27. huhtikuuta 2013

Wettiksen palkinto

Perjantaina postiluukusta kolahti piristykseksi Wettiksen palkinto pääsiäiskynsikisasta, tai ei se varsinaisesti kisa ollut, Wet n Wild vaan pyysi lähettämään kuvia pääsiäiskynsistä ja palkitsi joitakin niistä. Oman palkintoni saaminen vähän viivästyi kun aina yhtä luotettava Facebook jätti ilmoittamatta kommentista kuvaani, mutta onneksi sentään huomasin sen kun tutkin, että onko palkinnon saajat jo ilmoitettu.


Yhtään en tiennyt mitä sieltä tulisi, mutta paketista paljastui kaksi Fastdry -kynsilakkaa sekä Megalast Liquid Lip Color. Lakat olivat sävyltään Gray's Anatomy ja Party Of Five Glitters, jotka molemmat jo omistankin, mutta ei se mitään. 50 -lukijan raja lähestyy nopsaa vauhtia, joten ehkä näistä tulee osa arvontapalkintoa kun se raja ylittyy ja jos päätän arvonnan järjestää. Molemmat lakat ovat ihania ja Party Of Five Glitters on suosikkiglittereitäni, mutta yksi pullo kumpaakin riittää minulle. Niitä ei kuitenkaan niin nopeaa tahtia kulu. Gray's Anatomy on nähty täällä ja Party Of Five Glitters täällä.

Megalast oli minulle uusi tuttavuus, vaikka olen niitä kyllä kaupassa nähnyt, mutta huulituotteita mulla on niin paljon, etten niistä yleensä kiinnostu kaupoissa. Sain sävynä aika räiskyvän fuksian nimeltä Back To The Fuchsia. Sävy on vähän typerästi kirjoitettu muoviin, joka on repäistävä irti, että tuotteen saa korkattua. Ja kenellä oikeasti tuollainen säilyy tallessa tai kuka haluaa sen säilyttää. Sitten jos joku joskus kysyy mitä sävyä käyttää, ei sitä enää muista ja tuotteesta ei löydy muuta kuin tuo koodi ja minun ainakin on helpompi löytää haluamani tuotteet sävyn nimen perusteella.


Ehdin jo eilen tuota kokeilla kerran ja tarkempi arvio on tulossa sitten kun oloni alkaa olla sellainen, ettei tarvitse sängystä noustessa miettiä varttia, että mitenhän täältä pääsee pois niin, että sattuu vähiten. Pikkuisen paljastan jo nyt, tuo oli aivan loistava! Sävy on turhan räikeä minulle, mutta muuten väri oli superhelppo levittää, kuivui heti melkein mataksi ja pysyvyys oli huippua. Levityksen jälkeen söin ja menin suihkuun, jossa hinkkasin putsarilla pois, mutta suihkusta tullessa sitä oli edelleen ohut kerros huulilla. Antautui se kuitenkin sitten lopulta huulimeikinpoistoaineelle.

Kunhan tästä paranen niin menen kyllä paikalliseen Seppälään tutkimaan, olisiko siellä minulle vähän sopivampaa sävyä tarjolla, koska näin kestävään vastaavaan tuotteeseen en ole vielä törmännyt, vaikka olen kokeillut useita vastaavia. Tai ylipäätään mikään huulituote ei ole pysynyt näin hyvin, oli se sitten huulipuna, -kiilto tai tällainen nestemäinen huulipuna tai huulilakka vai miksikä näitä nyt virallisesti voisi sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti