12. maaliskuuta 2012

Herkullinen kosteusvoide

Freemanin Truly Luscious Whipped Body Lotion Cookies & Cream voiteen ostin pari vuotta sitten. Se oli saatava kun tuoksu oli herkullinen ja hintakin poistomyynnissä vain 1€. Samalla ostin myös toisen samanlaisen voiteen, mutta Caramel Buttercream tuoksuisena. Näistä mielestäni Cookies & Cream on paremman tuoksuinen ja siksi pullo onkin jo tyhjä. Caramel Buttercream on vielä lähes täynnä.

Voide on melko ohutta, se on helppo levittää ja imeytyy lähes saman tien. Se olisi todella hyvä ominaisuus muuten, mutta pullon suuaukko on iso ja juoksevaa voidetta lorahtaa helposti liikaa. Jotkin kosteusvoiteet alkavat kiristämään ihoani hetken ajaksi, mutta tämä ei sitä tee. Ihosta tulee pehmeä ja kosteutettu, kuten pullon teksti lupaakin.

Hauska on myös takana olevan etiketin huomautus "Vaikka Truly Luscious -kosteusvoide tuoksuu syötävän hyvältä, sitä ei ole tarkoitettu syötäväksi". Aikaisemmin en ole nähnyt muissa kosteusvoiteissa tuollaista varoitusta. Ja tottahan se on. Voide tuoksuu niin hyvältä, että sitä voisi vaikka syödä. Koiranikin, joka ei yleensä pidä kosteusvoiteiden tuoksusta, yritti tulla tämän voiteen levityksen jälkeen nuolemaan ihoani.

Yhteenvetona voide on oikein hyvä ja mielelläni ostaisin sitä uudelleenkin. Liike josta tämän ostin lopetti merkin myynnin ja muista liikkeistä en ole tätä löytänyt. Onneksi sentään on vielä Caramel Buttercream varastossa niin saa nauttia kosteutta huutavan ihon voitelusta samalla kaikenlaisista herkuista haaveillen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti