8. huhtikuuta 2013

Cosmeryan tilaus

Viime viikko oli vähän ankea ja tämä viikko tulee olemaan myös. Joka päivä on koulussa jokin koe, huomenna kaksikin, keskiviikosta tulee viimeinen vapaapäiväni ennen kesää. Muuten vain viikonloput ovat vapaata. Siihen on rankka tottua, koska viimeiset 12 viikkoa on ollut vain kolmena päivänä viikossa koulua. Superpiristyksen päivään sain kun kävin hakemassa Cosmeryan tilauksen postista ja samalla myös kenkäni keräsivät kehuja. Tuo taisi nyt olla viides kerta kun joku niitä kehuu. Hyvä ostos siis vaikka punainen väri ensin vähän epäilyttikin.

Jokin aika sitten voitin Cosmeryan arvonnassa lahjakortin ja päätin käyttää sen nyt kun postikulut olivat ilmaiset rajoitetun ajan. En halunnut tuhlata senttiäkään lahjakortista postikuluihin vaan hommata koko rahalla tuotteita. Tilaukseni tosin ylitti aika reippaasti lahjakortin summan, mutta en vain voinut jättää noita tuotteita tilaamatta. Ja tilasin pääosin jopa vain tuotteita joita tarvitsen oikeasti!

Odotukseni olivat aika lailla keskivertoa, luulin, että tilauksen tuotteet on sullottu pahvilaatikkoon ja mukana kuitti. Mutta voi kuinka tilaus ylittikään odotukseni!


Tuotteet oli laitettu hyvin laatikkoon ja särkyvimmät kietaistu paperiin...


Mukana oli runsaasti esitteitä sekä alennuskoodi Marilou Bion tuotteista...

Iloisin ylläri oli kuitenkin näytteet! Olen tilannut aika monesta paikasta kosmetiikkajuttuja ja mistään en ole saanut näytteitä aikaisemmin ellei Oriflamea lasketa. Nyt sain peräti kolmenlaisia. Laveran päivävoidenäytteen sekä kaksi BB-voidenäytettä! Tämä tietää sitä, että nyt BB-viikolla on yksi tuote taas lisää testattavana eli yhteensä 9 tuotetta(jos se Garnier sattuu nyt joskus tulemaan). Sitten vielä pikkuinen söpö tuubi Cuccio Naturalen Butter Pomegranate & Fig voidetta käsille, vartalolle ja jaloille.

Tilaajalahjana Deep Steep jalkapuikko, jonka olin viittä vaille tilaamassa, mutta karsin sen pois ettei summa kasva liian isoksi. Mutta nyt sitten kuitenkin sain sen tätä kautta. Ja tuo ankka on niin söpö kun se näyttää räpyläänsä, että tuonne sitä laitetaan :)


Sitten siihen itse tilaukseen.

Shampoovarastoni alkaa olemaan aika vähissä, jäljellä on vain 3 pulloa ja mietinkin jo millaisia shampoita hankkisin seuraavaksi ja mistä. Cosmeryalta tilasin kaksi shampoota.


Toinen oli sellainen jota en ollut suunnitellut tilaavani, mutta se sattui silmään kun selasin tuotteita. S4 Plus Sebum Control Shampoo, joka on rasvoittuville hiuksille ja epäpuhtaalle hiuspohjalle. Tasapainottaa hiuspohjan toimintoja ja poistaa kutinan. Oma päänahkani ei kutise ellen ole paria päivää pesemättä hiuksia, mutta toivon tämän puhdistavan hiukset hyvin. Koostumus on tehostettu koivu-uutteella, kaakao ja oliiviöjyllä. Huokosia supistava vaikutus. Vaikuttavia aineita mm. koivu-uute, piroctone Olamine, corallinaceae -levästä saatava uute, limnantes Alba siemenuute, oliviiöljy, kaakaoöljy ja leväuute. Hieman kalliimpi shampoo 13,50€ mutta kuulostaa todella lupaavalta niin halusin testiin. Merkki on minulle täysin tuntematon enkä ole ikinä edes kuullut siitä, joten odotan mielenkiinnolla millainen se on.




Born To Bio oli tuotemerkki jolta ehdottomasti halusin tuotteita, koska pullot näyttävät niin herkullisilta smoothie- tai juotava jogurtti -pulloilta. Jääkaappiin jos laittaisi niin varmana joku yrittäisi jossain vaiheessa syödä niitä. Rasvoittuville hiuksille oli saatavilla Oily Hair, jonka vitamiinit ja mineraalit hoitavat ja tasoittavat päänahan ja hiusten toimintaa. 8,90€

Suihkupuolelta tilasin lisäksi vielä Born To Bio -suihkugeelin vaikka suihkareita mulla on vaikka miten paljon, mutta merkin tuotteista olen haaveillut niin kauan. Tuoksuissa ei nyt mitään kovin hyviä ollut saatavilla, ensin halusin Wild Berries -tuoksun mutta se oli loppu, joten päädyin Tropical Mangoon. 8,20€


Loput ostokseni liittyvätkin sitten ihonhoitoon, koska niissäkin alkaa käymään varastot vähiin etenkin kasvovoiteiden osalta.


Siksipä ensimmäinen ostos oli Lavera Mattifying Balancing Cream, jonka luomuinkivääri stimuloi ihon toimintoja, tasapainottaa ja kirkastaa ihoa. 18,90€

Tilauksen piti jäädä tuohon, mutta kun sain lahjakortin mukana kaikenmaailman esitteitä rasvaisen ihon tuotteista niin kiinnostuin parista tuotteesta niissä.

Esitteistä valitsin tilattavaksi Lavera Pore Refining Fluidin, joka on kosteusemulsio rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Se lupaa antaa huomattavasti tasaisemman ja kauniimman ihon. Luomutakiaisuute ravitsee ihoa ja supistaa ihohuokosia, luomumintulla on antimikrobinen ja viruksia vastustava teho ja se myös viilentää ja raikastaa ihoa tehden siitä kirkkaamman ja puhtaamman. 14,50€

Kasvokuorintani ovat myös viimeisillään, jäljellä on vain käytössä oleva tuubi joka on puolillaan. Siksi vielä klikkasin ostoskoriin Lavera Purifying Scrubin, joka syväpuhdistaa huokosia tehden ihosta silminnähden puhtaammaan ja kirkkaamman. Kuorintavoiteen sisältämä ginkgouute kirkastaa ihoa, stimuloi mikroverenkiertoa ja edesauttaa uusien solujen muodostumista. Jojoba-rakeet puolestaan kuorivat ihoa hellävaraisesti. 9,20€



Siinä oli tilaus kokonaisuudessaan, paljon kaikkea kivaa olisi ollut vielä tilattavaksi, mutta alkoi summa jo nousemaan siihen malliin, että piti vähän karsia. Olisin vielä halunnut Deep Steepiltä käsisaippuaa, jonka annostelija vaahdottaa sen valmiiksi. Ei vaahdon takia, mutta siksi kun pullo on todella kaunis ja lisäksi tuoksut kuulostivat superherkullisilta. Olisin heti tilannut Grapefruit & Bergamot sekä Tangerine & Melon saippuat jos niiden hinta ei olisi ollut lähes 10 euroa pullolta. Marketista kun saa eurollakin käsisaippuaa ja käsisaippuaksi nyt kelpaa joku vähän huonompikin.

Kirjoittelen sitten näistä arvioita kunhan saan testailtua kunnolla jokaisen. Cosmeryalta tulen myös varmasti joskus tilaamaan uudelleen, koska olin kokonaisuutena tyytyväinen paikan toimintaan ja toimituskin oli nopeaa. Tilasin 2.4 tosi myöhään illalla, melkein oli jo päivä vaihtunut ja paketti tuli 5.4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti