25. huhtikuuta 2013

Persikkaisen puhdasta(ko)

Syksyllä tein tilauksen JT Beauty Outletille ja suurin syy tilauksen tekemiseen oli Soap & Gloryn tuotteet, joita olin himoinnut etenkin Ostolakossa -blogista. Valikoima oli sillä hetkellä aika pieni, joten tilasin vain kaksi putsaria kun muut tuotteet eivät oikein sopineet minulle. Toista putsaria olen käyttänyt alussa päivittäin ja myöhemmin vain silloin tällöin ja siitä kirjoitettu postaus on roikkunut luonnoksissa vaikka kuinka kauan. Olen yrittänyt oppia tykkäämään putsarista, jotta saisin siitä kivankin arvion, mutta se ei ole onnistunut. Nyt kun olen ilmeisesti murtanut häntäluuni eikä kävely, istuminen tai makaaminenkaan oikein onnistu ilman kipua, alkaa vitsit olemaan vähissä ja lisäksi tiistaista asti olen ollut 39 asteen kuumeessa. Aika siis kaivella luonnoksia ja julkaista sieltä juttuja, jotta blogi ei aivan täysin hiljene.


Peaches and Clean vaikuttaa hienolta tuotteelta ja sitä kohtaan odotukseni olivat suuret, koska merkkiä on kehuttu niin paljon. Pakkaus on ihanan tyttömäinen ja muutenkin kaikki merkin pakkaustekstit ovat niin hauskoja ja leikkisiä.

Kun kerran tuotteen ulkokuori on kunnossa, ei sisälläkään voi olla huonoa tavaraa, eihän...

Tässä kuitenkin on. Peaches and Clean on puhdistusmaitoa ja vielä oikein syväpuhdistavaa. Se on 4 in 1 -tuote, mutta minulle ei oikein ole koskaan selvinnyt mitkä ne neljä juttua on(veikkaukseni on, että se pienentää huokosia ja tekee ihosta puhtaamman, raikkaamman ja kirkkaamman). Putsari on kuitenkin suunnattu varmaan eniten rasvaiselle iholle, vaikka sen sanotaankin sopivan kaikille ihotyypeille ja pakkausteksti hauskasti käskeekin käsittelemään rasvoittuvat alueet kahdesti.Puhdistusmaidoksi voide on aika jäykkää ja omalle iholleni ainakin tuntui työläältä saada se levitettyä. Huuhtoutui onneksi helposti pois. Tuoksulta odotin jotain herkullista persikan tuoksua ja kyllähän se ehkä etäisesti persikalta tuoksuukin. Tosi teolliselta ja pistävältä sellaiselta, osansa tässä varmasti tekee tuotteen sisältämä eukalyptusöljy. Tuoksu Haju on kuitenkin paha.

Syväpuhdistava tuote kyllä tosin on, se vie iholta pois kaiken rasvaisuuden ja teki rasvaisuudestaan huolimatta hieman pintakuivasta ihostani melko kiristävän etenkin juuri niiltä alueilta, joista käskettiin pesemään kahdesti(nenä, otsa, leuka) vaikka en pessyt kuin kerran. Muut tähän mennessä kokeilemani rasvoittuvan ihon putsarit ovat tehneet ihosta silkinsileän ja pehmeän, mutta Peaches and Clean jätti ihon kiristävän kuivan karheaksi ja muutenkin epätasaiseksi. Teki mieli kuoria kasvot saman tien. Silmämeikin poistoon tuote ei sovellu vaikka jotkut tosin pesevät siitä huolimatta silmämeikin tällä. Omia silmiäni en uskalla, koska en halua raskaiden luomieni muuttuvan yhtään tuota raskaammiksi, eräs bloggari on muutamassa vuodessa huomannut raskaiden luomiensa muuttuneen pahempaan suuntaan juurikin sopimattomien putsareiden takia. Ja tykkään  muutenkin enemmän putsareista, joilla voi pestä koko kasvot, en jaksa alkaa läträämään useammalla tuotteella samaan aikaan.

Yhden positiivisen asian putsari kuitenkin teki, ihoni on luonnostaan sellainen vähän sinertävän sävyinen, ei nyt harmaa kuten vaikka tupakoitsijoilla, mutta sävyltään kylmä. Peaches and Cleanilla putsaamisen jälkeen iholla oli sellainen... miten sen nyt sanoisi... no vaikka persikkainen lämmin hehku, joka näyttää aika kivalta.


Se ei kuitenkaan riitä pelastamaan tätä ja ensimmäinen kosketus merkin tuotteisiin oli pettymys. Toivo ei ole vielä tosin menetetty, testaamista odottaa The Fab Pore Hot Cloth Cleanser kunhan joskus saan nuo avatut putsarit kulutettua pois, etteivät mene pilalle.

2 kommenttia:

  1. Voi eiii.... Mäkin tilasin tuon JT Beauty Outletista ja se on mun kaapissa jonossa odottamassa vuoroaan. Mullakin on ollu odotukset korkeella. Harmi, jos tuote on noin susi. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaahan se sopia sinun ihollesi paremmin kuin minulle, toivotaan ainakin niin, niin ei tarvitse pettyä :)

      Poista