2. marraskuuta 2015

Loppuneet Lokakuu


Olipas lokakuussakin laiha loppuneiden saldo, melkein puolet niistäkin roskiin heitettyjä. Ainoastaan suihkugeelejä loppuu tasaiseen tahtiin, koska niitä mulla on avattuna samaan aikaan liikaa useita ja epämieluisia tehokäytän käsisaippuana kylppärissä ja keittiössä.


Oriflame Roses Shower Cream
Käytin pitkin hampain käsisaippuana. En tykännyt yhtään, odotin jotain hajuvesimäistä ruusun tuoksua, ruusu kun parhaimmillaan tuoksuu hurmaavalta, mutta tuo haisee ihan siltä kukkakaupan kylmäkaapilta missä on leikkokukkia. Lähes parissakymmenessä hautajaisissa olleena ei herätä mukavia muistoja. Etiketti on kuitenkin kaunis.

I Love... Coconut & Cream Shower Creme
Taattua I Love... laatua eli tuoksuu voimakkaasti ja vaahtoaa runsaasti. Kyllästyn kuitenkin nopeasti, joten suurin osa tuosta meni käsisaippuana. 500ml samaa suihkugeeliä vain on liikaa, ellei kyseessä ole joku ihan superhypermahti-tuoksu. Tämä oli kiva tuoksu, muttei superkiva. Tuoksui ihanan makealle kookokselle, melkein kinuskimaiselle makeutensa vuoksi.

Macadamia Oil Extract Conditioner
Hehheh, haksahdin kopioon Keskisellä. Youtubegurut ovat usein hypettäneet suosikeissaan Macadamian hiusnaamiota ja luulin ostaneeni merkin hoitoaineen. Mutta logo onkin vähän erilainen eli ei taida olla samaa merkkiä. Ilmankos olikin niin halpa... No kuitenkaan ei ollut hyvä. Silotti hiukset kyllä kohtalaisesti, mutta haisee ihan kauhealta. Muoviselta. Ja inhoan tuota pulloa, sitä piti säilyttää ylösalaisin, että jotain sai tulemaan ulos ja muodosta varmaan tajuatte, ettei ollut helppo homma. Siitä ei myös yhtään näe, paljonko tuotetta on jäljellä. Täytinkin tuolla aina matkakäyttössä olevia pikkupulloja, koska en vaan jaksa tuollaista pulloa.


Police Passion Woman EDT
Yksi all time favourite -tuoksujani ja yksi harvoista tuoksuista, joka on loppunut ihan käyttämällä, eikä vessatuoksuna. Turvatuoksuni, jolla oli ihme vaikutus. Usein kun laitoin sitä niin koulussa ihmiset, jotka eivät normaalisti minulle puhuneet, tulivat juttelemaan ja kaupassa tuntemattomat alkoivat jutella. Muita tuoksuja käyttämällä sitä ei juuri koskaan tapahtunut. Ehkä tässä tuoksussa tunsin oloni niin kotoisaksi, että olin jotenkin helpommin lähestyttävän näköinen resting bitch facestani huolimatta. Passion Woman on itämainen tuoksu, jossa on sopiva sekoitus vähän kaikkea. Jokaiselle jotain. Makeutta, mausteisuutta, hedelmäisyyttä ja kukkaisuutta yhdistettynä loistavaan kestoon iholla. Tämä tuoksu on yksi pääsyistä, miksi itämaiset tuoksut ovat suosikkejani.

Oriflame Pure Nature Pear & Nectarine Eye Gel
Geelimäisenä tuotteena tämä oli mulla aamukäytössä. Vaikka muuten ihoni onkin rasvainen, silmänympärykset kuivuvat minullakin helposti. Iltakäytössä olevat sy-voiteet eivät meikin alle oikein sovi, mutta tällainen kevyt geeli sopii hyvin. Se kosteuttikin juuri tarpeeksi, jotta meikki asettui silmänalusille nätisti. Sitä tarvitsi ihan pikkuruisen määrän ja geeli imeytyi nopeasti. Iltakäytössä kosteutustehot eivät kuitenkaan riittäneet.

Oriflame Divine Sensual Anti-Perspirant
Sainpas loppumaan, aikaisemmin jossain loppuneissa mainitsin kyllästyneeni tähän hajuveteen, joten dödö oli vähän tuskainen käyttää. Mutta tuoksu onneksi oli mieto ja ei edes tuoksunut kovin pitkään. Käytin lähinnä kotona ja lenkille lähtiessä, koska silloin en halua tuhlata kallista Rexonan Maximum Protectionia. Ei pitänyt hajua poissa paria tuntia pidempään, mutta meni hyvin "iltadödönä" jota laitoin suihkun jälkeen, etteivät kainalot haise aamulla.

Oriflame Optifresh Multi Action Double Fresh Toothgel
Hammastahnoja onkin loppunut harvoin, koska käytän kolmea samaan aikaan hampaiden tarpeesta riippuen. Tämä oli sellaisille peruspäiville kun halusi vain puhtaat hampaat. Ei saatavilla enää, mutta lyhyesti sanottuna perushyvä. Ei liian voimakkaan makuinen, vaahtosi sopivasti ja pesi toki hampaat. Siinä oli mukana suuvesipisaroita, mutten huomannut mitään erityistä eroa muihin hammastahnoihin.


Sitten ne roskiin heitettävät. Neljä Maybellinen ikivanhaa Watershine Lip Glossia. Nykyään on ehkä kerran tai kaksi vuodessa kun käytän huulikiiltoa. Nuorempana käytin niitä aina, mutta nyt se limainen liukas tunne huulilla inhottaa. Saman tien kun laitan kiiltoa, haluaisin pyyhkäistä sen pois. Joten miksi hautomaan kiiltoja varastossa. Säästin vielä useita, mutta vanhimmasta päästä lähti nuo roskiin. Sävyt ovat Cafe Latte, Peachy Pink, Cotton Candy ja Baby Pink. Roskislistalle lähti myös Lumenen huulipuna sävyssä Budding Roses. Se on olevinaan nude, mutta ihan liian pinkki ja sillä saa vaan tuksuhuulet. Koostumuskin muuttui, se sulaa huulilla jotenkin liruksi, eikä asetu paikoilleen ollenkaan, vaan menee huulten juonteisiin sellaiseksi vetiseksi nesteeksi.


2 kommenttia:

  1. Itse myös käytän tosi vähän huulikiiltoja nykyään, vielä reilu 10 vuotta ne oli se juttu. Nykyään ne ovat ihan paitsiossa huulituotteissa. Oon usein miettinyt, että mistä se johtuu, mutta ehkä se on itseni kohdalla ikä. Koostumukset ei niin haittaa, huulipunilla saa intensiivisempää jälkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin käytin niitä päivittäin vielä pari vuotta sitten, mutta nyt ne jotenkin tuntuu inhottavilta. Silloin en uskaltanut juurikaan käyttää huulipunaa, joten käytin huulikiiltoa. Nyt käytän huulipunaa joka kerta kun meikkaan. Ehkä mustakin on tullut aikuinen viimein :D

      Poista