27. heinäkuuta 2012

Niiskuneiti tietää

millä hiukset saa selviksi. Joskus kauan sitten, ehkä siitä on jo vuosi, kaksi tai enemmänkin, luin Karkkipäivän Sannin kirjoittamana kuinka XZ Muumi Niiskuneiti Selvityssuihke on paras tuote takkujen selvittelyyn. En sitten tiedä onko tämä sama kuin vuonna 2010 ollut Pikku Myy selvityssuihke vai onko se vielä eri tuote. Kärsin silloin aika paljon hiusteni latvojen kuivuudesta, koska ne olivat paksut enkä hoitanut niitä kunnolla. Suihkussakäynnin jälkeen hiusten harjaus oli tuskaa, kuivat hiukset sai vähän paremmin selviteltyä aamuisin.


Menin sitten suorinta tietä etsimään tätä suihketta ja sitä kokeiltuani en voinut kuin yhtyä Sannin mielipiteeseen. Hintakin oli melko edullinen, 150ml maksoi kuutisen euroa. Tämän suihkuttamisen jälkeen takut aukesivat kuin itsestään, mutta hiuksista ei tullut kuitenkaan lähmäisiä vaikka tätä suihkutti reilumminkin. Lisäksi tuoksu oli ihanan mansikkainen, vaikka tuoksun pitäisi olla punaiset marjat. En erota siitä kuitenkaan melkeinpä mitään muuta kuin tuon mansikan. Toki tämä on lasten tuote pääasiassa ja siksi alussa epäilinkin, että toimisiko tämä aikuisen vahvoille hiuksille. Lapsilla kun kai on hennommat hiukset? en minä tiedä ;) Mutta ihan hyvin se toimi kuitenkin. Hyvä juttu on myös se, että tämä ei sisällä silikonia, jotenkin osasi odottaa, että tässä olisi silikonia kuten selvitystuotteissa yleensä on.

Ainoa huono puoli tässä on, että se ei vähentänyt ainakaan minulla sähköisyyttä. Kuiviin hiuksiin suihkutettuna tämä vähensi väliaikaisesti sähköisyyttä ja pörröisyyttä, mutta ehkä noin tunnin päästä latvat olivat taas pörrössä ja sähköiset etenkin talvella.

Nyt käyttö on jäänyt vähän vähemmälle, koska minulle ei enää varsinaisesti tule takkuja. Hoidan latvoja hoitoaineella, naamiolla, öljyllä, seerumilla ja yöhoitoaineella(en toki kaikilla kerralla joka päivä, vaan vaihdellen) sekä leikkasin hiukset kerroksittain, jolloin latvat ovat ohuemmat. Nyt suihkunkin jälkeen kampa vain liukuu hiusten läpi eikä takkuja ole kuin satunnaisesti. Ja niihin satunnaisiin tilanteisiin voi hakea tätä avuksi.

Tänään oli viimeinen työpäiväni ja sen kunniaksi lähdin poikaystävän kanssa käymään naapurikunnassa syömässä ja sitten luontoretkellä luonnonsuojelualueella, jossa on rotkolampia, louhikoita ja synkkiä metsiä. Kaupassakin käväistiin hakemassa evästä ja sieltä tarttui mukaan yksi kynsilakkakin. Hintaa oli 1,99€. Harmittaa kun aikaisemmin siellä oli myös mattalakkoja, mutta en ostanut silloin ja nyt oli vain kiiltäviä. Ensi kerralla ehkä pitää vielä haalia sieltä se keltainen. Nyt otin miehen valinnan mukaan tällaisen punaoranssin Coral Prosilk neonlakan (minäkö muka herään kesän neonlakkatrendiin myöhässä...), sävy 149. Se ei oikein ole punainen, mutta ei oranssikaan vaan jotain siltä väliltä. Sävy vaihtelee hurjasti valon mukaan, hämärässä enemmän punainen, kirkkaassa valossa oranssi.

Ihanin juttu kuitenkin oli se, että katsoin ensin sellaisesta lasten kolikkoautomaatista sormuksia pitkään kun siinä oli noin rihkamaksi aika kivan näköisiä. Lähdin sitten ulos ja mies jäi vähän jälkeen ja sitten se ilmestyi sieltä yhden sormuksen kanssa jonka osti automaatista. Automaatissa oli kaikkia bling bling sormuksia, mutta meille satunnaisesti valikoitui ihan tavallinen sormus josta kuitenkin tuli heti rakkaampi kuin yhdestäkään bling korusta olisi tullut.

Korussa ilmeisesti pitäisi lukea Happily, koska en ainakaan tuolle sanalle löydä mitään suomennosta. Sydän perässä merkitsee minulle, että teksti tarkoittaa onnellisesti rakastuneita. Lapsillehan nämä sormukset on, mutta silti tosi söpöä kun sain tuollaisen.

Bling Bling korun ostin jo eilen kun kävin viemässä uuteen asuntoon tavaroita. Avantyn upean punainen platinoitu zirkonisormus.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti