13. huhtikuuta 2015

Biozell Color Mask Silver


Kokeilinkin heti tiistaina Keskiseltä ostamaani Biozellin Color Maskia sävyssä Silver. Ombre-tyyppiset raidoitetut hiukseni kun jäivät vaalennuksessa pikkuisen keltaiseksi ja halusin siihen vähän viileämpää sävyä.


Tuubiin pakattu naamio on väriltään violettia poiketen hopeashampoista, jotka taitavat melkein poikkeuksetta olla sinisiä. Tuoksuu sisältämiltään kemikaaleilta ja käytön aikana tuoksu alkoi vähän ärsyttämään kurkkua. Kokeilin levittää voidetta ensin yhteen huomaamattomassa paikassa olevaan suortuvaan, kuten ohjeissa neuvottiin. Ihan vain, ettei satu mitään odottamattomia reaktioita ja pamahda vaikka koko pää violetiksi. En tiedä voiko niin käydä, mutta noin kuviteltuna kauhuskenaariona. Tai no kaikki on varmaan mahdollista kun minä räpellän hiusten kanssa. Kaikki meni kuitenkin hyvin, joten uskalsin laittaa aineen koko päähän. Tai siis vaaleisiin osioihin, ruskealle tyviosalle ei tuo taida tehdä mitään, joten turha laittaa.


Laitoin naamion kuiviin hiuksiin, koska en halua värjötellä hiukset märkänä naamio päässä. Ja jotenkin ajattelin myös naamion tarttuvan paremmin kuiviin hiuksiin, kun ei ole vettä välissä hankaloittamassa asiaa. Värikkäämmät Biozellin naamiot kannattaa levittää hanskat kädessä, mutta tämän levitin ilman, eikä se värjännyt käsiä kun pesi kädet heti levityksen jälkeen. Olisin muuten käyttänyt muovihanskoja myös, mutta ne oli vähän niin kuin hukassa koko paketti. Vaikutusaika on viitisen minuuttia, mutta pidempäänkin naamio voi olla päässä jos haluaa hiuksille tehokkaamman hoidon. Itse sävyä pidempi vaikutusaika ei tehosta.

Norminaamioon verrattuna tuotetta menee paljon ja tuubista luvataankin vain 2-3 käsittelyyn pitkille hiuksille. Minulla vähän useampaan ehkä kun en koko päätä laita tuolla.Vaikutusajan jälkeen pesin hiukset, naamio peseytyi pois suhteellisen helposti ja teki hiuksista takuttomat ja sileät hiusnaamion tapaan. Sitten annoin hiusten kuivua.

Ja tässä tulos. Poikkeuksellisesti en käsitellyt kuvia mitenkään muuten kuin rajaamalla, pienentämällä kokoa ja terävöittämällä. Kuvat yritin ottaa mahdollisimman samoissa valaistusolosuhteissa, samoilla asetuksilla, jotta ne olisivat vertailukelpoisia.


Eli hiusten sävy muuttui selkeästi kylmemmäksi, kuten kuvasta näkyy. Vaikutus kestää hiuksissa 6-8 pesukertaa eli minun tapauksessani sen pitäisi olla noin pari viikkoa ja sitten naamio pitäisi laittaa uudelleen. En ehkä ala jatkuvasti naamiolla ylläpitämään väriä, vaan kirkastan väriä jos edessä on jokin tärkeämpi meno. Arkena nyt ei ehkä ole niin väliä onko ne kellertävät vai ei. Ostopaikasta riippuen 6-10 euroa(omani Keskiseltä 6,50€) maksava naamio kun käy pidemmän päälle kalliiksi jos parin viikon välein sitä joutuu käyttämään. Ehkä joskus innostun pelleilemään myös noilla muilla sävyillä, vapuksi vaikka ponitukkaa jollain kivalla värillä...

5 kommenttia:

 1. Hyvä postaus. Mä olen itsekn jo ostanut tämän saman maskin, mutten ole vielä ehtinyt sitä kokeilla. Nyt lähden kokeilemaan sitä paljon luottavaisemmalla mielellä :D Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Tää on ihan hyvä tuote, muutaman tuubin käyttänyt. Vielä kun olisi isommassa tuubissa, että olisi riittoisampaa. :D

  VastaaPoista
 3. Jes, kiitos tästä postauksesta! Olen kauan miettinyt miten saisin blondit hiukseni "valkoisemmaksi" ilman kestovärejä! Lähden heti prismaan hakemaan kyseistä ainetta! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että postauksesta oli apua :) Hiusten keltaisuuden poistoon sopii tällaisten naamioiden lisäksi hyvin myös hopeashampoo, joita on useilla eri merkeillä ja googlella varmasti löytyy blogipostauksiakin aiheesta. :)

   Poista