7. huhtikuuta 2015

Pääsiäislomaostokset

Takaisin kotona ollaan taas ja perinteisesti kotimatkalla kipaisin Keskisen kautta.


Sieltä ostelin Macadamia Oil Extract Conditionerin, jota katsoin jo viimeksi käydessä. Ainakin Youtubessa niin kovasti gurut hehkuttavat näitä naamioita. Niitäkin oli myynnissä, kuitenkaan en tarvitse naamiota juuri nyt, mutta hoitoaine on vähissä, joten päätin kokeilla. Hintakin oli vain 4 euroa.

Sitten viimeinkin löysin Herbinan kuivashampoota MarjaSpa tuoksussa, olen about vuoden etsinyt. Nyt onneksi oli. Ja Biozellin Silver Color Maskilla kokeilen, jos tuo hiusten keltaisuus vähän taittuisi.


Löysin myös iiihanan näköisen Soap&Glory kopion eli Creightons Squeeky Clean Daisy Fresh Shower Detoxin. Tuoksuu aika taivaalliselta. Hyllyssä oli kopiot myös vartalovoiteesta ja Hand Foodista. Myös Victorias Secret kopioita oli, mutta niihin en vielä ainakaan haksahtanut.

Haluan myös kokeilla noita Revitalen silmänalusnaamioita, koska ne maksoivat vain pikkuisen yli euron.


Postissa oli tupsahtanut paketti. Osallistuin pari viikkoa sitten Garnierin Facebook-sivulla testiryhmään ja sieltä luvattiin lähettää näytteet. Ajattelin, että no joo ehkä sieltä tulee joku pieni pussinäyte. Mutta iso laatikko oli yllätys.


Ja sisältä niin kaunis, että varmaan naapuritkin kuuli mun ääntelyn kun avasin tuon. En osannut odottaa täysikokoista kaikista tuotteista! Näistä kuullaan myös blogin puolella sitten kunhan saan testailtua jonkin aikaa.

Oliko teillä mukava pääsiäinen?

6 kommenttia:

 1. Ihastelin Garnierin purkkeja tänään Citymarketissa, kun oli tehty hyllypäätyyn niille tilaa, ihania väripilkkuja :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä kauniita ja kivan keväisen pirteitä ^^ Ja tuoksuvatkin hyvälle.

   Poista
 2. Tykkään tosi paljon tuosta Biozellin Silver Color Maskista, ainoa haittapuoli on se, että itsellä on niin pitkät hiukset, että yksi tuubi ei riitä edes kahteen käsittelyyn, joten käyttö ei tule kovinkaan edulliseksi. :D Hoitoaineen joukkoon sekoitettuna tehot ei oikein riittäneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että joku edes tykkää siitä kun luin niin monta huonoa arvostelua siitä, mutta päätin silti ostaa kokeiluun. Onneksi mulla on vain puolet hiuksista blondina niin ei ehkä kulu niin nopeasti. :)

   Poista
 3. Raikkaan oranssiset tuotteet garnierilta! :)

  VastaaPoista