8. marraskuuta 2015

Would you rather tag

Löysin netin syövereistä useammankin tällaisen tagin ja kokosin kysymykset yhteen lifestylesunnuntaille. Käänsin kysymykset aika vapaasti ja osassa kysymysten asettelu oli hieman haastavaa, joten käännökset voivat ontua paikka paikoin. Osan kysymyksistä jätin myös pois, koska kyseessä oli sellaisia asioita, joista minulla ei ole tietoakaan. MC Hammer Pants, whaaat?

1. Lähtisitkö kotoa ennemmin sekaisten hiusten ja kivan meikin kera vai ilman meikkiä kauniilla hiuksilla?
Mun hiukset on aina harakanpesä + en osaa laittaa niitä, joten valitsen kivan meikin ja sekaiset hiukset, koska silleen menen muutenkin.

2. Sheivaisitko kulmakarvasi vai olisit ilman silmäripsiä?
Hyi kauhea, en kumpaakaan, mutta jos olisi pakko niin ehkä sheivaisin kulmat. Ne on kuitenkin varmaan aavistuksen helpompi piirtää takaisin, tekoripset eivät ehkä pysyisi kauhean hyvin ilman omien ripsien tukea.


3. Luopuisitko ennemmin meikkisiveltimistä vai ripsiväristä?
Pärjäisin ehkä paremmin ilman siveltimiä, koska meikkejä saa tehtyä sorminkin aika hyvin jos tilanne vaatii. Meikki ilman ripsaria taas näyttäisi oudolta. Ei mulla toki noin kauheaa kasaa ripsareita ole, vaan otin kuvaan mukaan myös kaikki Oriflame-varastossani olevat. Omassa käytössäni taitaa tällä hetkellä olla viisi ripsaria.

4. Käyttäisitkö ennemmin huulikiilto/huultenrajaus -lookkia vai kasaripermistä?
Vissiin tuolla tarkoitetaan sitä lookkia, että rajataan huulet (ruskealla) kynällä ja päälle huulikiiltoa? Sen valitsisin noista kahdesta, koska permanentti ei oo ihan mun juttu.

5. Lähtisitkö kotoa ennemmin selkeän meikkivoiderajan vai överiposkipunan kanssa?
Meikkivoideraja ei ehkä ole niin ilmiselvä, hyvällä tuurilla se voi kadota vähän leuan varjoihin, kun taas liiallisen poskipunan huomaavat kaikki, joten valitsen meikkivoiderajan.

6. Huono oranssi tekorusketus vai hyvin oudot rusketusrajat, joita ei voi peittää?
Noista ehkä ensimmäinen on kahdesta kauheasta vaihtoehdosta se vähemmän kauhea.

7. Huonosti leikatut hiukset vai ruma hiusten väri?
Huono leikkaus varmaan olisi helpompi peittää kampauksilla tai vastaavilla. Kauheaa väriä taas on vaikeampi peitellä millään. Toisaalta huono leikkaus on hidas kasvattaa pois, mutta väriä saa muutettua hetkessä. Mutta sanon silti leikkaus, koska kysymys ei kerro, saako lopputulosta muuttaa.

8. Youtube tai Twitter otetaan sinulta pois ikuisiksi ajoiksi, kumpi?
Twitterin saa pistää pois milloin vaan mun puolesta. Mulla on Twitter, mutten ole koskaan jaksanut perehtyä sen käyttöön tai ylipäätään ymmärtää mikä sen idea on uudelleentwiittauksineen sun muineen. Youtubesta taas en ehkä voisi luopua.

9. Sinut pakotetaan ostamaan kosmetiikka yhdestä liikkeestä koko loppuelämäsi, valitsetko MAC:in vai Sephoran.
Julma kohtalo :D No ei, hmmm... Macin tuotteet vaikuttavat ihan kivoilta, mutta se olisi kuitenkin vain yhtä merkkiä koko loppuelämä. Sephorassakaan en ole koskaan käynyt, mutta siellä myydään kuitenkin aika laajasti kaikkea, joten monipuolisuuden vuoksi valitsen sen. Tosin Sephoraa ei suomessa ole, joten hankkiminen olisi hankalaa.

10. Kulkisitko koko päivän hameenhelma pikkareissa vai hyvin läpikuultavassa mekossa?
Kauheita vaihtoehtoja molemmat, mutta tuota... ehkä tuo mekko on parempi. Siinä kuitenkaan ei näy ihan paljasta ihoa, siinä on mekko sentään päällä, kun taas hameessa näkyisi takapuoli.

11. Olet juhlissa. Et huomaa koko iltana, että sinulla on huulipunaa hampaissa vai ettet huomaa irtoripsiesi repsottavan.
Huulipuna hampaissa ei ole ehkä ihan niin paha, sitä ei välttämättä edes huomaa jos ei hymyile hampaat esillä. Sojottavat ripset taas näyttävät kauheilta. Eli huulipuna.

12. Unohdat laittaa yhtä meikkituotetta toiselle puolelle kasvoja, kumpi: ripsaria vain toisessa silmässä vai punaa vain toisella poskella?
Poskipuna on näistä se huomaamattomampi, mun posket ainakin punoittaa niin kauheasti, ettei monena päivänä ole väliä onko punaa vai ei. Puuttuvan ripsarin huomaa helpommin, joten valitsen punan.


13. Huulipuna/huultenrajaus combo vai huurteisen sininen luomiväri?
Taaskin varmaan tarkoitetaan tummalla rajattuja huulia ja vaaleampaa huulipunaa. Teininä tuli överit tuosta vaaleansinisestä luomiväristä, joten valitsen taas huulet. Tunnen yhden tytön, joka käyttää kyseistä huulilookkia päivittäin ja se näyttää hänellä varsin hyvältä. Minulle se ei sovi lainkaan, mutta on se vähemmän kauhea kuin sininen luomiväri.

14. Kaksi sävyä liian vaalea meikkivoide vai aurinkopuuteroöverit?
Meikkivoide ehdottomasti. Sen voi kuitenkin varjostamalla saada siedettävän näköiseksi kun taas aurinkopuuteriövereitä ei mikään pelasta. Tosin mun kohdalla kaksi sävyä vaaleampi meikkivoide tarkoittaisi jo valkoista...

15. Joisitko ennemmin pullon ketsuppia vai törmäisitkö bad hair day:na kukkivan ihon kanssa mieheen, joka särki sydämesi?
Ketsuppi pelkiltään on aika pahaa, joten törmäisin ennemmin tuohon mieheen. Koen olevani nykyään tarpeeksi itsevarma, ettei se hetkauttaisi minua, eikä mua oikeastaan edes kiinnosta mitä hän minusta ajattelisi.

16. Deittailisitko haluamaasi julkkista vai heräisitkö red carpet-worthy -hiusten kanssa?
Jos saisin herätä sellaisilla hiuksilla joka aamu niin valitsisin ehdottomasti sen. Kysymys ei kerro käykö niin joka päivä vai vain kerran. En edes tiedä haluaisinko deittailla julkkista, mulle riittää ihan tavis.


17. Luopuisitko ennemmin meikistä vai puhelimesta yhden vuoden ajaksi?
Kunhan saan tietokonetta ja nettiä käyttää niin luovun puhelimesta. Puhelut onnistuu tietokoneellakin tarvittaessa, mutta enimmäkseen puhelinta käytän kaikkeen muuhun paitsi soittamiseen. Muutenkaan luuri ei ole kasvanut käteeni kiinni, kotona ollessa en suurimman osan aikaa edes tiedä missä päin asuntoa puhelimeni menee. Useimmiten se löytyy jostain sängystä lakanoiden alta tai muualta mistä sitä ei varmana löydä kun tarvitsee. Ja kun löytää sen niin huomaa jonkun yrittäneen soittaa 10 kertaa. Hups.

18. Kohtaisitko söpön miehen kun sinulla on ruokaa pitkin naamaasi vai ilman meikkiä?
Ennemmin ilman meikkiä. Jos olettaisi, että suhteesta miehen kanssa tulisi jotain, hän joka tapauksessa näkisi minut ilman meikkiä usein. Eipähän sitten tule kauhistuksena yllätyksenä jos on jo nähnyt minut meikittömänä... :D


3 kommenttia: