21. huhtikuuta 2015

Laput silmille


No ei aivan, mutta silmien alle. Joskus kauneusmessujen aikaan blogeissa vilisi Jamelan kultakollageeninaamioita ja sellaista toki olisi kiva kokeilla, mutta ne olivat varsin kalliita. Keskiseltä ostin kuitenkin samantyyppisiä, nimeltään Revitale Collagen and Q10 Anti-Wrinkle Eye Gel Patches. Luulin, että näitä voi käyttää silloin tällöin ja niin varmaan voikin jos haluaa, mutta ohjeissa neuvottiin ensimmäisen viikon aikana käyttämään kuurina 3 lappua ja seuraavalla viikolla 1-2. Paketissa on 5 lappuparia eli tuo yksi kuuri kokonaisuudessaan. Hintaa oli vähän päälle euron, joten halusin kokeilla.


Yksittäispakatut lappuset ovat todella liukkaita ja geelimäisen kosteita. Ne on helppo asettaa paikoilleen, mutta tuppaavat valumaan silmien ja poskien liikkuessa vähän alaspäin, joten niitä joutuu nostelemaan vähän väliä alkuun. Kun ne ovat sellaisen 10 minuuttia kasvoilla, ne ovat jo imeyttäneet suurimman liukkauden ihoon ja pysyvät paremmin paikoillaan. Niissä ei juurikaan ole mitään tuoksua, mutta läheltä haistettuna voi haistaa hennon puhtaan tuoksun.


Minulla ei varsinaisia ryppy-ryppyjä vielä kai toivottavasti ole, mutta silmänaluseni ovat pikkuisen kuivat, vaikka kasvoni muuten rasvoittuvat helposti. Tehokosteutuskuuri talven jäljiltä on siis tarpeen. Viileältä iholla koko 30 minuutin vaikutusajan tuntuvat laput kosteuttavat selkeästi, koska ihoa kihelmöi pikkuisen. Jotain siis tapahtuu. Lappuja voi paketin mukaan käyttää myös suun ympäryksen juonteille, mutta niitä minulla ei ole, joten en kokeillut.

Lappujen poiston jälkeen iho on todella kosteutettu ja pehmoinen, lapuista jää pikkuisen geelimäinen kalvo iholle. Sen voi pestä poiskin, mutta olen antanut kalvon jäädä iholle yöksi kosteuttamaan.


Kokonaisuutena tämä parin viikon kuuri oli tehokas. Silmänaluset ovat selvästi kosteutetummat ja niissä olevat rakenteelliset juonteetkin näkyvät heikommin, kun iho on "pullistunut" lisäkosteudesta hieman. Ja iho myös tuntuu kosteutetummalta, sitä ei enää kiristele niin usein. Ehdottomasti seuraavalla Keskisen reissulla ostan lisää, mutta enää tuskin käytän kuurina. Haluan ostaa niitä käytettäväksi silloin tällöin kun silmänaluset tuntuvat erityisen kuivalta. Kokeilin myös merkin mustapäälappuja, joista kuullaan blogissa myöhemmin.

Onko teillä suosituksia vastaavista tuotteista?

3 kommenttia:

 1. INCI-näyttää tosi hyvältä, joten jos eurolla sait niin melkoinen löytö. Monissa näissä silmänaluslapuissa on juurikin idea käyttää niitä kuurina freesaamaan ilmettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkin 1-1,50€ välillä se maksoi, en ihan tarkkaan enää muista. Mutta yllättävän hyvä näin halppistuotteeksi kun tähän hintaluokkaan mahtuu paljon niitä huonojakin tuotteita.

   Poista
 2. Mä tykkäsin Livboxin mukana tulleista Jamela kultakollageenilapuista. Silottivat kivasti silmänympärysihoa :)

  VastaaPoista