14. maaliskuuta 2012

Exuviance

Paikallinen kauneushoitola käyttää Exuviance merkkiä hoidoissaan. Kun pääsin ylioppilaaksi oli edessä tietenkin ylioppilasjuhlat. En luottanut omiin meikkaustaitoihini niin tärkeässä juhlassa, joten kävin tilaamassa meikin kyseisestä hoitolasta sille päivälle.

Samalla sain myös testimeikin ja ihoni oli niihin aikoihin todella huonossa kunnossa. Testimeikkiin menin ilman mitään aineita iholla, mutta kosmetologi silti luuli minulla olevan iholla voiteita, koska ihoni oli niin rasvoittuva. Sen takia päätimme varata ajan myös kasvohoitoon ennen juhlia.

Se oli ensimmäinen kasvohoito joka minulle tehtiin ja kaikin puolin miellyttävä, jopa joidenkin aineiden pieni kihelmöinti tuntui mukavalta. Laserhoidot jätettiin pois sillä kertaa, jotta iho ei mene huonommaksi ennen juhlia. Tuotteet myös tuoksuivat miellyttäviltä ja hoidon jälkeen pitkän aikaa ihoni oli todella pehmeä.

Hoidon jälkeen ostin vielä mukaani 4 viikon setin tuotteita, joilla ylläpitäisin ihon kuntoa juhliin asti ja niiden jälkeenkin. Kasvohoidon hinta oli noin 50 euron ja tuotesetti 34 euroa.


Itse setti sisältää minikokoisina Multi-Protective päivävoiteen suojakertoimella 15, Rejuvenating Treatment Masquen, Evening Restorative Complexin ja Blemish Treatment Gelin. Lisäksi settiin kuuluu puhdistusgeeli ja kasvovesi, mutta niiden olemassaolon unohdin kokonaan ja ne jäivät kuvasta. Tuotteet on pakattu vetoketjulliseen muovilaukkuun, mutta sen olen onnistunut hukkaamaan johonkin.

Päivävoidetta levitetään vain aivan pieni tippa, koska muuten se jää valkoiseksi kerrokseksi iholle. Normaalille ja rasvoittuvalle iholle tarkoitettu voide on kevyttä, levittyy helposti ja sisältää antioksidantteja, joiden luvataan hellävaraisesti kuorivan, kosteuttavan ja suojaavan ihoa. Riittoisaakin tuote on, koska saa todella reilulla kädellä lätkiä tätä naamaan jos aikoo sen saada kulumaan 4 viikossa.

Evening Restorative Complex on kaikille ihotyypeille tarkoitettu yövoide, jossa on ikääntymistä hidastavia ainesosia. Sisältää PHA:ta, vitamiineja ja antioksidantteja, jotka kosteuttavat, silottavat ja suojaavat ihoa. Päivävoide oli valkoista, mutta yövoide on vihertävää väriltään. Se hoiti tehtävänsä hyvin ja oli myös riittoisaa  ihan kuten päivävoidekin.

Rejuvenating Treatment Masque on ihon kuorintageeli, josta pidin todella paljon. Sitä levitetään kerran viikossa puhdistetulle iholle, annetaan kuivua 15-20 minuuttia ja sitten se joko kuoritaan pois tai huuhdellaan lämpimällä vedellä. Minä suosin ensimmäistä vaihtoehtoa, koska minusta oli kiva vetää ihon päältä pois kalvomaiseksi jähmettynyt geeli. Kahden edellisenkin tuotteen tavoin tämä on riittoisaa ja sitä on edelleen pieni tippa jäljellä. Minulla on monia muitakin kasvojen kuorintatuotteita, mutta tätä käytän vain erikoistilanteissa. Muut kuorinnat eivät oikeastaan hillitse kasvojeni kiiltoa, mutta Exuviancen geeli tekee ihosta selvästi kiillottoman seuraavan päivän ajaksi. Geeli on läpinäkyvää ja vihertävää, kuivuessaan kiristää ihoa paljon kunnes sen kuorii pois ja alta paljastuu pehmeä iho.

Blemish Treatment Gel on tarkoitettu ihon ongelma-alueiden hoitoon. Sitä levitetään 1-3 kertaa päivässä vain ongelma-alueille. Alussa geeli voi lisätä näppyjen määrää kun epäpuhtaudet tulevat ihosta ulos, mutta sen jälkeen iho paranee päivä päivältä. Alussa käytin tätä usein, nyt vain silloin kun finnejä tulee. On ihana tietää, että kun päivällä ilmestyy finni, laittaa vain illalla geeliä naamaan niin seuraavana päivänä finni on historiaa. Ainoa miinus on se kun geeliä laittaa iholle, siitä haihtuu jotakin ainetta joka todella kirvelee ja ärsyttää silmiä muutaman sekunnin ajan. Tästäkin pääsee eroon kun levittää geelin silmät kiinni, jolloin haihtuva aine ehtii haihtua menemättä silmiin.

Sitten nuo unohdetut tuotteet eli puhdistusgeeli ja kasvovesi. Molemmat ovat aika perustuotteita. Ne eivät eroa muista halvemmista eivätkä tee mitään ihmeitä. Kasvoveden tuoteseloste on kulunut muovipullon pinnasta pois, mutta puhdistusgeeli sisältää PHA:ta ja tricolosania, jotka puhdistavat ja kosteuttavat viemättä ihosta pois tärkeitä lipideitä.

Kokonaisuudessaan setti ja kasvohoito ovat todella hyviä ja auttoivat ihoni kuntoon silminnähden. Exuviancen tuotteet ovat kuitenkin mielestäni kalliita täysikokoisina. Kasvohoidoissakin kävisin mielelläni, mutta kyseisestä hoidosta on pysyvää hyötyä vasta kuudennen(6) kerran jälkeen, joten minulla ei ole sellaiseen varaa tässä vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti