3. heinäkuuta 2012

31 Viikon kynsilakkahaaste: Oranssit kynnet

Oranssit kynnet sopivat loistavasti kesään jos on ruskettunut edes vähäsen. Minä kun en ole ja muutenkaan en tunne oransseja kynsiä omakseni. Haaste oli tässä tapauksessa todellakin haaste keksiä jotain oranssia kynsille. Etenkin kun omistan hyvin vähän oransseja lakkoja. Taitaa minulla olla vain 2kpl sekä 2 Nail Art lakkaa, äidillänikin 2 oranssia. Valinnanvaraa ei kauheasti ollut.


Äidilläni oranssit ovat vain neonoranssi sekä todella tumma oranssi. Niitä en halunnut. Nail Art lakoilla saa hyvin huonosti koko kynnen lakattua eli ne ovat pois vaihtoehdoista. Jäljelle jäi vain Lumenen Scent Of Rain ja Oriflamen uusi Coral lakka. Lumenea käytin jokin aika sitten näihin, joten nyt sai tuo Coral astua kehiin. Sitä olen pitänyt vain varpaissa juhannuksesta lähtien.


En jaksanut alkaa leimailemaan kun en keksinyt mitään sopivaa, Haluan myös käyttää kiekoistani pois koristeita edes vähän. Niitä kun on jotain 8kpl ja kaikki täynnä. Halusin kokeilla metallisia perhoskoristeita, koska niitä en ole käyttänyt vielä missään. Ne kyllä tarttuivat hiuksiin jatkuvasti ja ensimmäiset irtosivat jo seuraavana aamuna töissä ja loputkin sitten loppupäivän aikana.Coral levittyi hienosti ja peitti jo 2 kerroksella, peukalo olisi voinut vaatia kolmannenkin kun siihen jäi vähän epätasaisuutta, mutta en halunnut kasata hirveää kasaa lakkaa kynnelle kun se ei kuivuisi ikinä. Tein myös Nail Art lakalla epämääräiset viivat joka kynteen, sitten kiinnitin perhoset sekä vähän kultaista glitteriä.
Päällyslakka päälle ja valmis.Tuli kyllä aikamoiset räpellykset, mutta ensi haaste sitten paremmin. Se onkin toinen minulle epämukava väri jota en osaa käyttää yhtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti