10. heinäkuuta 2015

Ostoksia

Instassa seuraajat varmaan huomasivatkin, että kävin Turussa ja Ruisrockissa. Järkyttävintä itselleni oli, etten ostanut ainuttakaan kosmetiikkatuotetta! Macin pistettä kävin silmäilemässä kauempaa matkapäivänä, mutta jos nyt myönnän niin en uskaltanut mennä sinne. Yleensä hyvin hallinnassani oleva sosiaalisten tilanteiden pelko iski päälle täysillä siinä kohdalla(siksi en uskalla koskaan mihinkään bloggaajien miitteihinkään mukaan). Muita asiakkaita ei juurikaan ollut ja myyjät seisoivat odottamassa asiakkaita. Olen shoppailijana sellainen, etten halua myyjän vahtivan vieressä. Jos tarvitsen apua, pyydän. Lisäksi näytin kauhealta, koska olin herännyt aamulla kuudelta, tehnyt meikin, ollut 2 tuntia linja-autossa ja 4 tuntia junassa, oli sairaan kuuma ja kello oli jotain 16-17 välillä. Naama ja hiukset oli finaalissa, enkä kehdannut sen näköisenä mennä täydessä tällingissä olevien myyjien eteen. Meinasin mennä seuraavana aamuna tuoreen meikin kanssa, mutten sitten ehtinytkään. Taidan tilata Macit netistä jos tilaan. Että kun tuon pääkopan pitää olla tuollainen. Älkää kiusatko niitä kanssaihmisiä koulussa, töissä tai missään tai niistäkin tulee tämmöisiä säälittäviä vellihousuja.

Noh, sentään Oriflamen tilaus tuli ja siinä joitakin kivoja uutuuksia.




Ilmaisena demona oli uutta hiustuotesarjaa, josta innostuin heti kun näin sen tulevissa tuotteissa helmikuussa. Eleo Protecting Oil on suojaava hiusöljy ja sarjassa on myös silottava öljy. Lisäksi on shampoo, hoitoaine ja naamio. Vielä en ole tuota kokeillut, mutta pullo on nätti. Tuoksu ei ihan vakuttanut, siinä on vähän hyttysmyrkkyviboja.

Demoina oli pakko saada Very Me Ombre -lakkoja, jotka on suunniteltu ombrelakkauksiin, mutta nämä muistuttavat kovasti myös niitä vesivärilakkausten lakkoja. OPI:n Sheer Tintsejä ja mitä niitä nyt onkaan. Täytyy kokeilla onnistuisiko sellainen myös näillä. Punainen on Raspberry ja vihreä Green Mint. Pohjalakkoja en ostanut, koska uskoisin kokoelmastani löytyvän sopivat. Teen tutorialin lakoista heti kun valaistusolosuhteet ovat kunnossa, näitäkin kuvia ottaessa oli kauhea ukkonen ja siksi kuvat ovat hieman tummia.

Demona tuli myös Saint Tropez Foldable Fan rekvisiitaksi, jos teen jotain japanilaistyyppistä meikkiä joskus. Vähintään se auttaa viilentymiseen jos joskus taas on yhtä kuuma kuin Turun reissulla oli.


Ja tilasin nyt tällä kertaa sen oikean eli Kurkku-Tummarusokki kasvosuihkeen. Viimeksi tuli se väärä jostain syystä x. Ihana tuoksu ja niin virkistävää, edellinen kasvosuihkeeni onkin jo lopussa. Oli myös pakko tilata se Love Nature Raspberry Mousse Cream. Käytän vaikka kaulalle jos ei kasvoihin sovi, mutta haluan kokeilla koostumusta. Samaa sarjaa otin myös Face Washin.

Tilaajalahjana tuli Silk Beauty Body Cream, joka taitaa mennä myyntiin kun mulla on niin tajuttomasti noita voiteita ja Silk Beauty ei ole sarjana kiinnostanut minua oikein koskaan. Se on asiakkaideni keskuudessa kiinnostanut vähän vanhempia rouvia yleensä.


Tuote-etua oli kertynyt aika reippaasti, joten tilasin sitä kuluttaakseni Harmony rantamaton tulevaan rantapostaukseen jos sen joskus saan aikaiseksi. Se on kuvissa taustana. Toisena iiiihanan Milk & Honey Gold matkasetin. Siinä on supersöpöt minituotteet käsivoiteesta, shampoosta, hoitoaineesta, suihkuvoiteesta ja vartalovoiteesta. Ja sarjan tuotteet ovat niin loistavia, että ne tulee käytettyäkin varmasti. Ja pussi on myös kätevä, siinä on magneetilla sulkeutuva suuaukko, joten tavarat pysyvät sisällä matkustaessa.


Kotimatkalla kävin Keskisellä perinteisesti, mutta sieltä en ostanut mitään kosmetiikkaa. Tai paljon mitään muutakaan. Vessanraikastimen ja tiskiainetta vaan :D Siellä oli niin tajuttomasti porukkaa, että liikkuminen oli mahdotonta ja aina oli joku edessä/jonkun edessä. En jaksanut sitten tapella tietäni kosmetiikkahyllyillä, koska ihmispaljous ja lasten kiljuminen alkoi niin ahdistaa. Halusin vain äkkiä pois.

Mikko Keskisellä oli rauhallisempaa ja sieltä löysin tuollaisen Wilkem kynäsiveltimen, jollaista olen etsiskellyt jonkin aikaa. Tuo on makuuni vähän liian ohut, mutta menee paremman puutteessa hetken. Onko teillä muuten suosituksia hyvästä kynäsiveltimestä? 4 euroa maksanut MineaS meikkimuna lähti myös ostoskoriin, koska haluan kokeilla, pärjääkö noin halpa BeautyBlenderille. Saattaa tulla taas High End vs. Budjetti -postausta.

Oletteko käyneet kesäshoppailureissuilla?

6 kommenttia:

  1. Kertoilepa sitten kokemuksia tuosta Mousse Creamista :) Äsken tein juuri pienen tilauksen ja olisin halunnut sen ananassaippuan, mutta ohjelma ei tunnistanut sen tilausnumeroa (ei siis ilmeisesti ole vielä siellä) eikä sitä näkynyt missään muuallakaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvä juttu :) Alan sitä vähitellen testailemaan ja kun mulla on kaikki muutkin sarjan tuotteet niin voin kertoa koko sarjasta. :) Yritin itsekin saada jo asiakkaiden tilauksista tuota saippuaa laitettua, mutta se ei tosiaan tunnistanut melkein mitään tuotteita. Tänään on se jaksonvaihdospäivä niin saattaa vielä olla osa uutuustuotteista lisäämättä. Täytyy yrittää parin päivän päästä uusiksi

      Poista
  2. Oiii, tuo M&H Gold matkasetti näyttää niiin söpöltä ^_^
    Voi kun nuita olisi myynnissä muutenkin, minikoot on ihan huippuja jos haluaa uutta tuotetta varovasti ensin testata ^_^.
    Mä retkahdin tilaamaan 9.jaksosta koko tuon vadelma-kasvosetin... :D
    Tuoksutäplän vika :D Saa nähdä, saanko sit tuotteita, tuttava ei ollut varma, tekeekö tilausta niin katsotaan miten käy :)
    Tuo hiusöljy vaikuttaa mielenkiintoiselta myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minikoot olisivat kyllä käteviä etenkin suihkugeeleissä, ettei niitä olisi kaapit täynnä täysikokoisia. Saisi ostaa aina minejä testiin. Kokeilin tänään ekaa kertaa suihkussa ja sen jälkeen tuota vadelmasettiä ja se kasvomousse oli aivan ihana, toivottavasti myös sinä saat oman settisi :)

      Poista
  3. Ihanan pirteän värinen meikkimuna! Kerrohan sitten miten se toimi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä on tulossa postausta, tosin voin nyt jo sanoa, ettei toiminut kovin hyvin :/

      Poista