11. syyskuuta 2015

Ostoksia

Sori, että vähän venyy nämä postausvälit, mutta on ollut hieman kiire, työhaastatteluita ja sen sellaista niin virtuaalielämä jäi vähemmälle. Otetaan tähän väliin postissa tullut Oriflamen tilaus ja pari muuta ostosta.


Multa on shampoot aina vähissä, joten tilasin kunnon pönikän Rosemary &Blackcurrant Shampoota. Peitevoiteet on mulla vähissä myös, tai lähinnä en enää tykkää sävyistä joita mulla on. Ne on niin tummia. Joten otin saman tien IlluSkin- ja Everlasting Concealerit. Ekan Fair Light sävyssä ja toinen on Light Nude. Vertailen niitä sitten vaikka omassa postauksessaan kun testailen kunnolla ne ensin. Yksi yleisimpiä kysymyksiä nimittäin on, että kumpi noista on parempi. En itsekään tiedä vastausta, joten aion ottaa selvää. Ostoskoriin laitoin myös The ONE Instant Extensions Mascaran.



Tilasin myös Sophisticated Orange Collection -kaulakorun, koska se on just sellanen mistä tykkään. Jotenkin oon mieltynyt noihin tuon muotoisiin riipuksiin. Ja ne maksoivat vain 9,90€, mikä oli halpa, koska noissa on Swarovski Elements -kiviä. Riipuksessa on vielä YDOI-kaiverrus, joka on tietenkin lyhenne Oriflamen brändilupauksesta "Your Dreams - Our Inspiration"


Demoja tilasin urakalla. Ekana superhalvan Very Me No time for shine foundationin sävyssä Snow Touch. Se ei maksanut kuin pari euroa niin huvikseni haluan kokeilla, onko se hyvä. Ilmaisena demona tuli Giordani Gold Lenghtening Mascara.



Hihkuin ääneen kun näin demoissa uuden Very Me Dot It -sarjan kynsilakkoja ja tilasin ne kaikki... Lakoissa on mattaisia ja glitterisiä pilkkuja ja niiden pinta kuivuu rakeiseksi. Laitan swatchipostausta asap tässä kun ehdin. Sävyt ovat Mini Rasberry, Brown Sugar, Crusty Blue, Black & White. Tykkään erityisesti, miten Black & White näyttää ainakin pullossa hyvin marmorimaiselta.


 Tuote-etua kertyi myös myyntipalkinnosta sen verran, että tilasin valkoisen pöytäliinan. Mustana tilasin sen pari vuotta sitten, mutta silloin ei ollut valkoista ja äitihän kirkkaiden värien ystävänä heti ekana kommentoi, että miks sen pitää olla musta. No nyt on valkoinenkin, niin voi vähän tapahtuman mukaan katsoa kummalla värillä tuotepöydän päällystää.

Tilaajalahja oli erikoinen, yleensä tulee vain kosmetiikkaa, mutta nyt tuli Sophisticated -huivi. Se on kaunis, mutten oikein huiveja käytä niin saattaa lähteä eteenpäin.


Tilasin myös sen Joe Blascon meikkivoiteen viimein, kun sitä te lukijat niin monesti suosittelitte mahdollisesti ihotyypilleni sopivaksi. En testannut sävyä kaupassa, koska en ole käynyt nyt missään, missä sitä myytäisiin. Löysin kuitenkin niin hyvän diilin, että kannatti tilata sokkona(toki katsoin swatcheja netistä ensin). Enää tarjous ei ole voimassa, mutta tuo maksoi vain 33€(norm.~60€). Otin sävyn Alabaster, koska se oli vaalein ja punasävyinen ja Oriflamen meikkivoiteissa olen aina käyttänyt noita punertavampia. Kokeilin sitä tänään ja sävy osui kyllä ihan nappiin.

Yritin myös tilata Sokokselta saman merkin peitevoiteen sävyssä Xtra-Lite ja Urban Decayn All Nighterin, sekä Rimmelin puuterin. Mutta haluaisin sanoa Sokoksen nettikaupasta pari valittua sanaa. En kummiskaan sano muuta kuin, etten olettaisi noin isolla lafkalla olevan noin huonosti toimivaa nettikauppaa. Älytöntä! Ensin tappelin yhden illan kun en päässyt tunnistautumaan sivulle, että saisin rekisteröityä itseni S-kortilla. Aina tuli, että virhevirhevirhe, vanhentunut istunto. Sain sen seuraavana päivänä rekattua, sitten pari päivää tappelin kun en saanut noita tilattua. Vaikka -20% alennuskoodin lisäsi ja se hyväksyi sen, niin loppusumma ei vähentynyt yhtään, vaikka meni maksuvaiheeseen asti tilauksessa. Maksamaan en alkanut, koska halusin sen alennuksen. Kolmantena päivänä sitten ilmoitti UD:n loppuneen ja vaikka meni kassalle maksuvaiheeseen saakka niin se UD:n hinta edelleen oli siinä mukana. Jeejee antaa sit olla. Sen episodin jälkeen tilasin meikkivoiteen muualta, peitevoidetta ei ollut siinä paikassa, mutta mulle tuli Oriflamelta noi kaks niin ei sillä nyt niin kiire ole.

Niin ja sen puuterin kävin ostamassa Tokmannilta, halusin välillä jotain muuta kuin Oriflamea ja ostin paljon kehutun Rimmelin Stay Matten. Syynähän oli, että Essencen puuterini teki itsemurhan ja hyppäsi pöydältä lattialle tuhansiksi murusiksi ja mulla ei nyt ole kuin se Keskiseltä ostamani Lumenen puuteri + ihan liian tumma Evelinen puuteri eli tarvitsin uuden. En tykkää tosta Lumenesta yhtään, naama kiiltää parissa minuutissa. Ironista, että kosmetiikkahamsterilta hajoaa just se tuote, jota on vähiten, vaikka muita meikkejä olisi yllin kyllin hajotettavaksi.

Rant over ja nyt rähmäkäpälä yrittää pitää puuterit hyppysissään, ettei tarvi taas ostella lisää. Onko muilla ollut ongelmia Sokoksen nettikaupan kanssa vai enkö vaan osaa?

10 kommenttia:

  1. Sokoksen nettikauppa...voisi olla kyllä hieman paremmin toimiva :( Ajattelin aikoinaan jotta mun koneeni on ikääntynyt ja siksi ostosten tekeminen pätki ja tökki mutta uuden koneen kanssa on ihan sama meininki :P Stockmannin sivuston kanssa ei mitään probleemaa vaikka monimutkaisen oloinen onkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siinä on kyllä rutkasti parannettavaa ja ylipäätään koko S-ryhmän sivustoilla. Stockmannista olen taas usein kuullut, että siellä se tuotteiden pakkaaminen on monesti vähän niin ja näin. =/

      Poista
  2. Heh katoin ensin, että toi very me meikkivoide oli yliviivaustussi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Kieltämättä muistuttaa sitä nyt kun sen niin ajattelee :D

      Poista
  3. Giordani-sarjassa on älyttömän ihanat pakkaukset! Oriflamella on itseäni usein pakkaukset tökkineet, mutta rakastan ton sarjan tuotteita, ne on super-ylellisen näköisiä. Kiva kuulla, mitä sitten tykkäät mascarasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Giordanit on kyllä ylellisiä ja kauniita, siksi vähän hintavampiakin ja suunnattu kypsemmille rouville. Ja tietäisit vain miten upeita pakkauksia ja luomiväripaletteja on tulossa myöhemmin tänä vuonna. Haukoin henkeäni kun näin uudet puuterihelmipakkaukset ja luomivärinelikot muun muassa ^^

      Poista
  4. Mulla on kans ollut vaikeuksia Sokoksen nettikaupan kanssa. Tilauksen tekeminen ei onnistunut osoitetietojen antamisen jälkeen, ja jäi sitten ostokset tekemättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla aika järkky summa minkä Sokos menettää rahaa vuosittain tuon huonon nettikaupan takia jos se on kovinkin laaja ongelma. =/

      Poista
  5. Mistä nuo Oriflamen Demot näkee vai eikö normikonsultit niitä näe? Osa Oriflamen jutuista on niin piilossa, että saa etsiä :/ Kerrankin Avonilla on jokin asia paremmin, kun ne tulee aina tilausta tehdessä yhtenä vaiheena.

    Miulla taas Sokoksen verkkokauppa on toiminut hyvin :O Sivut on kyllä hitaat, mutta kaikki on toiminut hyvin. Tosin Kutsu Kauneuteen -koodihan oli väärä siinä mainoslehtisessä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Demot näkee kyllä muutkin ja siihen on kaksikin tapaa :)

      1: Kirjaudu sisään Originelliin -> Jakso -> siinä pitäisi olla joko niissä isommissa otsikoissa tai sitten niiden alla siinä "katso myös nämä"-jutuissa otsikolla "jakson x demot ja j. x esitteet tilattavissa". Sieltä löytyy sitten pdf-tiedosto.

      2: Kirjaudu sisään Oriflame.fi-sivulle -> Tilaaminen -> demot -> jakson demot ja BC-etu

      Mulle ei sitä Kutsu Kauneuteen juttua edes tule, mutta katsoin vain sen koodin siitä etusivulta ja se kyllä toimi ja hyväksyi sen molemmin päin (kutsukauneuteen ja kauneuteenkutsu), muttei sitten näkynyt summassa.

      Poista