15. toukokuuta 2015

What's Your Name


Kirpparilta löytämäni Sinful Colorsin lakka What's Your Name ei ole se kaikkein keväisin tai kesäisin lakka, mutta kuulin hiljattain, että tämä muutama vuosi sitten hyvinkin ahkeraan ulkomailta tilattu lakkamerkki on rantautunut viimein suomeenkin ja vieläpä markettiin. Oli siis korkea aika kokeilla ekaa kertaa kynsillä tätä kaunista lakkaa, ostin sen joulukuussa...


What's Your Name on mustapohjainen glitterlakka, jossa on sini-violettia duochromeglitteriä. Tarkalleen ottaen lakkaa kuvaillaan näin "black jelly with reddish purple and dark blue shifting sparkle". Hyvin vaikea kuvata, kuten duochromet aina, mutta niin kaunis. Kuin galaksi pullossa.

Sivellin on pitkä ja ohut, en oikein pidä siitä, sitä on hankala hallita. Ensimmäisellä kerroksella lakka jää harmaaksi ja kuivuu aika hitaasti. Toinen paksumpi kerros peittää täysin ja yllättäen kuivuu nopeammin kuin ensimmäinen. Ohuemmilla kerroksilla tarvitsee vielä kolmannenkin.
Kynsillä lakan violetti vivahde ei juuri näy, vaan kynnet ovat mustat sinisellä glitterillä. Lakka kuivuu todella kiiltäväksi, kuvissa ei ole päällyslakkaa. Siten kuvatkin vaativat kikkailua, että itse lakankin erottaisi kiillon alta.

Kesto lakalla on keskivertoluokkaa, minulla lähes kaikki lakat poikkeuksetta pysyvät pari päivää hyvänä korkeintaan. Sitten alkaa kärjet lohkeilemaan. Ja koska kyseessä on musta jelly, niin jellyille tyypillisesti ne kuoriutuvat usein kynsiltäni yhtenä liuskana siinä vaiheessa, kun joku reuna alkaa repsottamaan. Joka tapauksessa kuitenkin kaunis lakka, vaikka onkin pullossa kauniimpi kuin kynsillä. Haluan kyllä käydä tutkimassa millaisia muita sävyjä merkiltä löytyy.


Onko merkki teille tuttu ja aiotteko käydä tsekkaamassa ne Prismasta? 

2 kommenttia: