23. huhtikuuta 2013

Ensimmäinen glittersandwich

Glittersandwicheja olen ihaillut siitä asti kun ne tulivat suomalaisiin kynsiblogeihin, koskaan en ole kuitenkaan saanut aikaiseksi tehdä sellaista itse. Nyt kuitenkin sellainen syntyi puolivahingossa lauantaina.


Ensin lakkasin kynnet kauniilla W7 Lava Flowlla, jossa on valkoisella läpikuultavalla pohjalla mustia ja punaisia glittereitä. Lirua lakkaa, mutta peittää kuitenkin 2-3 kerroksella ja kuivuu nopeasti. Lakka on nähty blogissa ennenkin. Siihen päälle tein erään koristelun, mutta se meni pieleen niin poistin lakat kaikista paitsi nimettömästä, joka oli tarkoituskin jättää ilman koristeluja.

Sitten mietin mitä tekisin muille kynsille. Vieraita oli tulossa ja oli pakko keksiä jotain äkkiä. Glittersandwichin on sanottu olevan nopea tehdä ja niinhän se olikin. Lava Flown päälle laitoin Rimmelin White Brightin joka on läpikuultava valkoinen. Se on jo tosi jäykkää, mutta sain sen levitettyä joten kuten kynnelle. Kuvassa näyttää melko epätasaiselta, mutta kukaan ei noin läheltä tule kynsiä katsomaan ja kaukaa kynsi näyttää oikein kivalta. Taitaa pian joutua viettämään tuon White Brightin hautajaisia kahden muun lakan ohella(Nail Starin ja Delia Artin koristelulakat). Harmi, sillä White Bright on täydellinen ranskislakka jos haluaa luonnollisen näköisen ranskiksen.


Muut kynnet päätin tehdä vaaleanpunaisella, tänä keväänä jotenkin olen ihastunut vaaleanpunaisiin ja pinkkeihin kynsiin. Valitsin Rimmelin Sweet Heartin, hieman likaisen vaaleanpunaisen, jossa on erikokoista hopeista shimmeriä(tai mitä lie hippuja ovatkaan), joka kynsillä tosin ei suuremmin näy. Se peitti tähän tarkoitukseen tarpeeksi hyvin 2 kerroksella, muuten tarvitsisi varmaan 5 kerrosta.


Sweet Heartin päälle glitteriksi ihanaa W7 Multi Dazzlea, jossa nimensä mukaisesti on vaikka minkä kokoista ja väristä glitteriä. Wettiksen Party Of Five Glittersin ohella se on yksi lemppariglitteripommejani. Sitä vaan yksi kerros, koska glitteriä on tosi paljon ja haluan pohjavärinkin näkyvän vähän läpi. Mainioita kyllä nämä W7 -lakat kun tämäkin kuivui tosi nopeasti. Ja hinta kuitenkin on vaan sen pari euroa pullolta.

Multi Dazzlen päälle vielä sitten valitsin astetta vaaleamman vaaleanpunaisen. Essien Muchi Muchin dupen(vai onko Muchi Muchi dupe tälle, koska tämä on varmaan jo ainakin 5 vuotta vanha lakka) Rimmelin Angel Delightin. Sitä yksi ohut kerros, pikkusormeen tuli aavistuksen liian paksusti ja muutenkin lakka oli tosi vaikea saada levittymään tasaisesti.


Tykkään kuitenkin lopputuloksesta. Jostain syystä tulee mieleen noista vaaleanpunaisista kynsistä karkit ja valkoisesta taas turkinpippurijäätelö, jota sai kauan sitten eräältä pieneltä kioskilta, jossa omistaja teki jäätelön itse. Vaniljajäätelön seassa oli murskattuna niitä sellaisia punaisia, sinisiä ja mustia turkinpippureita ja voi että se oli hyvää! Ja se näytti juuri tuollaiselta kuin tuo valkoinen kynsi. Tosin siniset hiput puuttuvat.

Pari päivää olen ehtinyt näillä kynsillä olemaan koulussakin nyt ja ovat kyllä keränneet katseita vaikka kynnet ovatkin aika yksinkertaiset. Ja lauantaina vieraskin(mies) kysyi, että miten noihin saa noin paljon erivärisiä palloja.

Yksi murheenkryyni on myös saatu päätökseen, nimittäin Garnierin testituote tuli viimeinkin! Loppujen lopuksi suurin syyllinen koko hommassa oli posti, joka kadotti ensimmäisen tuotteen joka lähetettiin minulle. Toinen onneksi tuli eilen perille, tosin pakkaus aika reilusti runneltuna, mutta tuote itsessään oli ehjä.


Ensivaikutelmana oli, että tuote on hieman liioitellun kokoisessa pakkauksessa kokoonsa nähden.  Pikkuruinen tuubi ja hirmu iso laatikko. Tänään ehdin testaillakin sitä jo ja tykkäsin kyllä kovasti. Tarkempi arvio sitten BB-viikolla jonka nyt viimeinkin saan tehtyä loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti