21. marraskuuta 2015

Sexy Little Things Noir

Victoria's Secretiä on saanut jo hyvän aikaa suomesta ja myyntipaikkoja tupsahtelee lisää jatkuvasti. En ole vartalosuihkeista tai muista juurikaan ollut kiinnostunut, mutta heti silloin kun merkin tuotteita tuli ensimmäisen kerran Keskiselle myyntiin, oli minun saatava jotain. Ostin itselleni tuoksun, valintakin oli helppo, koska tuoksuja oli valikoimassa tasan yksi(silloin myynnissä oli vain pieni erä ~6 eri tuotetta).


Tuoksu oli Sexy Little Things Noir EDP. Haistelin tuotepöydän ääressä tuoksua ja yllättäen pidin siitä. Se kuuluu Floral Fruity -kategoriaan, mutta omaa yllättävän mausteisia ja itämaisia vivahteita siihen nähden. Kaunis pullo hurmasi minut myös. Simppeli, mutta kauniilla etiketillä oleva pullo on varustettu vaporizerilla, mikä ikinä se suomeksi voisi ollakaan. Kuitenkin se on tuo vanhanaikainen suihkejuttu, jollaisella elokuvissa hienot ladyt suihkivat hajuvettä.


Tuoksu on luotu jo vuoden 2008 jouluksi, tai jos aivan tarkkoja ollaan niin ennen Uutta Vuotta julkaistavaksi. Sen kuvaillaan olevan provokatiivinen, viettelevä, mutta silti leikkisä tuoksu. Pulloa kuvaillaan vampiksi, seksikkääksi ja mysteeriseksi.

Tuoksussa on hurja määrä eri nuotteja. Alkutuoksu on oikea hedelmäpommi nektariinilla, omenalla, sitruksella, päärynällä, punaisilla marjoilla, ananaksella ja bergamotilla. Hedelmäinen tuoksu alkaa vähitellen pehmenemään orkidealla, kielolla, syklaamilla ja jasmiinilla, mutta jotta tuoksu ei mene liian kukkaiseksi, on sydäntuoksussakin mukana vielä karhunvatukkaa, herukanlehtiä, sekä pehmeää luumua ja vaniljaa. Ne johdattelevat vähitellen pohjatuoksuun, jossa on meripihkaa, puisia nuotteja, tonkapapua ja kaikkea pehmentämässä samettista myskiä.Kaikesta hedelmäisyydestään ja kukkaisuudestaan huolimatta tuoksu ei ole kumpaakaan liikaa. Se ei ole Escadamaisen tyttömäinen, mutta ei rouvamaisen kukkainenkaan. Sopiva sekoitus kumpaakin, höystettynä puuterisella makeudella. Tumma ja seksikäs, muttei ylivoimaisen raskas. Alkutuoksu ei kovin pitkään kestä ja siinä ei mikään nuotti nouse ylitse muiden. Sydäntuoksua dominoi omaan nenääni pehmeä vanilja, jota kukat täydentävät. Tuoksussa pelkäämäni sitrukset ja jasmiini eivät nouse liikaa esiin, eivätkä siten aiheuta päänsärkyä tai muutu ihollani pistäväksi. Pidän myös luumun pehmeästä tuoksusta, sitä haistaa hajuvesissä liian harvoin. Parasta kuitenkin on pohjatuoksu, joka on enemmän itämaiseen vivahtava, täyteläinen ja pehmeä. Harmikseni siitä ei saa kovin kauan nauttia, koska tuoksun kesto yleisesti ottaen on aika heikko, mutta kyllä tuoksusta 4-6 tunnin verran iloa irtoaa.


Oletteko kokeilleet Victoria's Secretin hajuvesiä ja mikä on niistä suosikkinne? Vai pysyttelettekö edullisemmissa vartalosuihkeissa?

2 kommenttia:

  1. En ole kokeillut, joku tässä brändissä ei iske yhtään muhun. Mutta tää sun tuoksupullo on ihana ja tuoksu kuulostaa sellaiselta, mistä voisin pitää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en myöskään ole niistä vartalosuihkeista tai muista oheistuotteista innostunut, mutta tuoksu ainakin oli hyvä. :) Vielä kun joskus pääsee nuuhkimaan laajempaa tuoksuvalikoimaa niin näkee, onko merkillä muita hyviä tuoksuja.

      Poista