25. syyskuuta 2015

Oriflame tilaus + Seppälän uudet vaatteet

Ihan malttamattomana odottamani Oriflame paketti saapui viimein, koko viikon vahtasin, että milloin se tulee. Käväisin myös Seppälässä kun siellä oli koko päivän tarjoilua ja sovittamalla vaatteita sai lahjan.


Ekana se tylsempi osio pois alta. Tilasin itselleni tällä kertaa vain kolme(hups...) erilaista naamiota ja rajaustussin. Ruskea tussini alkaa olla lopussa, joten otin kokeiluun uudistuneen Eye Liner Stylon sävyssä Brown. Musta mulla oli parisen vuotta käytössä ja tykkäsin siitä, joten ei tuokaan voi huono olla.

Naamioita oli tarjouksessa ja ihoni on nyt jotenkin tosi herkällä päällä, eikä tykkää savinaamioista yhtään. Joten otin rauhoittavamman Love Nature Aloe Vera Gel Maskin, jolla kuorruttaa iho suihkun jälkeen. Hyvässä tarjouksessa oli myös suosikkini kalvonaamio eli Grape Peel-Off Mask. Hamstrasin varastoon 6 pussia Essentials Nourishing Face Maskia. Käytin pari viikkoa sitten yhden pussin ja rakastuin siihen hurjasti, aivan ihanan täyteläinen ja superkosteuttava hemmottelunaamio. Se oli myynnissä rajoitetun ajan, joten viimeisiä varastonrippeitä tyhjätään nyt.

Tilaajalahjan kohdalla taas taisin parahtaa, koska se on megalomaaninen 700ml pullo Sicilian Dream -suihkugeeliä. Varastossa pyörii vastaava pönttö Parisian Delightia, eikä noita kukaan asiakas ikinä osta. Noh, ehkä saan ne johonkin tungettua...


Ilmaisena demona oli hemmottelua käsille Swedish Spa Beautifying Hands Set:in muodossa.


Hyvin vaikka lahjaksi soveltuva paketti sisältää Relaxing Hand Soakin, Refining Hand Scrubin ja Conditioning Hand Massage Creamin. Ne tuoksuvat samalta kuin sarjan violettikorkkinen dödö eli aivan ihastuttavalta. Mulle tuoksu on jotenkin lohdullinen, en tiedä miksi, enkä sen puoleen osaa edes kuvailla tuoksua. Siitä vaan tulee hyvä ja turvallinen olo.

Tilauksen helmet olivat kaksi Giordani Gold -tuotetta. Käynnissä oli Italian Luksusta -kampanja ja saamalla tietty määrä pisteitä sai kauniin Swarowski-kristalleilla koristellun kullanvärisen Business Watch For Her -kellon lahjaksi. Saman pistemäärän ylittämällä sai itselleen myös 107 euron arvoisen matkalaukun hintaan 19,90€. Olen pitkään miettinyt matkalaukun ostoa, olisi helpompi kuljettaa pidemmillä reissuilla tavaraa. Ne, etenkin hienot yksilöt, ovat usein hirmu kalliita. Joten ilahduin kovasti, kun sai näin kauniin laukun näin halvalla. ^^


Kello on pakattu kauniiseen musta-kultaiseen rasiaan.


Sisältä paljastuu kaunis kullanvärinen rannekello, jossa on neljä Swarowski Elements kristallia.


Matkalaukku on iso ja virallisesti Giordani Gold Trolley Hard Case. Kovapintainen laukku kestää kolhut ja siinä on numerolukko, sekä kauniit kultaiset koristeet. Kahvoja on molemmin puolin, joten laukun voi laittaa pystyyn, tai kyljelleen.


Sisusta on vuorattu GG-kankaalla, sekin kultaa muistuttavalla värillä tietysti. Lokeroita on muutamia ja kullanvärisen vuorauksen saa vetoketjulla auki ja sen alle saa piiloon hurjasti tavaraa. Vaikka kosmetiikat erilleen vaatteista, ettei matkalla satu vahinkoja jos joku pullo vuotaa. Ja muutenkin tavarat pysyvät paremmin järjestyksessä kun ne eivät seilaa pitkiinsä laukussa. Aivan mahtava laukku.


Seppälässä oli vissiin maanlaajuinen(?) tapahtuma tänään. Liikeketjuhan vaihtoi omistajaa aikaisemmin ja uudet omistajat mitoittivat vaatteet uudelleen sopivammaksi suomalaisille ja somessa sen merkkinä toimii #Sopivismi. Ihmisten haluttiin sovittavan vaatteita ja kertovan mielipiteensä, joten jaan omani blogissakin. Kokeilin muutamia takkeja, koska viime vuonna yritin etsiä talvitakkia Seppälästä ja monista muistakin ketjuista. Kaikissa ongelmana oli se, että kun mulla on rintavarustusta aika reilusti niin takit eivät menneet siltä kohdalta kiinni, paitsi jos otti jonkun hurjan ison koon, joka sitten vyötäröltä pyöri päällä.

Eipä tuota vyötärö-rinnanympärys -suhdetta oltu juurikaan muutettu. Edelleen oli vaikea löytää kokoa, joka menisi rintojen kohdalta kiinni. Niitä löytyi pari, mutta ne olivat sitten vyötäröltä erittäin löysiä. Nykyajan vaatteet on enimmäkseen suunnattu pienirintaisille.

Tulipahan kuitenkin sovitettua, mutta en ostanut mitään sovittamistani. Sen sijaan holoseksuaali-minä ihastui kuvan paitaan. Ostan mitä vaan, jossa on hologlitteriä. Muitakin hienoja paitoja oli hurjasti ja ihan hyvin tekstein. Toivottavasti tuo holoprintti kestää tuossa, koska ostin Gina Tricotista sellaisen urheilupaidan, jossa luki hololla Palm Springs Cali. Se oli iiihana. Pesin sen kerran ohjeiden mukaan ja kaikki printti lähti, siitä oli instassakin kuva. Huonolaatuisia, joten jos näette jossain, älkää ostako niitä paitoja. Urheilupaidan luulisi kestävän pesua, se kun pitää pestä aika usein, mutta ei. Pelottaa kyllä jo nyt se hetki, kun pitää pestä tuo Seppälän paita.


Niin ja sovittamalla sai pikku lahjan ilman ostopakkoa. Oli huulikiiltoja, huulipunia, suihkugeelejä ja kuivashampoota ainakin valittavissa. Otin nätin The Brilliant Lip Color -punan. Valittavissa oli vain punaisia ja niitä oli joka lähtöön, 50 Shades of Red oli eka ajatus. Oli kaikkea paloautonpunaisesta hempeämpään. Otin tuollaisen jännän pinkin ja punaisen välimuodon nimeltä Pink Flambe. Sellainen sävy kokoelmistani puuttuukin. Teen siitä sitten omaa juttuaan jos se on kiva.

Kävittekö testaamassa #Sopivismia?

3 kommenttia:

  1. Wau toi matkalaukku on makee, toi pintakuviointi tekee sen, että sen bongaa aika helposti hihnalta, upea tuo sisuskin. :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin ihastelin tuota laukkua, just tarvitsisin jonkun noin upean pikkulaukun lyhyille matkoille :)

    VastaaPoista
  3. Se on kyllä ihana, harmi kun sitä ei yleisessä myynnissä ole toistaiseksi ainakaan, varmasti olisi menekkiä :)

    VastaaPoista