15. marraskuuta 2015

Ostoksia

Olen tietoisesti pyrkinyt vähentämään kosmetiikkaostoksia, mutta viime aikoina on tullut kaikkea kivaa hankittua. Joulunalusaika on petollista kun kaikki lahjapakkaukset ja joulukokoelmat ilmestyy. Liikaa houkutuksia.


Olin vanhempien luona käymässä hetken ja kotimatkalla käväisin pikaisesti Keskisellä. Siellä oli kauhea ryysis niin en jaksanut hirmuisesti kierrellä, mutta nappasin ostoskärryyn ne, mitä olin ennalta suunnitellutkin hankkivani. Eli Herbinan Syväpuhdistavan Shampoon, koska nykyinen syväpuhdistavani on lopussa ja tätä on niin kehuttu. Eikä ollut kalliskaan, 2,50€. Tuoksuu ainakin ihanalta.

Vaselinen Spray Moisturiser piti myös hankkia, en ole varmaan kuukauteen laittanut kosteusvoidetta, koska en jaksa ja mulla on KYLMÄ. Menee taas hetki aikaa totutella talven kylmyyteen. Jospa tuo helpottaisi rasvausta ja konsepti vaikuttaa mielenkiintoiselta, vaikkakin olen lukenut näistä ristiriitaisia arvioita. Otin tuon vaaleamman kun se tumma kai on joku kaakao tai muu vastaava ja en nyt just jaksa mitään sellaisia tuoksuja. Ekalla käyttökerralla en ihan vakuuttunut, mutta katsotaan jos oppisin käyttämään sitä...

Sisäinen lapseni myös innostui Jelly Belly Body Washista, koska pullo on kivan retro logoineen ja tottakai tuoksu Very Cherry houkutteli, hintaakin oli vain 2€ ja risat. Se tuoksuu ihan kirsikka Jelly Beanseille! En tiedä onko toi lapsille tarkoitettu, mutta en välitä, koska kirsikka. :D Toinen tuoksuvaihtoehto oli vihreä omena.

Mikko Keskiseltä hankin lopuksi kahdet irtoripset. Mun ripsivarastot on ehtyneet nyt niin, että mulla on vaan niitä överiripsiä. Olen epätoivoisesti etsinyt suosikkejani Dependin numero 6 -ripsiä, mutten ole löytänyt. Naturel Eyelashes kuitenkin vaikutti hyvältä korvaajalta. Ripset ovat hillityt ja luonnolliset, ripsinauha on todella ohut ja lyhyt, mistä pienisilmäisenä olen kiitollinen. Täydelliset kun haluaa vähän jotain ekstraa, mutta silti luonnollista.





Oriflamen tilauskin tupsahti postiin ja en kauheasti tilaillut tällä kertaa. Joulujaksot ovat siitä helppoja, että saa tavoitteeni 200 pistettä täyteen helposti, vaikkei tilaisi itselleen mitään.

Kuvastosta en tilannut kuin Wellness Pack Womanin, pitää ottaa nyt tässä itseään taas vähän niskasta kiinni terveellisempien elämäntapojen suhteen, kesällä repsahti vähän. Ja kun olen tässä muutaman kuukauden suorittanut sitä Wellness-kurssia niin niitä materiaaleja lukiessa tulee kyllä tarve ostaa kaikki mahdollinen. Tajuaa oikein perin pohjin mihin noita kaikenmaailman aineita tarvitaan, ahaa-elämysten määrä on ollut lukematon. Ja tällaisten myötä se sitten käy kukkaron päälle. Damn you!

Tilaajalahjana oli taas kerran tuollainen irtopuuteri, edellisen kerkesin jo myymään ja tämäkin menee myyntiin, ihollani toimivat paremmin kivipuuterit.

Demoissa olisi ollut vaikka mitä kivaa, mutta hillitsin nyt itseni. Olen oikeastaan ylpeä siitä, että nykyään harkitsen ostoksiani aika tarkaan kosmetiikan osalta. Kosmetiikkavarastonikin ovat pienentyneet hurjasti, pitäisikin tehdä teille päivitys asiasta. Sen myötä tosin blogin alkuperäinen ideakin on vähän karannut kauas, joten joitain muutoksia blogiin varmasti on edessä.

Takaisin asiaan, demoista siis tilasin kaksi kynsilakkaa, Very Me -sarjaan tuli uudet joululakat. Oli kaksi pohjasävyä, mutta ajattelin, että löydän kyllä omistakin lakoistani sopivat näiden alle. Joten tilasin vain glittertopperit, jotka kantavat nimeä Sparkle Nail. Sävyjä on kaksi, kultainen Magic Lights ja sininen Magic Blue. Ja ne on holoja! Niistä ei nyt enempää, seuraavassa postauksessa ne ovat kynsillä. Ehkä tässäkin postauksessa jo, jos tarkasti katsoo ;)

Innostuin kovasti myös kun viimeinkin uusiin Wonderlasheihin tuli syvänmusta sävy Brilliant Black. Vanhoissa versioissa oli kaksikin supermustaa sävyä aina välillä saatavilla. Toinen taisi olla Intense ja toista en kyllä nyt muista. Mutta kuitenkin, mitä mustempaa sen parempaa. Tosin tämä mainostaa olevansa myös kimaltavan hohtava, mitä ikinä se tarkoittaakin. Se selviää kun kokeilee.


Jossain loppuneissa tällainen Terracotta Powder ja siinä taisin sanoa, etten toista osta kun haluan kokeilla muutakin. No sittenhän noita oli löytönurkassa muutamalla eurolla ja tässä on tulos. Se on vain niin täydellinen sävy enkä nyt rehellisesti sanottuna jaksa metsästää toista yhtä hyvää sävyä. Kun vaan raaskin pilata tuon kauniin pinnan...


Ilmaisena demona tuli vartalovoide. Giordani Gold Essenza on hurjan kallis uutuustuoksu, mutta se on oikein kunnon parfyymi korkealla tuoksupitoisuudella. Korkkikin on lehtikullalla päällystetty ja pulloa myöten vielä käsityönä tehty. Se on niin kaunis. Otin kuitenkin vain näytteen, koska sokkona ei ihan uskalla tilailla, enkä ole koskaan välittänyt GG:n tuoksuista. Ne vetoavat enemmän kypsempiin rouviin. Vartalovoide kuitenkin on kiva kokeilla.



Eilen käväisin hakemassa postista myös ylläripylläripaketin. Tai tiesin toki, että mulle on paketti tulossa, mutta sisällöstä tiesin vain yhden asian. Nimittäin Guerlainin joulumeteoriitit! <3 Haaveilin niistä siitä asti kun eka kuva julkaistiin instassa ennakkoon. Mutta, koska suomi niin sitä ei myyty verkkokaupoissa ja en asu lähelläkään myyntipisteitä. Meinasin jo tilata sen ulkomailta, mutta ihana ystäväni kuitenkin diilasi sen mulle lopulta Turun Sokokselta. ^^   Se on niin kaunis! Siitä tulee myöhemmin vielä omaa juttuaan, joten en nyt sen enempää tarinoi siitä tällä erää.

 Kaupanpäällisenä oli ilmeisesti tullut myös tuo Guerlainin pikkuinen meikkipussi, se on aika söpö, vaikuttaisi hyvältä ja tukevalta siveltimien kuljetukseen kun ne aina meinaa reissussa taittua.

Sellaisia ostoksia tällä kertaa, oletteko jo käyneet joulushoppailemassa, vai odotatteko mahdollisesti veronpalautusten saapumista. :)

4 kommenttia:

  1. Mä haluan Jelly Belly pullon! Ihana karkkipakkaus :D

    VastaaPoista
  2. Veronpalautuksia odotellessa, että saa ostaa uudet talvirenkaat autoon... :D Hmm, joo, oottelen sun kokemuksia tosta Herbinan shampoosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin sitten muistaa kertoa käyttökokemuksia tänne :)

      Poista