30. marraskuuta 2015

Loppuneet Marraskuu


Tässä kuussa loppui taas kerran hyvin vähän tuotteita ja melkoisen Oriflame-painotteisesti. Joulukuun loppumistilannekin näyttää huonolta, ei oikein mikään ole loppumaisillaan. Toivottavasti ensi vuonna loppuneiden saldo alkaa taas paranemaan niin vähenee varastot totuttuun tahtiin. Pianhan se vuosi jo vaihtuukin, hui! Mutta ei mennä asioiden edelle, vaan katsotaan marraskuussa tyhjentyneet.


Oriflame Optimals Aqua Revitalise Night Face Capsules
Hups, näiden piti olla talveksi, mutta menivät jo nyt. Mulla loppui yövoide ja en ole keksinyt mitä hankkisin seuraavaksi, joten käytin näitä. Sitten lähdinkin viikon reissuun ja otin loput sinne mukaan. Käteviä matkalla, koska voi ottaa tarvitsemansa määrän kapseleita mukaan. Ei tarvitse purkkeja kuljetella. Muuten ihan kivoja, kosteuttivat hyvin, eivätkä lisänneet ihon kiiltelyä. Ainoa mistä en tykännyt oli se, että nämä ovat kovin silikonisen tuntuisia. Se onkin incissä ekana... ja toisena...

Oriflame Love Nature Tea Tree Cleansing Wipes
Laiskojen iltojen meikinpoistaja ja samoin reissussa mukana aina. Kotona saatan parhaimmillaan käyttää kasvojen putsaukseen illalla kolmeakin tuotetta kerralla(misellivesi, putsari, kuoriva putsari), mutta matkalle ei moista kavalkadia ole mahdollista pakata, eikä kotonakaan aina jaksa putsailla ihoa niin hyvin kuin pitäisi. Joten pyyhkäisen lapulla meikit pois naamalta(ei silmistä) nopeasti ja sitten putsaan ihon. Silmille joutuu käyttämään eri tuotetta, koska se ei sovellu tymäkän teepuun takia silmän alueelle, mutta muuten kasvoilta lähtee yhdellä pyyhkäisyllä oikeastaan kaikki meikki. Haju on voimakas teepuun tuoksu, mistä en kauheasti tykkää, mutta menettelee. Jättää ihon vähän tahmean oloiseksi, joten ihon puhdistaminen on melko välttämätön näiden jälkeen. Pakkauksen sinettikin on tarpeeksi tiivis, jotta liinat eivät kuivahda kesken kaiken.

Oriflame Nature Secrets Raspberry Mousse Cream
Taisi nousta suosikikseni kesäajan kosteutukseen kun ihoni pärjää vähemmällä kosteutuksella. Ihana koostumus ja tuoksu, imeytyy supernopeasti, eikä lisää ihon kiiltelyä. Talveksi ei tarpeeksi kosteuttava, mutta ensi kesäksi varmasti tilaan uuden. Toimi syksylläkin ihan hyvin kun laittoi alle seerumia tuomaan lisäkosteutusta. En halunnut jäädä hautomaan voidetippaa talveksi, joten käytin sillä tavalla loppuun. Ensi vuonna haluan kyllä uuden.

The Body Shop sydänsaippua Frosted Cranberry
Tuli joulukalenterista viime vuonna ja en rehellisesti sanottuna tiedä oliko tämä mansikka vai karpalo, tuoksu haihtui aika nopeasti ja kahta punaista ei erota toisistaan tuoksun perusteella enää. Eikä oikein erottanut alkujaankaan. Tuoksuu kuitenkin vähemmän makealta kuin toinen, joten veikkaan karpaloa. Ihan söpö perussaippua, kului nopeasti ja kuivatti käsiä aika paljon. Käytän vielä tuon lopun pois, mutta otin sen tässä vaiheessa jo kuvaan niin on näyttää muutakin kuin pieni palanen.


Oriflame Pure Skin Body Wash Grapefruit 
Käytin tuota olkapäiden pesuun pääasiassa ja samoin ihokarvojen ajelun jälkeen koko keholle. Suihkugeeli on antibakteerinen ja siinä on salisyylihappoa, joten se puhdisti kaikki pöpöt pois tehokkaasti ja huomasin sen selvästi vähentävän olkapäideni näppyjä. Haju ei kaikkein paras ollut, sellainen vähän lääkemäinen greipin vivahteella, mutta sen kyllä kesti tehon vuoksi.

Oriflame Nature Secrets Hydrating Basil & Peach Shower Cream
Hieman erikoiselta kuulostava tuoksuyhdistelmä, mutta toimii. Basilikaa ei juurikaan haista, vaan tuoksu on kevyen persikkainen. Melko aito, ei ylimakea tai teollinen. Kuin tuoretta persikkaa haistaisi. Tuoksu on melko mieto, puolestani voisi tuoksua enemmänkin, mutta sopii tällaisena hyvin sellaisille, jotka eivät voimakkaista tuoksuista välitä. Pesee hyvin, eikä kuivata ihoa lainkaan. Normaali vartalon ihoni jää pehmoisen persikkaiseksi, enkä koe tarvetta kosteusvoiteelle.

Garnier Ambre Solaire Dry Body Mist
Ostin tuon muistaakseni 2012 jonkun toisen bloggaajan suosituksesta ja oon sitä käyttänyt ehkä neljästi sen jälkeen. Joutaa roskiin jo. On nimittäin vähän vaikea ja sotkuinen levittää, eikä rusketuksesta tule tasaista. Iholle jää laikkuja, joihin väriä ei tartu ollenkaan, vaikka niihin kohtiin sitä suihkuttaa. Kuorin ja kosteutin ihon huolellisesti ennen suihkuttelua, mutta silti se ei vain tartu. Olen huomannut saman muidenkin itseruskettavien kohdalla etenkin jaloissani.


Seppälä The Must Have Body Mist - Peach & Pear
Meni vessatuoksuna, koska liikkeessä tuoksuteltuna se vaikutti kivalta tuoksulta. Kotona se kuitenkin oli mielestäni vähän liian makea. Tuoksui hedelmäpommi-jogurtilta, mutta muuttui ihollani todella saippuaiseksi. Nesteen väri myös alkoi tummumaan hirmu nopeasti ostamisen jälkeen, joten käytin pikaisesti vessatuoksuna, ennen kuin se menisi pilalle.

Oriflame Enigma EDT
Saatu joskus jonkun tilauksen mukana muistaakseni, oli myyntivarastossa aikansa ja päiväyksen mentyä umpeen jätin sen omiin varastoihini. Vanhentui jo 2013, mikä ei sinäällään pilaa tuoksua, mutten voi vanhentuneita tietenkään myydä. Tämä oli tällainen täyttöpullo ja nyt päädyin lopulta kippaamaan sen tyhjentyneeseen tuoksudiffuuseriin. Pidin tuoksusta jonkun verran, siinä tuoksui ihanan pehmeä musta ruusu, mutta seassa oli myös jasmiinia ja se laukaisee niin usein päänsäryn minulle missä tahansa tuoksussa, etten tuota voinut käyttää. Huoneeseen se kyllä toi kivan pehmeää tuoksua kun jasmiini ei reagoinut ihoni kanssa.

Oriflame Optifresh Multi-Action Soothing Mint Tooth Gel
Tämä oli hammastahnani niille päiville kun hampaita vihloi tai muuten särki. Kivan mieto maku, ei vaahdonnut niin paljon kuitenkaan kuin olisin toivonut. Toimi silti muuten loistavasti. Parhaimmassa tapauksessa heti tai parin tunnin päästä pesun jälkeen hampaita ei enää vihlonut tai särkenyt. Harmi kun ei enää saatavilla, onko jollain suositella joltain toiselta merkiltä vastaavaa?

4 kommenttia:

  1. Oriflamen antibakteerinen suihkugeeli olisi mielenkiintoinen, koska mullakin meinaa tulla näppyjä olkapäille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä hyvä ja toimiva, harmi kun sitä ei saa enää :(

      Poista
  2. Sensodyne-hammastahnat tulevat mieleen näin ensimmäiseksi :)
    Tekisi mieleni kokeilla tuota Oriflamen "vadelmavaahtoa" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytyy hankkia sitä varmaan seuraavaksi, vaahtoa kyllä voin suositella, se on usein tosi edullisesti tarjouksessa(3,95), joten sen saa ihan muutamalla kolikolla :)

      Poista