23. maaliskuuta 2012

Luomivärejä 2

Sarjan toisessa osassa esittelen jauhemaiset luomivärini ja on joukossa yksi nestemäinenkin. Näitä käytän äärimmäisen harvoin sävyjen takia.


Nämä kaksi ovat oikeastaan eyelinereita, mutta niitä voi aivan hyvin käyttää myös luomiväreinä. Ylempi on Minersin Shimmer Eyes sävy Daring. Miners on halpismerkki ja todellakin laatu on sen mukainen. Yksi suurimmista virheostoistani oli sen nestemäinen eyeliner, jolla ei tee yhtään mitään. Tämä vihreä väri on kohtalainen, vaikkakin heikkopigmenttinen. Eyeliner merkityksessä todella epäkäytännöllinen laittaa, luomelle sen saa helpommin. Jauhe on todella hienojakoista ja pölyää joka paikkaan.

W7 on myös sieltä halvimmasta päästä, mutta Minersia vähän laadukkaampi ja tältä merkiltä minulla on useita tuotteita. Glitter eyes sävy numero 05 Glitter Eyes(aika omaperäistä ;)  ) on hyvin paljon glitteriä sisältävä rajausväri, jota voi myös levittää luomelle. Tuote ei ole geelimäistä vaan ihan lirua, käytännössä vettä ja kun se seisoo pitempään koskematta, glitterit painuvat kaikki pohjalle. Sen onneksi saa melko hyvin sekoitettua takaisin.

Molemmat ovat alelaareista ja maksoivat euron kappaleelta.Varsinaisia luomivärejä ovat kaksi söpössä pullossa olevaa CCUK Glitzy Eye Dustia. Ne ovat metallinhohtoisia irtoluomivärejä. Pullossa kyllä kauniita ja pigmenttisen näköisiä, mutta todellisuus on toinen. Niistä tulee hyvin väriä luomille, mutta metallinhohtoisuus katoaa kokonaan. Sävyjä on kuusi, joista minulla on vihreä Electric Green ja sininen Kingfisher. Näitä myy ainakin Pretty.fi ja hinta on 3,90€. Omani ostin pienen matkan päässä olevasta liikkeestä, jossa olivat poistomyynnissä hintaan 1€/kpl.

Seuraavassa osassa päästään viimein luomiväripalettieni kimppuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti