12. huhtikuuta 2013

Oriflamen tilaus

Taas saapui Oriflamen tilaus ja sitä odotin jo innolla, koska tilasin kaikkea kivaa. Kuvat nyt on vähän tumman puoleisia kun ehti jo tulla ilta ennen kuin pääsin kuvaamaan.


Asiakkaille ja itselleni tilasin tällaisen setin näytteitä. Optimals -sarja uudistuu täysin ja asiakkaita varten otin Oxygen Boost -näytteet päivä- ja yövoiteesta normaalille ja sekaiholle. Bioclinic Circulation Eye Power Accelerator -silmänympärysvoide sekä Vivacity -tuoksu. Itselleni jokaista myös yhdet, tosin noita Optimals -näytteitä en olisi itselleni tarvinutkaan kun sain...


...näytteen oikein esitteen kanssa.


Wellness Shakeja tilasin kahta puuttuvaa makua, suklaa mulla on ja nyt on sitten mansikka ja vaniljakin. Viimeksi sain sen reseptivihkosenkin jossa on erilaisia herkullisen näköisiä shake-reseptejä näillä tehtäväksi. Oikeasti tilasin nämä myös siksi kun ostamalla kaksi sai sellaisen noin 30 euroa maksavan Wellness -kirjan joka tulee postissa myöhemmin.


Löytönurkasta löysin itselleni ihanan ylellisen pehmeän Milk & Honey Gold jättipyyhkeen, koska tarvitsen kipeästi uusia pyyhkeitä, vanhat on niin kulahtaneita jo.


 Varsinaisesta kuvastosta tilasin uuden Volume Build Mascaran, jota voi kerrostaa ja kerrostaa eikä se kovetu tai varise. Mascaroita mulla on vieläkin lähemmäs 10kpl, mutta tämän lupaukset olivat niin kovat, että se oli pakko tilata. Teen tästä postauksen sitten myöhemmin.



Toinen tuote tai tuotteet oikeastaan olivat tämä setti, joka maksoi 9,90€. Yksittäin pulloissa olevat olivat muistaakseni 9,90€/kpl ja voide 10,90€. Näistä mitään en tarvitse varsinaisesti(tai no kasvovettä on enää vain 1 pullo kaapissa), mutta mustikan ja laventelin tuoksu oli niin herkullinen, että sorruin. Setissä siis Pure Nature Organic Blueberry & Lavender Extract Calming Face Wash, Calming Toner sekä Calming Face Cream.

Ainoat tuotteet kuvastosta olivat siinä. Vaikuttaa tilauksen kannalta hyvältä, pystyinkö jopa hillitsemään ja ostamaan vain ihan vähän tuotteita kaapin täydennykseksi. No en!

Kun pääsin demotuotesivulle niin johan lähti tuotteiden määrä nousuun.


Ensin uudet Feminellen intiimituotteet eli pesuneste ja intiimideodorantti. Feminellen tuotteita olen käyttänyt jo pullokaupalla, pesunestettä kahta tuoksua sekä vaahdottavassa pullossa olevaa vaahtoa ja yhtä tuoksua intiimidödöä. Niitä ei ole blogissa nähty kun olen kai ollut vähän arka niiden näyttämisessä, mutta tullaan nyt sitten kaapista ulos tässä asiassa :D Koska tuotteet oikeasti ovat toimivia ja rauhoittavia. Siksi olin innoissani kun nämä uudet tuoksut tulivat nyt demoina ja seuraavassa jaksossa kaikkien saataville. Tuoksuvat lootukselta nimen perusteella. Kiva raikas kukkaistuoksu.

Surin jonkun verran kun Optimals -sarjan vanhat tuotteet loppuvat kun niissä oli loistavia rasvaisen ihon tuotteita, mutta nämä nyt tulivat korvaajiksi. Oxygen Boost Oily Skin Total Skin Refreshment päivä- ja yövoide. Halusin tilata jo nyt molemmat kun näitten myyntihinta tulee olemaan noin 18 euroa ja demoina maksoivat 7 euroa.

Viimeisenä tilattuna demona taas järjettömän hyväntuoksuiset ananakselta tuoksuvat Discover Hawaii Aloha Beach suihkugeeli ja saippua. Tuoksuu ihan Escadan Sunset Heat -tuoksulta, josta tulossa esittelyä lähiaikoina. Täydellinen kesäsuihkugeeli, jota voisi kyllä vaikka syödä.


Sitten vielä ilmaiset, tilaajalahjana Milk & Honey Gold hiusnaamio, jota on purkki jo kaapissa odottamassa käyttöä. Tämä nyt menee siksi aikaa myyntiin kunnes kaapissa oleva ja käytössä oleva hiusnaamio loppuvat, mutta jos siihen mennessä ei kukaan osta niin sitten voi tuon käyttää itsekin.

Ilmaisena demona Optimals Foaming Gel joka ilmeisesti on putsari. Senkin otan mielelläni käyttöön, koska geelit ovat iholleni parhaita putsareita ja tämä on vieläpä normaalille ja sekaiholle eli kerrankin minulle sopiva ilmainen tuote!


Tokmannissakin kävin vaihteeksi ja sieltä ostin lisää Rexonan Maximum Protectionia kun pari päivää sitten lähti käyttöön viimeinen kappale sitä. Enää en osta sitä sinisen raidan omaavaa, koska en tykkää sen hajusta, vaan pysyttelen tiukasti tässä vaaleanpunaisessa Confidence -tuoksussa ja uutena oli näköjään tullut myös Sensitive Dry, jota otin kokeiluun myös. Omat kainaloni eivät varsinaisesti herkkiä ole muuten kuin, että viime aikoina ne ovat vähän kipeytyneet sheivauksen jälkeen, joten ehkä tämäkin tulee tarpeeseen.

Garnierin testituotetta ei ole vieläkään tullut ja nyt alkaa jo mennä hermo vähitellen vaikka olenkin aika kärsivällinen ihminen ja ymmärtäväinenkin yrityksiä kohtaan. Jossain se raja kuitenkin menee. Iloitsin myös, että en tilannut uudelleen LivBoxia kun tämän kuun tuotteet eivät olisi minua miellyttäneet. Vain 4 tuotetta ja sellaisia joita en tarvitse. 10 euron alennuskoodin sain ja täytyy nyt harkita jos sen käyttäisi. LivBoxien hintakin kun nousee ihan kohta.

Zuzzurullona -blogista myös bongasin hänen linkittämänään toisenkin samantyylisen boksin, joka vaikuttaa paremmalta, koska erilaiset käyttäjät otetaan huomioon. Hinta oli muutaman euron kalliimpi kuin LivBox tällä hetkellä, mutta tuo kyllä vaikuttaa sellaiselta että voisi ottaa testiin. Tosin siinä saa vain näytekokoisia tuotteita niin se on vähän huono.


2 kommenttia:

  1. Aikani nettiä pengottuani löysin erään bloggarin jutun tosta boksista ja ainaki tossahan näyttää olevan täysikokoinen tuo Victoria's Secretin vartaloemulsio. En oo kattonu tota videota, pitänee katsoa mitä siinä tarinoidaan =)

    http://angelstar-saarahani.blogspot.fi/search/label/kauneusboxi.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sittenhän tuo todella vaikuttaa ihan vakavasti harkittavalta vaihtoehdolta ja paremmalta kuin LivBox. Jos vaikka vaihteeksi saisi itselle sopiviakin tuotteita :D

      Poista