14. huhtikuuta 2013

Loppuneita

Laitetaanpas taas näitä loppuneita niin saa nuo tyhjät purkit pois tuolta pyörimästä ja muutenkin näitä loppuneita ajan tasalle kun ne tulee niin hirveän pitkällä viiveellä.

Kosteusvoiteta olen käyttänyt muutamaa erilaista vuorotellen ja viimeksi oli se Oriflamen laventeli ja kamomilla purkki jo esittelyssä ja loput kolme tulee nyt. Loppuivat suunnilleen samoihin aikoihin kun käytin niitä vuorotellen kuukausien ajan, koska muuten kyllästyisin yhden tuoksuun melko nopeasti.Oriflame Giordani White Gold Body Cream loppui. Se vanhentui jo yli puoli vuotta sitten, mutta oli edelleen aivan hyväkuntoista. Sain tämän tiiminvetäjältäni kun aloitin edustajana ja muuten en kyllä varmaan olisi hankkinut sitä. Giordani Goldhan on Oriflamen tuotesarja, johon kuuluu hieman hintavampia tuotteita kypsemmille naisille ja myös tuotteiden tuoksut on sitten sen mukaisia. Tuoksuu Giordani White Gold -hajuvedelle eli "Elegantti ja energinen White Gold hehkuu italaialaisen aamun tunnetta, jossa kirpeä tangeriini, herkkä ruusu ja sensuelli patsuli yhdistyvät. Ylellistä italialaista tyyliä". Tuoksusta en pitänyt, mutta muuten voide oli hyvä. Koostumukseltaan vähän hyytelömäistäkin, jäykkää, mutta ei silti kauhean täyteläistä. Levittyi erinomaisesti ja imeytyi kohtuuajassa. Ei jättänyt minkäänlaista pintaa tai muuta tahmaisuutta iholle ja kosteutusteho oli hyvä. Sellainen ihan hyvä perusvoide, mutta tuoksun takia en tule hankkimaan uudelleen. Pyöreästä purkista en myöskään pitänyt, koska siitä oli vaikea saada voidetta etenkin loppuvaiheessa.


Oriflame Sensoria Body Cream purkki tyhjeni. Se vanhentui myös jo yli puoli vuotta sitten, mutta oli edelleen aivan hyväkuntoista, tuoksu ehkä vähän laimentunut. Sain tämän tiiminvetäjältäni samaan aikaan kuin tuon edellisenkin. Tuoksuu Sensoria -hajuvedelle, jota ei enää ole saatavilla. Tuoksusta en pitänyt, mutta muuten voide oli hyvä. Koostumukseltaan ja muilta ominaisuuksiltaan aika samanlainen kuin edellinenkin.


Soft Care Derm loppui lopultakin! En kyllä enää ikinä ota mitään näin isoja pulloja. Siitä on juttua täällä.


 Tässä postauksessa olevista tuotteista tämä on ehkä ainut jota tulee ikävä vähän. Ei niinkään ominaisuuksiensa takia, vaikka onhan tämä tosi hyvä kosteuttaja, mutta Oriflame Pure Nature Organic Hazelnut & Goji Berry Extract Protecting Face Cream tuoksuu niin mielettömän herkulliselta. Ihan joltain lasten vadelmajogurtilta tai joskus ainakin sai vadelman makuista Muumipurkkaa pikkuisissa pahvirasioissa ja ne tuoksui juuri tältä. Tuoksu on se syy jonka takia olen pantannutkin tätä niin kauan, en halunnut tuoksun loppuvan koskaan. Mutta kun leimassa lukee EX0612 niin on jo korkea aika käyttää se pois. Kasvoille en käyttänyt muuta kuin pari kertaa rutikuiviin laikkuihin joista iho kuoriutui pois. Tällä ne parantuivat entiselleen. Muuten käytin decolteelle, koska normaalioloissa tämä saa kasvoni kiiltämään tosi paljon.


 Pretty:Fresh Tropical Coconut suihkugeeli loppui onneksi viimeinkin. Tätä käytin aikaisemmin jo mansikan tuoksuisena. Kookos oli aika samanlaista kuin se. Mitäänsanomaton plääh suihkugeeli. Tuoksu oli lähes havaitsematon, pesuteho oli ihan ok, mutta ei vaahdonnut melkein yhtään ja pidän sellaisista jotka vaahtoaa paljon. Kuivatti ihoa aika paljon mitä suihkugeelit ei kyllä melkein ikinä tee ainakaan minulle. Sanomattakin selvää etten tule hankkimaan lisää.


 Nature Secrets Shampoo Nettle & Lemon for greasy hair loppui. Se on ihan ehdoton lempparishampooni ja ties miten mones pullo jota käytän. Mielettömän hyvän tuoksuista ja pesee rasvoittuvat hiukset todella ilmaviksi ja kevyiksi sekä narskuvan puhtaiksi. Tätä mulla on vielä yksi pullo varastossa ja sitten pitääkin ostaa lisää.


 Vanderbilt EDT tuli myös tiensä päähän. Loppunsa se kohtasi vessatuoksuna, koska olen viime aikoina käyttänyt vessatuoksuina sellaisia tuoksuja joita olen saanut lahjaksi ja joista en pidä. Tai sitten muuten vain tuoksuja joita en tulisi käyttämään. Vaikka pullo oli 30ml, se loppui tosi nopeasti, koska pullosta tuleva suihku oli voimakas. Kerran kun painoi niin tuli kauhea pilvi tuoksua ilmaan. Vessatuoksuna tuoksui oikeastaan hyvältäkin eikä aiheuttanut päänsärkyä niin kuin iholle laitettuna.


Roskistuomion sai Maybelline Dream Mousse Concealer sävyssä 01 Nude Beige. Sen ostin joskus poistomyynnistä 2 eurolla, alussa se oli ihan kohtalaisen hyvä, mutta vähitellen kuivui ja nyt tultiin tähän pisteeseen jossa se on jo ihan rutikuivaa ja halkeilee ja tosi kaukana mistään moussesta. Ehkä sitä saisi notkistettua sekoittamalla vaikka päivävoiteen kanssa, mutta tämä ei ollut niin hyvä peitevoide, että jaksaisin alkaa siihen. Käytössäni on ollut jo pitkän aikaa paljon parempia.

Näytteitä käytin kolme.

Maybelline Dream Fresh BB, joka tuli joskus Costume -lehden välissä. Tälle en asettanut suuria odotuksia merkistä johtuen, mutta se yllätti täysin! Miten, sitä saatte odottaa BB-viikkoon asti.

Natura Media Baba De Caracol Regenerating Cream oli toinen kotilovoide jota kokeilen, nyt onneksi vain näytteen verran. Sagriinikotilon uutetta sisältävä voide sisältää myös aloe veraa ja Q10:tä. Näyte riitti yhteen kertaan hyvin kasvoille ja myös kaulalle. Kosteutusteho oli myös hyvä, mutta siihen ne hyvät ominaisuudet sitten loppuikin. Voide oli hirmu täyteläistä ja levittyi vaikeasti ja epätasaisesti iholle. Ei imeytynyt sitten millään ja sai ihon kiiltelemään. Iholle jäi myös kammottava tunkkainen ja vähän hienhajuinen pikkuisen kukkaiseen vivahtava haju tuntikausiksi. Sanomattakin selvää etten tätä tule hankkimaan ja muistaakseni täysikokoinen purkki maksoi, kaupassa josta näytteen nappasin, yli 50 euroa.


Dermalogica Daily Microfoliant oli viimeinen näyte jonka käytin tällä erää ja siitä juttua täällä. Lopputunnelmat tästä tuotteesta ovat edelleen suunnilleen samanlaiset, päivittäiseen käyttöön liian kuivattava, mutta käytin loppuajan sitä joka toinen päivä ja se toimi silloin hyvin. Jos tätä saisi paremman tuoksuisena niin harkitsisin vakavasti ostamista vaikka täysikokoinen on kallis, mutta tämä pikkuinenkin purkki kesti monta kuukautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti