28. huhtikuuta 2015

Trooppiset kynnet

Blogissa ei ollakaan nähty kynsiä aikoihin. Olen käytännössä koko talven kulkenut lakkaamattomilla kynsillä. Ei ole vain kiinnostanut lakata kynsiä ja jos olen lakannut kynnet, olen tehnyt sen vain yhdellä värillä ilman koristeluita.

Innostuin kuitenkin kun Taru esitteli blogissaan keltaisen Avonin lakan ja muistelin minullakin olevan jokin keltainen Avonin lakka. Se ei ollut aivan sama kuin hänellä, mutta alkoi tehdä mieli lakata sillä. Joten lakkasin kynnet Nailwear Pro+ lakan Inspire-sävyllä. Se oli kuitenkin vähän huono lakka, raidoittui, jäi läpikuultavaksi ja kaljuja laikkuja jäi sinne tänne. Mainitsin tästä ominaisuudesta Conversekynsissä, mutten sitä muistanut lakkausvaiheessa.


Yritin pelastaa kynnet koristeluilla ja koska pää löi tyhjää, googlettelin erilaisia koristeltuja keltaisia kynsiä. Älkää muuten ikinä kirjoittako googlen kuvahakuun 'yellow nails', koska saatte kymmenittäin jalkasilsakuvia. Hyi olkoon!
Kuitenkin kaikista ällökuvista huolimatta inspiroiduin tekemään dotting toolilla vähän tuollaisia kuplan tyyppisiä palloja turkoosilla Rimmelin Sky High:lla. Jonkin aivopierun seurauksena lakkasin yhden kynnen Maybellinen Polka Dotsilla sävyssä Chalk Dust ja se näytti rumalta. Yritin pelastaa sitä vielä turkooseilla palloilla, mutta en tykkää. En kuitenkaan jaksanut siinä vaiheessa iltaa yötä alkaa enää korjailemaan, koska tuo keltainen lakka kuivuu niin tajuttoman hitaasti. Sen takia joissain kuvissakin voi olla havaittavissa tyynynpainaumia, vaikka menin nukkumaan vasta pari tuntia lakkaamisen jälkeen.


Jos ei nimetöntä lasketa niin tykkäsin kynsistä. Ne ovat mielestäni kivan trooppiset ja kesäiset. Ihan kuin jokin kala olisi tämän värinen? Pirteät kynnet yhdistettynä auringonpaisteeseen piristi viime viikot vähän maassa ollutta mieltäni kovasti. Vielä kun vaihdoin talviset itämaiset tuoksut kesäisempiin, escadatyttö sisälläni heräsi taas. Toivottavasti nyt myös innostuisin lakkailemaan kynsiäni enemmän, ettei taidot pääse enää ruostumaan tämän enempää.

2 kommenttia: