20. kesäkuuta 2012

Täydellisen puhdasta +menestystä

Vähän aikaa sitten minulta loppui kaksi L'Orealin Perfect Clean tuotetta. Ostin ne viime vuoden maaliskuussa kun luin niistä Oprinin blogista pienen esittelyn. Sarjaan kuuluu kolme tuotetta, Detoxifying Foaming Gel normaalille ja sekaiholle, Foaming Cream kuivalle ja herkälle iholle sekä Glow Soft Scrub kuorinta.

Tosin ilmeisesti ostoni jälkeen tuotteita on uudistettu ja nyt tuotteet ovatkin Refreshing Foaming Gel Wash, Soothing Foaming Cream Wash ja Exfoliating Foaming Gentle Scrub.

Ulkomailla on myös saatavilla vihreä epäpuhtaalle iholle oleva tuote, jota tietenkään ei suomessa ole vaikka sitä todella monet tarvitsisivat. Mukaan lukien minä. No, menettelee tuo sininenkin.


Kuvat: Google


Suurin ero perusputsareihin näissä on tuo ihana cleanPod puhdistustyyny. Siinä taisi olla 500 nystyrää, jotka puhdistavat jokaisen huokosen. Vaikka minulta loppuivatkin nämä itse tuotteet, podit jäävät ehdottomasti jatkokäyttöön muiden tuotteiden kanssa. Tyynyt on helppo säilyttää kiinni purkissa niille varatussa kolossa, irrallaan ollessaan ne ainakin minulla saattaisivat mennä hukkaan kun pyörisivät missä lie. Tyyny on myös helposti kädessä pidettävä ja sillä on vaivatonta puhdistaa iho. Lisäksi tyyny on myös helppo puhdistaa käytön jälkeen eivätkä sen nystyrät katkeile.

Ihan ainutlaatuinen keksintö tuo tyyny ei ole, ainakin Garnierin Pure Active Exfo Brusherissa ja MatBrusherissa on samantyylinen puhdistusväline.


Ostaessani näitä, valitsin omalle iholleni sopivimmat eli normaalille ja sekaiholle olevan sinisen geelin ja kaikille ihotyypeille olevan oranssin kuorinnan. Vaaleanpunainen puhdistusvoide on luultavasti minulle liian täyteläistä, koska ihoni ei ole kuin pintakuiva välillä.

Geeli on sinisestä ulkoasusta huolimatta kirkasta, vain pullo on sininen. Mikä on hyväkin niin ei tarvitse tunkea hirveästi väriaineita naamaan. Se lupaa syväpuhdistaa ihon sitä kuivattamatta. Geeli vaahtoaa hieman todella hienojakoisena vaahtona mikä on kasvoille hyvä. Osa putsareista on vaahdonnut niin, että vaahtoa on sitten silmät ja suu täynnä, tässä ei ole sitä ongelmaa. Vaikka vaahdon menemistä nenään pitää hieman varoa kyllä, koska jos sitä menee nenään, se sattuu jonkin verran. Ihosta tulee puhdistuksen jälkeen todella puhdas eikä iholle jää mitään öljyistä tai muuta vastaavaa kerrosta niin kuin joistakin putsareista jää. Iho tuntuu sileältä, puhtaalta ja mattaiselta. Kuitenkin pintakuivaa ihoani kiristi aika reilusti aina puhdistuksen jälkeen, joten se puoli siitä lupauksesta ei pidä paikkaansa. Meikki irtoaa hyvin iholta, mutta silmien kanssa on kyllä melkeinpä käytettävä eri putsaria kun tuota geeliä menee helposti silmiin käsin puhdistaessa ja tuo tyyny taas ei ole ihan se paras väline silmien puhdistukseen. Geeli sisältää mentholia, joka viilentää, mutta silmissä se ei todellakaan tunnu kivalta. Miinusta tuote saa myös tuoksusta, josta tulee mieleen lähinnä tiskiaine.

Pirteän keltaisessa purkissa oleva Glow Soft Scrub on kyllä lempikuorintani. Sitä tosin käytän mieluummin ilman tuota tyynyä, koska huomasin, että rakeet kasautuvat tyynyn nystyjen väliin ja sieltä ne eivät ihoon vaikuta mitenkään. Geelimäinen ja oranssiin vivahtava kuorinta tuoksuu ihanasti persikalle ja aprikoosille. Rakeet ovat pienenpieniä ja ainahan puhutaan, että kuorintaa pitäisi hieroa ihoon kunnes rakeet hajoavat. Tämä on ensimmäinen kuorintani jossa oikeasti ne rakeet hajoavat hetken hankauksen jälkeen. Muita saisi hinkata vaikka tuntitolkulla ilman tulosta. Pienet rakeet ovat myös hellävaraisia eivätkä raavi ihoa. Kuorinta vaahtoaa kevyesti kuten putsarikin. Kuorinnan jälkeen iho on ihanan pehmeä ja raikkaan tuntuinen, mutta taas kerran kiristävä.


Kokonaisuutena molemmat tuotteet ovat kuitenkin parhaimpia putsareita ja kuorintoja mitä minulla on ollut. Jos varastossani ei olisi niin monta kuorintaa ja puhdistustuotetta, voisin ostaa näitä uudelleenkin ihan hyvin. Nämä eivät ole myöskään kalliita, yksi purkki maksaa noin 7 euroa.


Lisäksi vieläpä sain iloisia uutisia tänään :D


Neljäntenä roikutaan listoilla :) Eka kerta kun yllän listalle asti, mutta oli tuossa kyllä myymistäkin.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti