25. maaliskuuta 2012

Varaston tyhjäystä

Aikaisemmin kerroin kuinka syksyn muuttoa varten minun on pakko saada kaappeja tyhjäksi kosmetiikasta. Tällä viikolla varastoni tyhjäys eteni hyvin ja kuusi tuotetta kului loppuun. Yksi kasvovesi, yksi kosteusvoide, suuvesi, päivävoide ja kaksi deodoranttia(jotka ovat niin tavallisia etten ala niistä tekemään esittelyä).


Loppunut kasvovesi on Lumenen Matt Touch Tasapainottava Kasvovesi rasvoittuvalle/sekaiholle. Tätä kasvovettä olen käyttänyt pitkään ja tämä on jo kolmas pullo. Aikaisemmat taisin ostaa täydellä hinnalla, joka oli silloin noin 7 euroa Tämän olen löytänyt poistomyynnistä ja se maksoi 4,85€. Tähän kasvoveteen olen ollut tyytyväinen. Se on muuten melko tavallinen, mutta vähentää hieman kasvojeni kiiltoa. Ihoni on niin rasvoittuva ettei se ihmeitä tee, mutta hillitsee kuitenkin vähän verrattuna muihin kasvovesiin. Neljättä pulloa tätä en enää taida ostaa, ainakaan tässä vaiheessa, koska minulle on jostain kertynyt 2 L'Orealin, yksi Artistryn ja yksi Simplen kasvovesi ja vielä Herbinan Ruusuvettäkin on vajaa pullo.


Perinteinen Lemon Juice & Glycerine käsivoide loppui myös. Se loppuikin ennätysnopeasti, koska ostin tämän noin kuukausi sitten. Näin siitä monissa lehdissä arvioita ja halusin kokeilla itsekin. Lisäksi näin keväällä pakkauksen ihanan pirteä väri houkutteli minua. Samalla kerralla ostin myös vartalokuorinnan jonka purkki ja itse aine olivat keltaisia. Kivaa vaihtelua ainaisiin valkoisiin ja pastellisävyisiin tuotteisiin. Ehkä pääsiäisen ja vapun jälkeen jo kyllästyn keltaiseen...

Sitruunainen tehohoito on ihanan paksua ja täyteläistä voidetta ja tuoksuu raikkaalta sitruunalta. Näin talvella käteni kuivuvat helposti ja jalkani ovat myös kuivat ja kovat seisomatyöni johdosta. Ensin kokeilin voidetta käsille, mutta minun käsilleni tämä ei oikein soveltunut. En saanut sitä millään imeytymään ja kun lopulta sain, hikoilivat käteni oudosti loppuillan. Käteni olivat koko ajan märät. Vielä toisena iltana kokeilin voidetta, mutta sama toistui ja lisäksi käsiäni paleli loppuillan.

Voiteen kerrotaan käyvän myös jaloille ja käytinkin tämän sitten loppuun jalkavoiteena. Laitan iltaisin aina jalkoihini reilusti voidetta ja sitten villasukat jalkoihin ja aamulla jalat ovat pehmeät. Siihen tarkoitukseen täyteläinen voide sopi hyvin, vaikkakin sama hikoilu ja palelu toistui myös jaloissa. Jaloissa se ei niin haittaa.

Tätä voidetta en ostaisi enää uudelleen noiden hikoilu ja paleluongelmien takia vaikka tuote muuten onkin ihanan väristä ja tuoksuista. Ja vielä vanhaa suomalaista tuotantoa. Olisin toivonut sen sopivan minulle, mutta ei voi mitään. Hinnaltaan voide ei ole kovin kallista, 100ml tuubi maksaa vähän yli 3 euroa, tarjouksissa olen nähnyt sitä alle kahdella eurollakin.


Kolmantena loppui Dentol Ultra suuvesi. Tätä taitaa olla menossa jo kolmas pullo, koska tämä on minulle sopiva suuvesi. Listerineä käytin vähän aikaa ja se oli niin voimakasta, että kielestä melkein meni tunto puoleksi tunniksi kun sitä käytti. Tämä on miedompaa ja halvempaakin. Yksi pullo maksaa 3 euroa ja siinä tulee mukana hammasharja ja -tahna, jotka olen kyllä lahjoittanut eteenpäin.

Tätä saatan ostaa vielä uudelleenkin jos löydän. Nyt en ole sitä nähnyt missään myynnissä.


L'Orealin Triple Day Active normaalille ja sekaiholle olevan päivävoiteen loppumista olen odottanut todella paljon. Tämä on ollut minulla käytössä yli puoli vuotta ja luulin jo ettei se ikinä lopu. Eli riittoisaa on. Muuten se on melko perusvoide eikä tee ihmeitä vaikka lupaa kosteuttaa, suojata ja heleyttää. Kosteutta se kyllä toi ja oli oikein miellyttävä levittää. Tuoksukin oli melko neutraali. Suojauksesta en osaa sen tarkemmin sanoa. Yksi toivomani ominaisuus tälle olisi ollut suojakerroin, mutta siitä en löytänyt merkintää mistään. Nettisivulla mainostetaan sen sisältävän UV filtterin joten jokin suoja aurinkoa vastaan tällä taitaa olla. Yksi purkki maksaa noin 6 euroa ja plussaa tuote saakin juuri purkistaan joka hintaan nähden laadukas ja ilmeisesti lasia tai muuta sen tyyppistä. Näin edullisen tuotteen luulisi olevan muovipurkissa.

Minun iholleni tämä on päivävoiteeksi ehkä turhan täyteläistä rasvaisen ihoni takia. Voide jää levityksen jälkeen kiiltäväksi pinnaksi iholle ja joudun sen pyyhkimään pois ennen meikkaamista. Tällä saa myös helposti liian paksun kerroksen jolloin vähän ajan päästä iholta rapisee pois valkoinen kerros.

Tätä en taida ostaa uudelleen, koska ihoni vaatii jotain kevyempää voidetta. Ja haluan myös selkeästi tietää mikä tuotteen suojakerroin on ja tässä sitä ei mainita missään.


Kosteuttava päivävoide normaali- ja sekaiholle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti