4. huhtikuuta 2013

31 viikon kynsihaaste: Polka Dotsit +postissa tullut

Jatketaanpas taas tätä haastetta jos talven kynsimasennuksen jälkeen saisi sen loppuunkin viimein. Suurin syy hitaalle teolle on huonot aiheet. En hirveästi tykkää polka dotseista, tai tykkään kyllä, mutta niistä on vaikea keksiä sellaista joka kiinnostaisi lukijoitakin. Äkkiähän sellaiset, sanotaanko vaikka klassiset mintunvihreä-valkoiset kynnet tekee, mutta se on vain armottoman tylsää.


Siksi teinkin vähän erilaiset polka dots -kynnet tällä kertaa. Tykästyin pääsiäiskynsiä tehdessäni kovasti pastelliväreihin, niinkö se vaan kevään pastelli- ja neonmuoti on piilovaikuttanut minuun. Halusin myös ottaa käyttöön jonkin lakan joka ei ole ollut kynsillä. Pastellisena sattui silmään ekana Mavalan 90 Arosa. Raikas persikkainen vaalea creme.

Yleensä Mavalan cremet ovat olleet tosi peittäviä ja hyvälaatuisia, mutta tämä kyllä oli jotain muuta. Todella vetistä lirua ja ensimmäinen kerros ei peittänyt käytännössä ollenkaan. Toinen vähän enemmän, mutta jäi läpikuultavaksi ja raidalliseksi ja laikukkaaksi. Arvostan lakoissa sitä jos ne peittävät kahdella kerroksella, koska sitä useammat kerrokset kestävät ikuisuuden kuivua. Kolmas kerros peitti taas aavistuksen paremmin, mutta kärjet kuulsivat läpi ja laikkuja ja raitoja jäi. Annoin kuitenkin asian olla, koska kynsiin tulisi koristeluita jotka veisivät huomion pois virheistä.


Sitten pilkkujen vuoro ja ne halusin tehdä kahdella värillä ja nimenomaan oransseilla. Valitsin toisen kokeilemattoman eli Wild and Crazyn w40 Utopian sekä Lumenen 87 Scent Of Rainin.

Kynsistä tuli omaan makuuni vähän turhan räikeät enkä muutenkaan pidä oransseista lakoista, mutta tulipahan nyt tämä tehtyä ja saa siirtyä seuraavaan, joka on raidalliset kynnet. Sekään ei mieluinen aihe, mutta enköhän keksi jotain.Postissa lisäksi tuli viimeinkin(3.4) kauan kaivattu kirja, joka ei kyllä liity mitenkään kosmetiikkaan, mutta halusin sen tännekin kun olen niin innoissani. Ensimmäinen painos loppui tosi nopeasti ja en saanut omaani. Toisestakin painoksesta sain melkein varmaan viimeisen myynnissä olleen yksilön ja senkin tilasin suoraan kirjailijalta.


Päiväyksestä näkee, että kauan on matkallaan viihtynyt.Christianilta tuli myös yllättäen kirjekin vaikka ajattelin, että paketissa tulee pelkkä kirja.


Bändin faneja kutsutaan Angelheadeiksi ja sellainen olen ollut vuodesta 2004 asti ja nyt kun bändi on hajonnut niin varmasti tulee monet itkut tämän kirjan parissa tirautettua. Ensimmäiset kappaleet jo luin eilen ja kirjassa on kyllä kaikenlaista tietoa bändistä ja sen jäsenistä jota en ole ikinä kuullutkaan vaikka olen suunnilleen kaiken mahdollisen tiedon haalinut lempibändistäni vuosien aikana. Ola etenkin vaikuttaa vain entistä enemmän kiinnostavalta persoonalta. Ja myös mahdollisimman paljon kaikkea krääsää :D Tästä vielä puuttuu lehtileikkeet ja julisteet. Rakkaimpia näistä ovat ehkä tuo taulu nimmareilla sekä nuo valokuvat nimmareilla.


Garnierin juttukin etenee vähitellen kun kysäisin missä testituotteet viipyy ja niiden saamisessa on ollut ongelmia, mutta ne on kyllä tulossa. Eivät vaan viitsineet sitten sanoa, että milloin. Ei tule tästä hommasta nyt kyllä pisteitä Garnierille, monet pettyivät ja suuttuivat näin huonosti toteutetusta kampanjasta.


2 kommenttia:

  1. Ääää! Munkin pitäis tilata toi mutten koskaan saa aikaseks..! Kade :D

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ostaa ennen kuin loppuu :)

    VastaaPoista