25. kesäkuuta 2012

Ostoksia sekä yhteistyökumppani

Tänään tulikin tehtyä töiden jälkeen yllätysvisiitti naapurikaupunkiin vaikka väsytti törkeästi. En nukkunut koko viime yönä, kolmen vapaapäivän aikana nukuin niin kauheasti ettei uni tullutkaan. Lauantainakin heräsin vasta klo 14.30.

Tällä kerralla halusin rajoittaa ostoni vain sellaiseen jota tarvitsen. Eli käytännössä deodorantteihin, roll-oneja mulla on yllin kyllin, taitaa olla varmaan jotain viitisen pulloa. Sprayta on menossa viimeinen pullo ja siksi olikin hankittava lisää. Ihana tunne kun kerrankin tarvitsee jotain kosmetiikkaa ;)

Pysyinkin tavoitteessani aika hyvin enkä lipsunut kuin kerran. Ostin vain osittain vähän kalliimpaa kuin normaalisti.

Hinnan perusteella kallein oli Lumene Spa Nourishing Care For Body and Mind Ravitseva Vartalohoito. Kyseisessä kaupassa on ollut nämä Spa tuotteet poistossa jo varmaan pari kuukautta ja olen aina niitä hypistellyt kädessäni, mutta jättänyt sinne. Nyt en voinut enää vastustaa tämän kaunista purkkia, tai ei niinkään purkkia vaan itse ainetta. Kirkkaan ja limenvihreän yhdistelmä on ihanan raikas ja tulee mieleen juurikin jokin moderni kylpylä. Olen kyllä valittanut kaksifaasisista tuotteista vaikka kuinka kun osat kuluvat eri tahtiin, mutta nyt en antanut sen haitata. Tämä on vissiin vähän kosteusvoiteen tyyppinen tuote, mutta öljyisempi. Hintaa tällä kyllä oli, normaalihinta netissä näytti olevan 14-17 euroa, tämä oli poistomyynnissä 9 eurolla.


Ensimmäinen varsinaisesti tarvitsemani tuote olivat nämä Iseree vanulaput. Näitä saa Lidlistä ja hinta on vain 1,09€/120kpl eli mielestäni melkoisen halpaa. Etenkin kun laatu on erittäin hyvä. Laput putsaavat hyvin ja pitävät muotonsa loppuun asti. Edellinen paketti on jo lopussa, joten oli tarvetta uudelle. Aikaisempi minulla on vaaleanpunainen, tämä on sininen. Vertailin paketteja ja teksteissä tai missään muussakaan ei ole mitään eroa eli kai ne vain halusivat sitten tehdä kahden värisiä paketteja ostajien hämmennykseksi.


Sitten ne varsinaiset ostokset. Eli kaipaamani spray deo, yleensä käytän kivantuoksuista Rexonan Shower Freshiä, mutta olen käyttänyt sitä niin monta pulloa, että halusin vaihtelua. Otin sitten toisen Motionsense sarjaan kuuluvan nimeltä Pure. Mulla oli aikaisemmin samantuoksuinen suihkugeeli ja se oli ihan kiva, joten ehkä tämäkin on.

Toisena kaipaamanani oli Rexonan Maximum Protection ihan sen takia, että nuo tavalliset ei pidä töissä tarpeeksi. Parin tunnin jälkeen alkaa jo tuoksahtamaan hieman näin lämpimällä ilmalla. Olen nähnyt tästä vain telkkarimainoksen ja tyrmistyin kyllä hinnasta. Rexonatyttönä olen tottunut sellaiseen parin euron hintaan, toki selektiivisiltä merkeiltä löytyy kalliimpiakin deodorantteja, mutta tämän hinta oli markettiin kova. Purkki maksaa 8,90€. Tämän on todella parasta olla hintansa veroista. Tuoksu ainakin oli ihan kiva. Ja ovat ihmiset ostaneet tätä hinnasta huolimatta kun tämä oli viimeinen paketti.

Viimeisenä poimin mukaan Lumenen alelaarista myöskin viimeisen Lumenen Hellävaraisen voide antiperspirantin. Se maksoi vain 2 euroa, normaalihinta näytti netissä olevan 10,50e eli ei mitään halpaa tämäkään. Kauhea katsoa Lumenen nykyisiä hintoja kun ennen se on ollut aina sellainen halpa, mutta kohtalaisen hyvälaatuinen opiskelijoille sopiva merkki. Ei näillä hinnoilla enää opiskelijat ostele pahemmin mitään sen tuotteita. Halvan poistohinnan takia kuitenkin valitsin tämän vaikka ihoni ei varsinaisesti ole herkkä. Mutta käytin aikaisemmin ne kolme Yves Rocherin voidedeodoranttia ja tykkäsin niistä yökäytössä. Kainaloni joskus kuivuvat herkästi ja voidemainen sopii yöksi paremmin kuin tavallinen joka kuivattaa helposti. Ja yöllä saa myös rauhassa antaa tämän imeytyä. Tämä ei ilmeisesti tuoksu juuri millekään kun yritin sitä haistella tuubista, mutta se selviää käytössä.Blogi on myös saanut ensimmäisen yhteistyökumppanin ja siitä lisää aivan näinä päivinä kunhan saa asiat sovittua loppuun asti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti