13. toukokuuta 2015

Hedelmäenergiaa vol 2

Reilusti yli vuosi sitten kirjoittelin Garnierin Pure Active -puhdistusgeelistä. Tällä hetkellä ihonhoitorutiinissani on yhtenä putsarina mukana saman sarjan Pure Active Gentle Purifying Foam. Vaahtoputsarit ovat yksiä suosikkejani ja Herbinan vaahtoputsarin loputtua otinkin heti käyttöön tämän.


Pirteän värisessä pullossa oleva neste pumppautuu pehmeäksi ja sileäksi vaahdoksi. Se puhdistaa hyvin ihon ja poistaa myös kasvomeikin vaivattomasti. Samalla se kuitenkin on tuohon geeliin nähden hellävaraisempi, eikä kuivata niin paljon ihoa. Tuoksuu huumaavan hyvältä greipiltä, johon granaattiomena tuo pikkuisen makeutta. Tuoksu on voimakas ja etenkin aamuisin putsarilla on kiva puhdistaa kasvot. Pirteä tuoksu herättelee unenpöpperöstä tehokkaasti.


Käy myös loistavasti yhteen kasvoharjan kanssa. Geeliputsarit ovat helposti liian kuivia ja vettä saa lisäillä harjauksen aikana iholle. Vaahto on niin kosteaa, ettei sille enää ole tarvetta ja yksi pumppaus riittää kevyesti koko kasvoille. Jää vähän ylikin.

Puhdistuksen jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta, eikä juurikaan kiristele. Kasvojeni epäpuhtaudet ovat viime kuukausina vähentyneet reilusti, koska olen tainnut löytää minulle sen parhaimman rutiinin, jota terveellisempi ruokavalio vielä tehostaa. En voi sanoa, että vaahtoputsari yksistään on vähentänyt epäpuhtauksia, vaikka onkin juuri tarkoitettu epäpuhtaalle iholle. Mutta ainakin se on tärkeä osa ihoni kunnon ylläpitoa.


Ennen No7 vaahtoputsari oli suosikkini, mutta nyt kun se poistuu suomen markkinoilta(nyyh), niin tästä tuli uusi suosikkini, koska se peittoaa Herbinan tuoksullaan. Ellen sitten taas jatka vaahtoputsarikokeiluja, ainakin se Lumenen putsari kiinnostaisi kovasti ja tietysti se Basironilta tullut putsari täytyy myös testata.

Mikä on sinun suosikkisi vaahtoputsareista?

7 kommenttia:

 1. Miulla on käytössä tämä samainen vaahto ja kun huomasin CM:llä tarjouksen, niin ostin toisen jo jemmaan :)

  Plussaa siitä, että tämä on riittoisaa, vaikka käyttäisi aamuin ja illoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhdistusvaahdot ovat kyllä aina mukavan riittoisia :)

   Poista
 2. Mulla on tuo vaahtoputsari juuri loppumaisillaan. Tykästyin myöskin. Seuraavaksi taidan kuitenkin kokeilla Lumenen Bright Touch tai Pirkan argan-sarjan vaahtoa.

  VastaaPoista
 3. Ainakin vaahdon koostumus näyttää tosi pehmeältä. Itse en tykkään yhtään sellaisista vetisistä vaahdoista.

  VastaaPoista
 4. Minulla käytössä L300 sarjan sensitive vaahtoputsari ja tykkään sen pehmeästä vaahdosta. Toinen varalla on Lv:n vaahtoputsari.

  VastaaPoista
 5. Olen pitkään käyttänyt ACO:n puhdistusvaahtoa, mutta nyt ovat uudistaneet sarjan joten jotain muuta on kokeiltava sen sijaan. Minulla on superherkkä iho joten korvaajan löytäminen on varmasti taas melkoinen urakka :)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa hyvältä! Mulla on käytössä Avonin epäpuhtaalle iholle tarkoitettu vaahto ja oon tykästynyt siihen tosi paljon,varsinkin kasvoharjan kanssa käytettynä.:)


  Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

  VastaaPoista