4. marraskuuta 2015

HD-puhdistusta

Kerran Keskisellä ollessa hyllystä sattui silmiin Ingrid-merkin osio, josta jo aikaisemmin olen kokeillut luomiväripalettia(se on aika hyvä btw). Tällä kertaa halusin kokeilla jotain ihonhoidon puolelta ja eniten minua kiehtoi Expert Clean HD Makeup Remover. Erityisesti sen etiketin 'HD Innovation' -mainos kiehtoi minua. Rasvoittuvan ja epäpuhtaan, entisen akneihon, omaavana mikä tahansa superputsausta lupaava kiinnostaa. Aknen selättämisessä kaiken a ja o on ollut kunnon puhdistus ja sitä ei voi laiminlyödä tai näpyt palaavat.


Expert Clean sopii silmille, kasvoille ja kaulalle eli se on vähän tuollainen all-in-one -tuote. Pakkauksen teksteissä ei ole säästelty voimakkaita sanoja, kuten precisely ja intensively. Tuote lupaa hellän, mutta tehokkaan puhdistuksen. Samalla korvaten kasvoveden tarpeen. Hyaluronihappo lisäksi syväkosteuttaa, arganöljy ravitsee, panthenoli rauhoittaa. Eikä tuote vahingoita ihon hypolipidikerrosta. Tuote sopii myös vedenkestävän meikin poistamiseen. Kuulostaa aika hyvältä.


Olen tähän saakka tekstissä kutsunut Expert Cleania vain tuotteeksi, ihan puhtaasti siitä syystä, etten tiedä mikä se on. Koostumus on kuin kosteusvoidetta, putsarikoostumuksista ehkä lähinnä puhdistusmaitoa, mutta paljon paksumpaa ja voidemaisempaa. Minulle geelien ja vaahtojen ystävänä(sekä puhdistusmaitojen inhoajana) aika uudenlainen koostumus. Pullossa ohjeistetaan käyttämään sitä kuten puhdistusmaitoa eli kaatamaan sitä pikkuisen vanulappuun ja pyyhkimään sillä. Kokeilin tuotetta kuitenkin vähän eri tavoin sen lisäksi.


Voide tuoksuu hyvin kevyesti puhtaalta, aavistuksen sitruksisella vivahteella. Muistuttaa aika paljon joidenkin kokeilemieni L'Orealin voiteiden ja puhdistusmaitojen perustuoksua, ei kuitenkaan niin voimakkaana.

Kasvoharjan kanssa käytettäväksi en kokenut voiteen sopivan, koska se ei vaahtoa lainkaan. Se on harmi, koska harja on suosikkikeinoni putsata iho. Lisäksi harjalla pesun jälkeen kasvoja kiristeli aika paljon. Kokeilin pestä voiteella kasvot myös suihkussa käsin, laiskana nimittäin joskus iltaisin menen meikit naamassa suihkuun ja hoidan putsauksen siellä. Meikit irtosivat ihan hyvin, paitsi ripsiväri piti vielä ottaa pois toisella putsarilla.

Tietenkin kokeilin sitä myös vanulapun kanssa, kuten ohjeistettu. Sitä keinoa kohtaan olen vain kovin arka aina, koska kaikki kokeilemani puhdistusmaidot ovat menneet lapusta silmiini, vaikka miten varovasti niillä yritti pyyhkiä. Ja se ei tunnu kivalta. Voide kuitenkin imeytyi helposti vanulappuun, eikä silmämeikkiä puhdistaessakaan valunut ulos lapusta. Siten sitä ei mennyt silmiin kirvelemään, vaan puhdistus oli helppoa ja miellyttävää. Meikki lähti varsin helposti, misellivedellä lähtee vielä helpommin, muttei tuo paljoa siitä jäänyt jälkeen. Silmien alueen iho ei myöskään ärsyyntynyt tuotteesta, vaan tuntui puhdistuksen jälkeen kosteutetulta ja miellyttävältä. Puhdistusmaidoissa en tykkää niiden jättämästä tunkkaisesta tunteesta, Ingridin jäljiltä iho jäi kuitekin kivan raikkaaksi.


Mitä sitten noihin muihin lupauksiin tulee niin en kokenut tuotetta mitenkään erityisen kosteuttavaksi. Ihoa kiristeli pesun jälkeen jonkin verran, erityisesti poskia ja silmänalusia. Ihoa rauhoittavat ominaisuudet voivat olla hyvinkin totta, koska tuote ei kertaakaan lisännyt ihoni punoitusta tai ärsytystä. Näin syksyn kylmässä viimassa ihoni on kovin herkillä ja ärsyyntyy hirmu helposti, siksi vaihdoin putsarit ja naamiot rauhoittaviin jokin aika sitten. Joten oli mukava huomata, ettei tuote lisännyt ihon ärsytystä.

Kokonaisuutena HD-putsari oli varsin mukava tuttavuus, vaikkei se aivan supersuosikiksi yltänyt, mutta käytän sen kuitenkin mielelläni loppuun. Oletteko kokeilleet Ingridin tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Keskisen tyylisissä kaupoissa tykkään siitä, kun niistä aina löytyy jotain erikoisempaa. Ostaisin varmasti itsekin testiin :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin olisin kiinnittänyt huomiota tuohon HD:hen, jännä.

    VastaaPoista