19. heinäkuuta 2012

31 Viikon kynsilakkahaaste: Siniset kynnet

Huomenna on asuntonäyttö taas jos tällä kertaa onnistaisi ja siksi jo kärjistä palasina lohkeillut vihreä lakka sai luvan lähteä. Vaikka Block Your Green aivan ällistyttävän ihana vihreä lakka olikin. Siihen asti kunnes poistin sen. Se ei meinannut millään lähteä ja aluslakasta huolimatta se värjäsi kynnet kellertäviksi ja sotki sitten myös kynsinauhat ja osan kynnestä vihertävän sinisiksi. Toista kättä en jaksanut leimailla ja siihen laitoin sen sijaan pariin kynteen Party Of Five Glittersiä ja se näytti todella upealta. Poisto taas oli tuskaa kun se jämähti aika tiukasti kynsiin. Sormet on ihan kuin paleltuneet, mädäntyneet ja kynsisienestä kärsivät, oikein kauniit....


Sininen ei ole oikein koskaan ollut oma värini kynsillä. Se ei vain tunnu hyvältä ja usein siniset lakat lähtee alta aikayksikön kynsistä. Edes vaaleansiniset ei ole kivoja, ainoa siedettävä sininen jos glittereitä ei lasketa on Rimmelin Sky High. Sitä jopa pidin pari päivää.

Siksi halusin jonkin erilaisen sinisen lakan tähän enkä noita perus "aitoja" sinisiä. Kokoelmastani valikoitui Oriflamen Very Me Fashion Metallics Nail Polish lakka sävyssä Blue Metal, koska se on harmahtavan sininen metallilakka ja muutenkin erikoisempi minun lakkojeni joukossa. Ensin ajattelin säästää sen haasteessa olevaan Metallikynsiin, mutta siihen laitankin sellaista jota ei usein blogeissa näe.

Blue Metal levittyi loistavasti eikä raidoittunut kuten metallilakoille ainakin minun kohdallani usein käy. Peitti jo kiitettävästi yhdellä kerroksella eikä välttämättä olisi tarvinut toista, mutta halusin tummemman lopputuloksen joten pistin kaksi kerrosta. Edesmennyttä Mavalan metallista Silver lakkaani sai laittaa neljäkin kerrosta eikä tulos ollut tasainen vielä silloinkaan. Blue Metal myös kuivui tosi nopeasti ja metallinen kiilto kynsillä oli aivan upea. Pitäisi varmaan alkaa hankkimaan enemmän metallilakkoja, ne vähän jäivät aikuisiällä kun sellaisena alle 10 vuotiaana käytin aina metallilakkoja niin niihin kyllästyi.
Halusin taas leimailla kun se viimeksi sujui niin hyvin ja kuvioksi valitsin mielestäni metalliseen hyvin sopivan kuvion laatasta m73 ja halusin leimata sen hopealla. Tiesin Konadin hopeisen lakan olevan hyvin läpikuultava ja ei se sitten näkynyt ollenkaan kynnellä kun kokeilin. Typeriä lakkoja nuo kulta ja hopea. Sitten tuli taas mieleen tarrat, mutta muistin, että pakkasin ne jo laatikkoon. En keksinyt muuta sopivaa leimailuväriä, joten glitteriä siis kehiin.

Halusin sinipainoitteista glitteriä, mutta sekaan muutakin väriä, joten laitoin ensin Wet'n Wildin Party Of Five Glittersiä ja sen jälkeen Constance Carrollin 59 sävyä. Kamera ei taaskaan tallenna värejä oikein ja metallisuuskin haittaa kuvausta, mutta on se sinne päin. Ihan kivat noista tuli vaikka ei ihan sellaiset kuin alun perin piti.

Kuvista unohtui päällyslakka joten siksi kaksi kynsistä on aika röpelöisiä kun piti vähän asetella noita glittereitä kynnelle. Aurinko pilkahti pilven takaa niin piti kiirehtiä ulos kuvaamaan ja päällyslakka jäi.Enää kaksi inhokkiväriä, violetti ja mustavalkoiset ja sitten alkaa paremmat haasteet joita odotan innolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti