3. toukokuuta 2015

Loppuneet Huhtikuu


Toivottavasti kaikilla oli hauska vappu, itselläni se meni sängynpohjalla, koska aamusta asti ollut päänsärky yltyi iltaa kohden niin, että meinasin oksentaa ja särkylääkkeistä ei ollut apua. En tiedä onko se jotain migreeniä vai mitä, mutta noita päiviä tulee välillä.

Huhtikuu oli heikko loppuneiden suhteen. Pääasiassa pikkuisia tuotteita loppui ja ei ainuttakaan meikkiä.Cutrin Color Boost Conditioner & Shampoo
Näistä oli juttua täällä ja edelleenkään en tykkää, enkä osta lisää.

Schwartzkopf Got2be Powderful Volumizing Styling Powder
Ihan hyvä hiuspuuteri, joka kohottaa hiukset nopeasti ja helposti kunhan vain oppii laittamaan annostuksen kohdilleen. Liian suurella määrällä saa hiuksista ison takkulaatan. Voisin ostaa lisääkin, mutta juuri ostamani vihreä kestää varmaan seuraavat pari vuotta..


The Body Shop Tea Tree Facial Wash
Tilauksen mukana tullut näyte, melkoisen löysää litkua ja hankala käsitellä. Käytinkin siksi vain kasvoharjan kanssa. Tuoksuu vahvasti teepuulta, vaahtoaa ihan pikkuisen ja oli tuollainen perusputsari. Ei poista kovin hyvin meikkejä, vaan on enemmän ihon puhdistukseen. Tämäntyyppiseksi harvinaisen vähän kuivattava, ihoa ei kiristele pesun jälkeen juuri ollenkaan, mutta iholle jää vähän tahmea kalvo. Näin lyhyellä käytöllä en voi sanoa vaikuttiko se mitenkään ihon kuntoon, mutta en hanki täysikokoista, koska en pidä näin vesimäisistä putsareista ja saisi vaahdota enemmän. Riitti lähemmäs 10 pesukertaan.

Oriflame Essentials Scrub Wash Gel
Postaus täällä ja tykkään kovasti. Kaapissa odottaa vielä kolme tuubia onneksi ja olen aikaisemmin käyttänyt varmaan yhtä monta. Jatkossa en näitä enää loppuneissa näytä, koska eipä se mielipide siitä miksikään muutu varmaan.

Oriflame Diamond Cellular Micellar Solution Cleanser
HG-putsarini ja vaaaanha juttu täällä. Olen käyttänyt 2 pulloa aikaisemmin. Ensimmäinen ja ainoa kokeilemani misellivesi, joten en tiedä onko se paras, mutta toimii loistavasti. Pikkuisen kallis vaan. Ei kirvele silmiä ja meikki lähtee vaivattomasti kun tällä kostutetun vanulapun antaa olla silmän päällä noin 20-30s ja sitten pyyhkäisee. Kaapissa on neljä pulloa(hups) odottamassa. Tämäkin siirtyy sellaisten joukkoon, joita en enää loppuneisiin listaa.


Oriflame Feminelle Refreshing Intimate Wipes
Pikaraikastusta just Sinne. Luottotuote, jota käytin mm. Passion-juhlan väliajalla. Tuoksuu voimakkaasti sitruksiselta vähän vesimelonisella vivahteella. Uusi paketti lähti jo käyttöön ja tulee varmasti tarpeeseen ensi kesän festareilla.

Oriflame Nature Secrets Ginseng & Passionfruit Anti-Perspirant
Kotikäytössä ollut roll-on ja taisi nousta Nature Secretin tuoksuissa suosikikseni. Tuoksuu ihan joltain Fanta-limsalta, ehkä Mango Passionfruitilta. Ihana tuoksu ja mulla on onneksi vielä suihkugeelinä tätä pullo. Toimi myös hyvin hikoilun estämiseen ainakin kotioloissa.

Oriflame Nature Secrets Aloe Vera & Watermelon Body Cream
Vähän hyllyvä puolihyytelömäinen koostumus, ei niin paksua kuin saman sarjan Laventeli & Viikuna. Imeytyi nopeasti, mutta jätti vähän sellaisen kiristävän kalvon iholle, eikä ollut mikään huippukosteuttaja. Ihan ok kuitenkin. Tuoksui jotenkin vähän pyykinpesuainemaiselle eli puhtaalle, mutta en omaan nenääni tunnistanut tässä vesimelonimaista tuoksua. Se on harmi, koska vesimeloni on yksi lempituoksujani.


Oriflame True Perfection Miracle Perfecting Serum
Siitä oli juttua täällä ja talvella käytin ennen yövoidetta ja näin keväällä, kun iho alkaa muuttua pikkuisen rasvaisempaan suuntaan, käytin tuota yksinään iltaisin. Tykkään kovasti ja ostan varmaan lisää jossain vaiheessa.

Possibility Lemon Cheesecake Bath & Shower Body Scrub
Keskiseltä ostettu aika selkeä philosophyn kopio. Nimi on samantyyppinen ja paketeissa on reseptit mukana. Laadultaan aika huono, käytin lähinnä suihkugeelinä, koska kuorivia rakeita ei ollut nimeksikään. Paksuhkoa geeliä, joka tuoksui muoviselta sitruunalta. En tykännyt.

AirOma Fresh Picked Lemon Liquid Soap
Myös Keskiseltä ostettu ja maksoi ehkä euron. Muuten ihan jees, mutta tässäkin hyvin muovisen teollinen sitruunan tuoksu. Pitäisi lopettaa sitruunalta tuoksuvien juttujen ostaminen kun en tykkää yhdestäkään ikinä.


Koska meikkituotteita ei loppunut, päätin tehdä sen, mitä olen hautonut päässä jo pitkän aikaa eli käydä kaikki huulikiiltoni ja lipstainit läpi. En juuri koskaan enää käytä kiiltoja, en vain tykkää niistä. Karsittavaksi joutui tuo nelikko.

Oriflamen kolme tuubikiiltoa ovat vanhentuneet jo viime vuonna. Cherry Sorbet, Gloss Booster Watermelon ja Gloss Booster Pear. Ne tuoksuvat huumaavan hyviltä, mutta ovat tajuttoman paksuja ja tahmaisia. En siksi tykkää käyttää niitä, huulet liimautuvat yhteen. Joten pois. Niitä jäi minulle vielä Cherry, koska se on ainoa, josta tulee hento punainen sävy huulille. Noista kolmesta ei väriä irtoa.

Rimmelin Lasting Finish 1000 Kisses taas oli kuivahtanut. Aion vielä käyttää tuon huulirasvan toisesta päästä pois, mutta tussiosalla ei tee enää mitään.

1 kommentti:

  1. Minullakin on tuo oriflame aloe vera & watermelon body cream ja tykkään siitä tosi paljon! :)

    VastaaPoista