei ole kovin pitkäkestoinen. Deliriumhan tarkoittaa houretilaa ja niin kiva kuin tuoksu onkin, on se vähän nimensä mukainen. Tuoksut hieman riitelevät keskenään ja se ei ole aivan tasapainoinen.

Angel Love 
Tätini kävi Dubaissa ja pyysin tuomaan sieltä Policen lempituoksuani jota en hinnan takia viitsi ostaa suomesta ja laivallakaan sitä ei ollut. Ei ollut Dubaissakaan sitä, joten sain korvaavana tämän. Toki tämä on halpa tuoksu, koska netistä ei löydy mitään tietoa. Tuoksuu hyvin paljon muille karkkimaisille tuoksuilleni, kuten So...? Eternalille, mutta on paljon kukkaisempi kuin ne.

Nimetön 
Tämän sai eurolla ja se tuoksui ihan kivalta, joten otin sen. Myös hyvin paljon karkkimaisten tuoksujen kaltainen, mutta tässä on vähän mukana myös niiden päänsärkytuoksujeni pistävyyttä, mutta se onneksi on vain alkutuoksussa ja haihtuu pian.
'
Mauritzio Jasmin 
Äitini tuoksu ja arvatenkin jasmiinilta tuoksuva, haistan myös vähän vaniljaisuutta, mutta netistä ei löydy yhtään mitään tietoa, joten en osaa sen tarkemmin sanoa miltä se tuoksuu.

Creation Lamis Fatal Snake Classic 
Yksi ehdoton suosikkini kaikista tuoksuistani. Huumaavan täyteläinen iltatuoksu. Tämä on ensimmäisessä tuoksusarjan postauksessa mainittu toinen Diorin Poisonin jäljitelmä. Jos pitää Poison tuoksusta, rakastaa myös tätä. Ja pullokin on melko samantyylinen kuin Poisonin pullo. Hinta vain on kymmenesosa siitä mitä Poison maksaisi. En vain saa siitä tarpeekseni. Haluaisin myös muut tuoksut tästä sarjasta, mutta en ole löytänyt mistään. Niitä on ainakin Fatal Snake Blue, Ultimate ja Magical. Kaikissa ihanat käärmepaketit kuten tässäkin oli ja nekin varmaan aika lailla Diorin Poisonin eri versioiden jäljitelmiä.
   Netistä ei löydy tietoa mille tämä tuoksuu, mutta veikkaisin tuoksujen olevan hyvin samankaltaiset kuin Poisonissa. Epäluotettavasta lähteestä sain tietää, että tässä tuoksuisi marjat, korianteri ja ruusu, mutten aivan allekirjoita tätä. Tämä on ehdottomasti iltatuoksu, päivään liian täyteläinen.

  
Kuvat: GoogleSo? Kiss Me 
Samanlaisen deodorantin kanssa tullut pikkuinen matkapullo tätä tuoksua. Aikaisemmassa osassa kerroinkin jo So...? tuoksuistani. Tämä oli ensimmäinen niistä kaikista. Muidenkin tuoksujen tapaan tämä on hyvin teinimäinen, mutta silti äitini on vähän ominut tämän minulta. Minulla So...? tuoksujen aika meni vähän ohi jo, kai minusta tuli aikuinen. Onhan tämä hyvin makea ja nuorekas vaniljaisen myskinen tuoksu. Päivätuoksu sisältää raikasta mustaherukkaa, ananasta, sitrusta, vaniljaa, myskiä ja puisia tuoksuja. 


Intimately Beckham Night Women 
Poistomyynnistä ostettu ihan kiva tuoksu, muuten en olisi ostanut mutta maksoi 10 euroa. Tuoksu lanseerattiin vuonna 2007 yhdessä miesten version kanssa. Arvatenkin Beckhameilla ei ole paljon mitään tekemistä itse tuoksun kanssa, nimi on vain läntätty kylkeen. Tuoksun suunnitteli Jean-Pierre Bethourat, joka on suunnitellut tuoksuja muun muassa Burberrylle ja Versacelle. Kuten nimikin kertoo, on tämä yötuoksu ja Bethourat laittoi siihen mandariinipuuta, bergamottia, kanelia, liljaa, tuberoosaa, seductive queenia(mitä sitten onkaan), nerolia, mausteita, santelipuuta, patsulia, vaniljaa, tonkapapua ja mirhaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti