27. maaliskuuta 2012

Kaakaota ja aprikoosia

Lähellä olevassa kaupassa on lähes aina ns. euron tori eli osasto jossa kaikki maksaa euron. Yhtenä kesänä poimin sieltä nämä kaksi voidetta.


JR Beautyn Cocoa Butter Cream ja Apricot Exfoliating Cream. Halvalla hinnalla ei erityisen hyvää laatua saa yleensä ja sen kyllä todisti Kaakaokosteusvoide, mutta Aprikoosikuorinta oli toista maata.

Kaakaovoide on täyteläistä ja paksuhkoa. Tuoksu on kyllä jotain ihan muuta kuin kaakaota. Vaikka kyllä se sitä vähän muistuttaa. Tuoksu on voimakas ja jää iholle seuraavaan päivään asti ja tuoksuu vaatteiden läpikin selvästi. Voiteen sanotaan rauhoittavan, korjaavan ja kosteuttavan ihoa ja se sisältää paljon vitamiineja, mineraaleja ja proteiineja. Ruskea väri on todella huono vaikka voide näyttääkin herkulliselta suklaavanukkaalta. Voide nimittäin värjää aika tehokkaasti ihoa. Se ei ole itseruskettavaa, mutta väriä jää imeytymisen jälkeen pintaan. Muuten kyllä ihan hyvä perusvoide, mutta taitaa jäädä käyttämättä. Jokainen perheenjäseneni on valittanut minulle tuoksusta ja veli kielsi käyttämästä tuota voidetta enää. Sitä ei ole tapahtunut minkään muun voiteen kohdalla.

Aprikoosikuorinta on vähän parempi. Se tuoksuu raikkaalta aprikoosilta. Voide on sametinpehmeää, paksua ja kuorii hyvin rakeiden avulla. Väriltään se on söpön persikkainen. Voidetta kehotetaan käyttämään päivittäin kasvoille, mutta olen käyttänyt sitä vain vartalolle kerran tai pari viikossa. Kasvoille en uskalla sitä käyttää varsinkaan päivittäin ja muutenkin kasvoille käytän vähän laadukkaampia kuorintoja. Tämä tulee luultavasti käytettyä loppuun, mutta kumpaakaan en osta lisää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti