16. huhtikuuta 2015

Ensivaikutelma: L'Oreal Eyelinerit +Miss Manga Punky Mascara


Sain alkuviikosta palkintona kilpailusta L'Orealin Punky Kitin, joka sisälsi kaksi ripsiväriä ja kolme erilaista eyelineria. Vilautin niitä jo aamupäivällä instassa ja nyt katsotaan vähän tarkemmin. Olin innoissani etenkin Punky -ripsiväristä ja noista eyelinereista, koska en ole ikinä kokeillut L'Orealin linereita. Ja Punky -ripsari nyt on vähintäänkin mielenkiintoinen. Päätinkin tehdä pikku vertailun eyelinereista helpottamaan teidän valintaanne siellä L'Orealin ständin edessä seisoessa. Minulla ainakin olisi sormi mennyt suuhun runsaudenpulan takia.


Miss Manga Mascara - Black

Ensimmäisenä on vanha tuttu Miss Manga, joita olen käyttänyt yhden loppuun asti ja toisen arvoin teille. En tästä tarinoi sen enempää, koska siitä on vanha juttu täällä. Mutta lyhyesti sanottuna tykkään siitä kovasti, koska sillä saa todellakin volyymiä ripsiin, vähän paakkujakin, mutta minua ne eivät hirveästi haittaa. Ainoa mistä en tykkää on tuo pikkuinen joustava kohta harjassa, koska tykkään harjalla painaa ja taivuttaa ripsiä ylöspäin ja tällä se ei onnistu.

Hinta noin 16-17€ ostopaikasta riippuenMiss Manga Punky Mascara - Black

Toinen ripsari oli uutuus; Miss Mangan Punky versio. Tässä tuo taittuva kohta on onneksi poistettu harjasta ja harjakin on erikoisen mallinen. Nykyään ripsarimarkkinoilla erottuakseen täytyy tehdä jotain erikoista ja tämä tosissaan on sitä. Katsokaa vaikka mainoskuva. Lupaa antaa megavolyymiä ja sen lisäksi muotoilla ripset irokeesityyliin. En ole ihan varma haluanko tuollaisia ripsiä, mutta kokeilemalla se selviää. Postauksen lopussa olevissa meikkikuvissa näette ripsarin in action, mutta alla vielä erikseen kuva ripsarista, koska loppukuvissa keskityin vain näyttämään linerin mahdollisimman hyvänä.


Sanoisin ripsarin lopputulosta hyvin samankaltaiseksi kuin normaalissa Miss Mangassa, mutta ripset vain tulevat enemmän tuollaisiin mainoskuvan tyyppisiin rykelmiin. Ei kuitenkaan lähellekään niin selkeisiin. Väri on intensiivinen ja kuvassa on vain yksi kerros ripsaria. Tarkasti eroteltuja ripsiä tuolla ei saa sitten millään, joten jos tykkäät niistä, tämä ei ole sinulle. Mutta jos paakkuisuus ei haittaa, saa tällä mahtavan volyymin kerrostamalla. Kestää hyvänä koko päivän, loppuillasta saattaa vähän alkaa varisemaan. Vastaavasti sitten aika hankala poistettava.

Hinta noin 16-17€ ostopaikasta riippuen


Superliner Perfect Slim - Intense Black

Tämä vekkuli rajaustussi on minusta vähän kuin nestemäisen eyelinerin ja tussin yhdistelmä. Kärki on todella ohut ja sillä saa hiuksenhienon ja tarkan rajauksen niin halutessaan. Karkaili myös käteen swatchatessa hieman, en nyt just keksi suomenkielistä termiä, mutta ulkomailla sitä kutsutaan feathering/feathered-nimellä. Luomilla lineri kuitenkin käyttäytyy kuin unelma. Taitava saa rajauksen vedettyä vaikka yhdellä vedolla ja väri on todella intensiivinen ja musta. Eikä tuosta karkailusta tietoakaan, koska luomilla ei hirveästi tuollaisia "juonteita" ole. Kuivumiselle pitää antaa hetki aikaa, koska tämä on enemmän tällainen nestemäisen linerin tyyppinen. Kuivuttuaan jää pikkuisen kiiltäväksi.

Hinta noin 15€ ostopaikasta riippuen.


Superliner Blackbuster - Black

Tästä eyelinerista olin erityisen innoissani, koska joku aika sitten viimeinen musta tussilinerini loppui ja tästä tuli nyt sen korvaaja. Mainosteksteissä luvataan intensiivinen lopputulos ja pitkäkestoisuus. Kädelle swatchatessa levisi vähän kuten yllä olevakin. Kärki on tussiksi aika tymäkkä ja paksumpi mihin olen tottunut, mutta yhtä tarkan rajauksen sillä sai kuin ohuempikärkisillä. Hylsy oli tosin pikkuisen liian lyhyt ja paksu. Sitä oli vähän hankala pidellä kun sitä ei saanut tuettua käteen ja oli siten vähän epävakaa. Väri ei myöskään ollut ihan niin intensiivinen kuin yllä olevassa, väriä joutui vetämään useamman kerran saadakseen täysin mustan.

Hinta noin 15€ ostopaikasta riippuen.


Superliner Smokissime - Black Smoke

Vieläkin tymäkämmällä kärjellä varustettu puuterimainen eyeliner ei ole tarkkoihin rajauksiin, mutta nimensä mukaisesti se sopii vaikka pehmeään smokey-rajaukseen. Tällaista en olekaan kokeillut miltään merkiltä. Sävyä saa kerrostaa luomelle aika paljon, jotta saa ihan mustan. Ei siltikään tule ihan tasaisesti ja sisänurkka on erittäin vaikea saada tehtyä. Ei näin yksinään ole ehkä ihan parhaimmillaan, mutta jossakin tummemmassa smokeyssä varmasti menisi hyvin kun kontrasti ei ole niin suuri. Varisee aika paljon levittäessä silmän alle, mutta lähtee helposti pyyhkäisemällä puuterisiveltimellä.

Hinta noin 15€ ostopaikasta riippuen.Swatchit kaikista linereista yllä ja katsotaanpa sitten miltä ne näyttävät käytössä. Jätin kaiken muun meikin luomilta pois, jotta linerit korostuvat ja ripsarina käytin tuota Miss Manga Punkya. Kannattaa klikata kuvat suuremmaksi kun blogger tekee niistä niin kovin pieniä vaikka laittaisi kooksi suuri. Erittäin suurena menee taas yli rajojen, joten pitäisi vähän säädellä jostain tätä ulkoasua.Suosikikseni noista nousi ehdottomasti Perfect Slim, mikä yllätti kovasti. Inhoan sellaista normaalia nestemäistä lineria, koska en osaa käyttää sitä, mutta Perfect Slimin tussipää helpottaa huimasti koko prosessia. Blackbuster on myös hyvä, mutta vaatii vähän enemmän vaivaa. Smokissime on minun meikkityyliini vierain, mutta ehkä ajan kanssa opettelemalla pääsen sen kanssa sinuiksi. Kaikki myös kestävät luomilla koko päivän hyvällä pohjustuksella, mutta kuitenkin irtoavat todella helposti misellivedellä.

Oletko kokeillut jotain näistä ja mikä on suosikkisi? Entäpä mikä on mielipiteesi Punky-ripsarista?

Tuotteet saatu palkintona

5 kommenttia:

 1. Perfect Slim näyttää semmoiselta, mitä minäkin osaisin käyttää ja se on sopivan huomaamaton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä yllättävänkin helppokäyttöinen noin ohueksi :)

   Poista
 2. Nuo eyelinerit näyttää kyllä tosi kivoilta, pitää käydä tutkimassa niitä kaupassa :)

  VastaaPoista
 3. Minua ei oikein sytyttänyt nämä tuotteet. En kyllä yleensäkään ole innokkaimmillani rajauksien suhteen. Musta rajaus on silti aina vaan musta ja siihen hommaan kelpaa mikä vaan miltä vaan merkiltä. Ainakaan tähän asti en ole kiinnostunut eri rajauspäistä. Värilliset ja glitterrajaukset ovat sitten taas asia aivan erikseen :P

  Mutta tosi ihanat nuo kuvat! Sopii tosi hyvin nuo korut ja nahkatakki tuonne taustalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustissa rajauksissakin on paljon eroja ja useimmat leviävät rasvoittuvilla luomillani päivän mittaan, joten todella hyvän pysyvyyden takia nämä ansaitsivat päästä blogiin. Mutta ymmärrän kyllä pointtisi, musta rajaus voi ehkä olla vähän tylsä, mutta minulle se on arkimeikissäni yksi tärkeimpiä asioita. Väri-ilottelut rajauksissa jätän taas erikoisempiin tilaisuuksiin. :)

   Kiva kuulla, että tykkäsit kuvista, yritin tähän saada vähän punk-henkeä kuviinkin kun oli kerran Punky Kit kyseessä. :)

   Poista