28. maaliskuuta 2012

Uusi huulirasvarakkaus

Yleensä huuleni ovat talvella hyvässä kunnossa ja niiden kanssa ei ole ongelmia. Tämä talvi oli kuitenkin poikkeus mistä lie syystä johtuen. Ongelmia huulien kanssa riitti. Huulet olivat todella kuivat ja halkeilivat. Kun huulia yritti rasvata, kasautui rasva oudosti huulien sisäreunaan valkoiseksi viivaksi. Sitä ei ole ennen tapahtunut edes tasan samoilla huulivoiteilla joita olen jatkuvasti käyttänyt. Kokeilin läpi kaikenlaista Labellosta Carmexiin, mutta niistä ei ollut apua.Sitten pelastukseksi saapui Oriflamen Lip Spa Therapy. Ennen olen halunnut aina, että huulirasva tuoksuu ja näyttää kivalta, mutta nyt oli neuvot vähissä ja kelpuutin muunlaisiakin rasvoja. Asiaa vielä auttoi se kun voide oli tarjouksessa ja maksoi hieman yli 2 euroa normaalin 9,90€ sijaan. Lip Spa Therapy on hyvin yksinkertaisesti pakattu ja käytännössä tuoksuton.

Voide lupaa tuoda huulille 100% lisää kosteutta ja kosteuttaa 3 kertaa tehokkaammin kuin tavallinen huulirasva. Lisäksi se ennaltaehkäisee huulien kuivumista ja suojaa ympäristön haittavaikutuksilta ja siinä on suojakerroin 8 mikä on mahtavaa kevätauringossa kulkiessa. Voiteessa on kaksitehoinen koostumus.Itse voide on söpön vaaleanpunaista ja keskiosa on valkoinen. Käsittääkseni tässä ovat ne kaksi eri tehovaikuttajaa erillään. Pidin aika kovana lupauksena tuoda huulille 100% lisää kosteutta. Prosenteista en niin tiedä, mutta tämä kyllä todella kosteuttaa. Lisäksi puikko on äärimmäisen mukava käyttää, sillä saa helposti levitettyä voiteen eikä se sotke huulien rajojen ulkopuolelle. Täysin erilainen kuin perinteiset pötkylähuulirasvat. Voide on pitkäkestoista huulilla eikä se tee niitä edellä mainittuja valkoisia rajoja.

Huuleni ovat rakastaneet tätä voidetta ja ovat nyt sellaiset kuin ennen. Pehmeät ja sileät. Paljon ne ovat kyllä voidetta imeneetkin sisuksiinsa, koska voide on ollut minulla vasta pari viikkoa ja se on jo lähes loppu. Mikä on mielestäni hyväkin asia. Muita huulirasvoja saa käyttää ikuisuuksia eivätkä ne tunnu vähentyvän ja voin vain kuvitella mikä määrä bakteereita siinä ajassa ehtii kertymään. Tämä kuluu nopeasti ja siksi bakteeritkaan eivät niin kauan ehdi siinä asustelemaan.

En usein hehkuta näin paljon yhdestä huulirasvasta, mutta tämä vain on niin mahtava tuote ja sen avulla tuskailu huulten kunnon kanssa loppui kokonaan. Ehdottomasti ostan uudestaankin vaikka hinta toki on kallis verrattuna perus Labelloon ja Mirameen. Jos huulesi kuitenkin kipeästi kaipaavat apua, on tämä todellakin hintansa väärti. Se sai heti paikan uutena suosikkinani.

Tuotetta saa Oriflame edustajilta, joihin minäkin kuulun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti