15. heinäkuuta 2017

Kesän ostokset

Hei vaan taas, blogitauko venähti odotettua pidemmäksi taas kerran Bloggerin temppuilun takia. Kirjoitin postauksen varastoon, laitoin kuvat ja kaikki ja lopussa oli arvontakin. Olisi ollut kätevää jos arvonta olisi päättynyt kun tulen takaisin kotiin. Tallensin luonnoksen, näin tallennetun luonnoksen luonnoskansiossa. Odotin muutaman päivän ja yritin mennä julkaisemaan postausta... ja sitä ei ollut missään. Harmitus oli suuri, koska postaus oli pitkä ja en ehtinyt kirjoittaa sitä uusiksi. Julkaisen sen kyllä myöhemmin kunhan saan kirjoitettua uuden. Mutta sain taas Oriflame tilauksiani muutamalta jaksolta niin katsotaanpas mitä niissä tuli.


Kuvastoista tilailin lähinnä jokapäiväistä tavaraa. Vanhan, jo vähissä olevan, aurinkosuojan tilalle uusi samanlainen. Luottokaveri, joka ei pettänyt kolmen päivän Ruisrock-viikonloppunakaan. Kun taas seuralaiseni, joka käytti muuta aurinkosuojaa, paloi aika reippaasti. Minä en palanut, mutta rusketuin kivasti. Feet Up uutuutena oli jokunen jakso sitten Foot Serum ja sen halusin testata. Ihastuin näytteessä aikaisemmin Optimalsin uuteen heleyttävään seerumiin ja tilasin sen itselleni täysikokoisena. Sama homma IlluSkin AquaBoostin kanssa. Uudistettu Seeing Is Believing silmänympärysvoide oli 2,90€, joten se tuli myös mukaan.


Kesäkampanja on menossa tällä hetkellä ja siinä on mahtipalkinnot(joista osa jäi jälkitoimitukseen) ja toki tilatessa tulee aina tilaajalahja. Nämä kaikki ovatkin peräisin niistä, en ihan tarkkaan muista mikä on mistäkin. Paitsi Divine-tuotesetti oli ainakin kampanjan palkintona. Olen käyttänyt dödöjä lukuisia ja rakastan tuota tuoksua. Nyt sain muutkin tuotteet sarjasta. Divine on todella raikkaan puhdas tuoksu. Kuin vastapesty pyykki tai kuin olisit juuri tullut suihkusta. Ihana raikastaja varsinkin kesäkuumalla. Milk & Honey Hand Scrub taisi tosin lipsahtaa väärään kuvaan, tarkemmin ajateltuna se taisi olla ilmainen demo.


Demoina tilailin näitä. Very Me uudistui ja sieltä poiminkin Colourbox Foundationin, Fat Lash Mascaran ja Face Powderit kummassakin sävyssä ihan vertailun vuoksi. Punapohjainen näyttää kyllä aika ärtsyltä, että saa nähdä miten käy. Uusia tuoksuja ovat Escadamainen hedelmäinen Northern Beauty ja raikkaan kukkainen My Little Garden, joka on seuraaja ikisuosikilleni Lovely Gardenille. Ihastuin siinä erityisesti basilikan kukkien tuoksuun, koska niitä on parvekkeellani.Demotuotteet jatkuvat. Feet Up PediSmooth osoittautui käteväksi. Kokeilin rankan Ruisrock taapertamisen jälkeen ja kovettumat lähtivät saman tien. Siitä omassa postauksessaan. Kyseessä taitaa olla täysin sama laite kuin Schollin vastaava ja siten myös vaihtopäät käyvät Schollin laitteeseen ja toisin päin. Näin pikku vinkkinä kun satuin kuulemaan molemmat laitteet omistavilta. En tosin tiedä kumman vaihtopäät ovat edullisempia. Wooden Detangling Comb on edellistä selvityskampaani vähän tiheämpi, joten siten ehkä parempi. Pari uutta putsaria löytyy myös Optimalsilta ja Pure Skiniltä. Molemmat raikkaan tuoksuisia, mutta tuoksun puolesta tykkään vähän enempi mandariinin tuoksuisesta. Love Nature jatkaa uudistumistaan ja värjättyjen hiusten entinen suosikkini mansikkahoitoaine vaihtui uudessa sarjassa Rosehip & Lindseed Oiliin.Yllä mainitusta kesäkampanjasta sai myös taittokorin, joka voi olla ihan kätevä kauppareissuilla.
Ja jostain kevään kampanjasta on peräisin myös tämä meikkilaukku, se vain oli niin iso, että nyt vasta sain sen tänne asti. En tiedä pidänkö sitä itse, se jää nähtäväksi.


Muita kosmetiikkaostoksia ovat sitten Doven hiusnaamio, joka oli Cittarissa tarjouksessa ja en voinut vastustaa. Äiti oli ostanut jostain tarjouksesta mulle Escadan Turquoise Summerin ja Vichy lähetteli taas postissa näytteen.


Löytyikö joukosta kiinnostavaa?

1 kommentti:

  1. Escadan Turquoise Summer on ihana! Pitäis varmaan itse ostaa se taas kokoelmaan.

    VastaaPoista