28. maaliskuuta 2012

Luomivärejä 3

Sarjan kolmannessa osassa esittelyyn pääsevät kaikki duoluomivärini. Tykkään ostella kunnon kokoisia paletteja, joten näitäkin on todella vähän ihan kuten aikaisemmin esiteltyjä monovärejäkin. Ja näistä vielä puolet on ikivanhoja.


Ensimmäinen duopaletti on uusin, viime jouluna lahjaksi saatu. H&M duo nimeltä Cocoa Bay. Paletissa on kaunis pintakuviointi ja paletti on tähän asti ollut vähän harvalla käytöllä johtuen vaaleammasta väristä. Ruskeaa olen käyttänyt vähän useammin vaikka se ei tämänhetkisen lempiruskeani Revlonin Sablen rinnalle kiilaakaan. Molemmissa sävyissä on hyvin pigmenttiä ja ne levittyvät ihan kohtalaisesti. Vaalea sävy on vähän vaikeasti määriteltävä, ehkä se voisi olla taupekin kun se ei ole ruskea, mutta ei harmaakaan. Tästä sävystä en oikein pidä. Se on päiväkäyttöön minulle ihan liian helmiäishohtoinen ja lisäksi väriltään kuin "likainen norsunluu". Päivämeikkiin kaipaan raikasta ja vaaleaa sävyä, en likaisenharmaanruskeaa joka vie valoa pois kasvoilta.


Toiseksi uusin duo minulla on pari vuotta vanha Max Factorin 470 Star Studded Black. Sain sen Max Factorin ennen joulua julkaisemassa lahjapakkauksessa, jossa oli lisäksi rajauskynä, meikkipussi ja ripsiväri. Muut ovat vielä jäljellä, mutta ripsari on käytetty loppuun.
 Paljon glitteriä sisältävät sävyt ovat kuin tehtyjä iltameikkiin smokeyn muodossa. Päiväkäyttöön nämä ovat ainakin minulle liian glitterisiä ja kontrasti niiden välillä on liian suuri. Hopeista olen kyllä käyttänyt päivämeikissäkin joskus ja mustaa rajauksissa. Molemmat levittyvät ihan hyvin, hopea jää ehkä aavistuksen rakeiseksi.


Sitten siirrytään näihin vanhuksiin. Nämä on ostettu markka-aikaan ja ovat kyllä todella huonoja levittymään ja pigmentti on heikko. Näitä en ole kuin kokeillut joskus vuosia sitten, mutta en ole raaskinut heittää poiskaan. Saavat olla muinaismuistona mukana. Ihme kyllä eivät ole vuosien saatossa menneet miksikään. Merkiltään ovat Coc Cinelleä ja tarkkoja jos ollaan niin vasemmanpuoleinen on trio, mutta otin sen mukaan tähän kun tuo toinenkin on. Ei tarvitse sitten erikseen esitellä. Trion nimi on Farfadet 35 ja duo on BonBon 39. Kyseinen merkki ei taida enää olla hengissä, en löytänyt kuin Coccinelle merkin netistä ja se valmisti vaatteita.


Toinen muinaismuisto on Vevay Face It duo Moody Skies. Tästä tykkäsin pienenä ja tämäkin on kuin luotu smokeyn tekemiseen. Ja vaikka tämä vanha onkin niin edelleen uudenveroinen ja käytän sitä välillä. Kuten Karkkipäivän Sannikin joskus kertoi, ovat jauhemaiset luomivärit hyvin säilyviä. Molemmissa sävyissä on todella paljon pigmenttiä ja saakin olla maltillinen näiden levityksessä ettei mene liikaa. Väri on hyvin hienojakoista, levittyy helposti ja häivyttyy kuin unelma.  Tutkin merkkiä netissä ja se näyttää olevan vielä toiminnassa. Se on toiminut vuodesta 1987 asti ja nykyään Vevay on kerho johon liitytään ja kuukausittain saa paketin tuotteita vähän kuin jossain kirjakerhossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti