18. marraskuuta 2015

31 Day Challenge: Glitter + Very Me Sparkle NailTällä kertaa haasteessa ei nähdä kynsitaidetta tai muutakaan erikoista, vaan esittelen ne kaksi mainitsemaani uutuuslakkaa Oriflamelta. Kun aihe kerran on glitter, niin otetaan kunnon glitterpommit. Jouluksi ilmestyi Very Me Sparkle Nail -lakat, joihin kuuluu kaksi pohjalakkaa ja kaksi glittertopperia. Demoissa(+kuvastossa) lakat näyttivät varsin vaatimattomilta, mutta ilmeeni varmaan oli näkemisen arvoinen kun avasin laatikkoa tilauksen saapuessa ja näin nämä ihanuudet!


Topperit nimittäin olivat holoja! Eivät kauhean erikoisia tai ihmeellisiä, mutta silti holoja! Ihan ehdottomia suosikkejani melkein missä vaan asiassa. Näytä mulle joku asia, joka on holopintainen niin mun on vain saatava se. Kokoelmissani onkin hirveästi hololakkoja, muttei yhtään näiden kaltaista silti. Eniten nimittäin pidän hopeasta hologlitteristä ja kokoelmani koostuukin niistä pääasiassa.

Sävyt ovat kultainen Magic Lights ja sininen Magic Blue. Molemmissa näyttäisi olevan ihan pientä pyöreää normiglitteriä, kultaisessa kultaista ja sinisessä hopeaa. Seassa myös pientä pyöreää hologlitteriä. Lisäksi pieniä neliöglittereitä ja isompia neliöglittereitä, molemmat holoja. En voi täysin varma olla määritelmistäni, silmät harittaa, koska holo! Joka tapauksessa katseenvangitsevia lakkoja, säihkyvät ja välkkyvät kauas.

Pohjalakkoja en tilannut, koska ne eivät olleet kovinkaan erikoisia ja uskoin löytäväni kokoelmastani jotain noiden alle sopivaa. Kyllä multa nyt yksi vaaleansininen ja beige löytyisi. Ja toki näitä voi käyttää pelkiltäänkin. Ja toki lakkausvariaatioita näillä yhdistelmillä on lukuisia, mutta menin nyt vain peruslinjalla.


Lakkailin vähän eri malliin kynsiä. Osaan tein yksiväristä ja peukaloon ja nimettömään kuvaston mallia mukaillen vähän liukuvärjäystä. Lakkaa tarvitsee peittävään lakkaukseen noin 3 tai 4 kerrosta, mutta lakkaamalla meikkisienelle lakkaa ja sitten töpötelemällä sen sillä kynnelle, riittää kaksi kerrosta. Meikkisieni imee itseensä ylimääräisen lakan ja jättää vain glitterit sienen pinnalle. Joten kynnelle päätyvät vain glitterit, eikä kirkasta lakkaa. Jos osasin selittää mahdollisimman sekavasti niin tämä video ehkä auttaa. :DEpätarkassa kuvassa säihke erottuu parhaiten, mutta silti lakan täyttä loistoa on vaikea saada kuviin ikuistettua. Mutta jos vähänkään kiinnostaa niin suosittelen testaamaan, noita ei ole hinnallakaan pilattu. :) Jos haluaa omansa, kannattaa kiirehtiä, koska niitä on rajoitettu erä taas, kuten oli pilkkulakkojakin ja ne loppuivat suurelta osin jo ekan myyntijakson aikana.

2 kommenttia: