30. huhtikuuta 2013

31 viikon kynsilakkahaaste: Stripes

Viimeinkin alkaa tämä haaste etenemään, valmiina luonnoksissa odottelee jo seuraavakin haasteen osa kun tein sen jo ennen näitä kynsiä.

Raidoista en pitänyt haasteena, koska en ole saanut aikaiseksi ostaa kynsiteippejä, joilla saisi vaikka mitä kivoja raitoja. Oonkohan nyt puoli vuotta ollut niitä ostamassa, toinen samanlainen ikuisuusprojekti ovat mikrohelmet. Ehkä joku päivä...


Nyt kun vihreän lakan värjäämät kynteni ovat viimeinkin taas suunnilleen normaalin väriset, halusin ranskistyylisen lakkauksen. Pohjalle laitoin ensin Wet n Wild Base Coatin ja sitten ekaa kertaa kokeilin Wet n Wild French Rose ranskislakkaa. En yleensä käytä ranskisten pohjalla mitään lakkaa muuta kuin pohjustajaa, koska aikaisemmin kokeilemani ovat tehneet kynsistä tosi raidoittuneet ja muutenkin epäaidon väriset. French Rose ei raidoittunut, mutta ei ainakaan yhdellä kerroksella suuremmin tehnyt kynnelle mitään. Melko sama kuin väritöntä lakkaa laittaisi.

Päälle tein isomman valkoisen osion Suhadan Whitella, joka on harvinaisen pitkäkestoinen valkoinen lakka, ei ole edes jäykistynyt vaikka on ollut auki jo useamman vuoden. Ohuemman viivan tein Delia Art Decoration -lakalla.


Siihen päälle ihanalla violetilla, niin ikään Delia Artin koristelulakalla viiva ja koska on vappu jo niin lähellä ja en tässä kunnossa pysty mitään vappukynsiä vääntämään niin valitsin tuon violetin seuraksi keltaisen Nail Starin. Pitäisi noita Delia Artin lakkoja hakea jostain lisää kun nuo on niin loistavia ja halpoja. Viimeksi oli tarjous 5 lakkaa 5 eurolla. Nail Starit taas ostin pakettina, 24kpl 16 eurolla, mutta ne on laadultaan tosi vaihtelevia ja osa ihan surkeita, keltainenkaan ei paljon peittänyt ja kerroksia piti laittaa kolme. Delia Artia oli vain yksi kerros.

Kuorrutukseksi halusin vielä jotain glitteriä, mutta mulla ei mitään vappuisen värikästä glitteriä ollut, tummia kyllä, mutta ei vaaleita monivärisiä glittereitä. Valitsin sitten kokeilemattoman Modan holotikkuglitterin, joka oli aika kiva. Se onkin ainoa tikkuglitterini pitkiin aikoihin. Noin 10 vuotiaana mulla oli aivan ihana vihreä tikkuglitter, jossa oli tummanvihreitä, vihreitä ja hopeita holotikkuja, mutta se meni hukkaan enkä löytänyt sitä enää. Sitä lakkaa kyllä kaipaan.


Oriflamen tilauksenkin sain matkaan ja siitä oli ensin tulossa ihan maltillinen, olikohan vain 6 tai 7 tuotetta. Mutta sitten huomasin, että jakson 7 demotkin tuli jo myyntiin ja voi mitä ihanuuksia siellä oli. Tilasin sitten kaikenlaista, mutta en ihan mielipuolisena sentään. Kahdesta uutuustuoksusta jotka näyttivät kivalta ja kuulostivat myös, tilasin vain suihkugeelin ja palasaippuan ja jos ne tuoksuvat kivalta niin sitten harkitsen niitä itse tuoksujakin. Lapasesta homma lähti kuitenkin kun näin jalkahoitotuotteet marjojen tuoksuisena ja jos pitäisi valita marjat, hedelmät tai kukat niin marjan tuoksu olisi ehdottomasti eka valinta. Siksi kolme marjantuoksuista jalkatuotetta oli liian vaikea vastustaa ja tilasin kaikki. :D Vielä kun mainoskuvakin oli niin herkullinen ja raikas. Tästä kesästä tulee kyllä vaikea tuotteiden vähentämisen kannalta jos uutuustuotteita tulee tätä vauhtia...

Huomenna pääseekin onneksi käymään paikallisella vapputorilla, jotenkin kiva mennä vaikken varmaan paljon mitään ostakaan. Mutta se tunnelma on kiva ja vielä jos olisi kiva sää. Hauskaa vappua kaikille!

Kuva: Oriflame

Seuraavana vuorossa on Animal Print, jonka julkaisen mahdollisesti jo tällä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti