26. maaliskuuta 2012

Pörröhiukset kuriin

Olen aina pitänyt Gliss -tuotteista. Erityisesti pidän shampoosta, joka tekee hiukseni todella kevyiksi ja ilmaviksi. Sen nimeä en nyt tähän hätään muista.

Siksi innostuinkin paljon kun näin telkkarissa mainoksen tästä Gliss Daily Oil Elixiristä ja jouduin mainoksen uhriksi. Asun niin pienellä paikkakunnalla, että täältä tuota on aivan turha haaveilla saavansa, joten piti odottaa jonkin aikaa kunnes tuli muuta asiaa naapurikaupunkiin. Sielläkin kiersin ensin 3 kauppaa, mutta niistä kaikista tämä oli loppu. Viimein menin neljänteen kauppaan ja suorinta tietä hiustuoteosastolle. Siellä oli jäljellä tasan yksi pullo tätä kultaista öljyä. Pelkäsin jo, että se on testeri, mutta onneksi ei ollut.

Samalla hetkellä kun sain pullon käteeni, piiritti juoppolauma minut hyllyä vasten. Tulivat aivan kiinni minuun ja piinasivat jonkin aikaa kysymyksillään kunnes toinen asiakas tuli näkyviin ja he häipyivät. Siitä selvittyäni ajattelin, että tämän on parasta olla pirun hyvää ainetta kun sitä varten pitää näin nähdä vaivaa.


Ja kyllähän se oli. Öljyä voi käyttää kolmella tavalla. Ennen pesua, pesun jälkeen tai kuiviin hiuksiin. Minä olen käyttänyt tuotetta vain pesun jälkeen hieman kuivuneisiin hiuksiin tai sitten ihan kuiviin hiuksiin vaikka ennen töihin lähtöä, jotta saa pörrölatvat sileäksi. Latvani ovat melko pörröiset ja tällä saan ne todella hyvin kuriin ja hiuksista tulee muutenkin sileät ja pehmoiset.

Tuote on todella riittoisaa. Minulla on paksut hiukset joiden paksuutta parturikin välillä ihmettelee. Paksuuden takia käytän 2 pumppausta hiuksiini. Yksi pumppaus on noin herneen kokoinen ja se riittää hyvin puoleen hiuksistani tekemättä niistä kuitenkaan lähmäisiä.

Ainoa miinus tuotteessa on tuoksu tai paremminkin haju. Siitä en pidä ollenkaan. Tuoksu on vähän tunkkainen ja sellainen mummomainen. Varmasti tuotteen käyttäjille tulisi raikkaampi olo jos tuotekin tuoksuisi raikkaalta. Virkistävän suihkun jälkeen ei tosiaankaan kaipaa hiuksiinsa tunkkaista tuoksua. Ei tuoksu nyt älyttömän paha ole, siedettävän rajoissa kuitenkin. Ja hiuksissa se ei onneksi kovin kauan tuoksu vaan haihtuu melko pian(tai sitten vain nenäni tottuu siihen).

Minunkaltaiselleni pihille ihmiselle tämä on todella hyvä tuote. Hinta-laatusuhde on hyvä ja halpana markettituotteena ei tarvitse tuhlata kymmeniä euroja yhteen pulloon. Ostan hyvin harvoin mitään yli 20 euroa maksavaa kosmetiikkaa ja useimmiten halvatkin vain tarjouksesta tai poistomyynneistä. En näe järkeä ostaa kallista tuotetta vain merkin takia jos halvempikin toimii hyvin. Gliss Daily Oil Elixir keventää kukkaroa noin 6-8 euron verran, tarjouksesta saa joskus halvemmallakin.

Pullo riittää käytössäni luultavasti tosi kauan, mutta kun se loppuu, melko varmasti ostan tätä uudelleen. Jos osto toisella kerralla kävisi vähän helpommin kuin ensimmäisellä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti