24. huhtikuuta 2015

Colour Stylist Cream -huulipunaswatchit


Viimeksi huuliswatcheissa käytiin läpi mattaiset Colour Unlimited -sävyt. Tänään katsellaan noiden jälkeen lanseerattuja Oriflame The ONE 5 in 1 Colour Stylist Cream Lipstickejä, jotka ovat puolimattaisia sävyjä. Huulipunissa on kosteuttavia jojoba- ja avokadoöljyjä. Ne tuoksuvat hennon kukkaisilta ja ovat melko helppoja levittää huulille. Koostumus vaihtelee hyvinkin paljon sävystä riippuen. Vaaleat nudemmat sävyt eivät ole kovin pigmenttisiä, ovat melko kuivattavia ja mattaisia. Kun taas tummemmat sävyt ovat pigmenttisiä ja mehukkaita crememäisiä punia. Huulilla hyvin huomaamattoman tuntuisia, vähän kuin olisi jotain huulirasvaa. Ne ovat kestoltaan keskivertoja, kuten crememäiset punat yleensäkin. Ne pysyvät huulilla hyvin muuten, paitsi jos syö tai juo niin korjailu on tarpeen. Huulipuna kustantaa normaalihinnalla 12 euroa, mutta on usein tarjouksessa.


Sävyjä on 8 erilaista ja tilasin taas kerran kaikki näytteenä.


Melted Caramel
Vaalea nude, ysäritrendin mukaisesti aika ruskehtava. En ruskeista punista yleensä tykkää, mutta tämä sopi ihonsävyyni yllättävän hyvin. Vaatii todella hyväkuntoiset huulet, koska on näistä selvästi kuivin ja korostaa kaikki mahdolliset uurteet sun muut.

Rosewood Matte
Edellistä paljon punertavampi sävy, sellainen your lips but better. Nudehulluna tykkäsin kovasti ja jos mulla ei olisi jo niin tajutonta määrää nudeja valmiiksi, tilaisin täysikokoisen.

Rose Parfait
Kylmä peruspinkki ja todella vaikea saada tasaiseksi. Melted Caramelin ohella yksi heikkopigmenttisimmistä sävyistä.

Fuchsia Toffee
Astetta tummempi ja nimensä mukaisesti edellistä enemmän fuksiaan vivahtava sävy. En tiedä kyllä mistä tuo toffee tulee tuohon nimeen.


Succulent Pink
Hei kuka tälle ja tolle seuraavalle keksi nimet oikein häh? Pinkin sijaan tämä on erikoinen ja vaikeasti kuvattava likainen, kylmä punainen. Kaukana mehukkaasta pinkistä. Mutta sävynä kiva vaihtoehto, jos haluaa punaiset huulet, mutta ei kuitenkaan ihan tuollaisia Wrapped in Redin kaltaisia paloautonpunaisia. Hillitympi vaihtoehto arkeen.

Taupe Delight
En tiedä oikein miksi tätä sävyä sanoisi. Vähän niin kuin tosi tumma likainen ruskehtava vanha roosa. Ei mielestäni taupe kuitenkaan. En tiedä, no ainakin erikoinen, vähän kuin tummempi ja ruskeampi versio Rosewood Mattesta. Ja tykkään siitä. Muistuttaa pikkuisen Lidlistä ostamaani Cienin Bramble -sävyä.

Coral Creme
Hyvin oranssi punainen, näistä kaikista ehkä pigmenttisin, mutta vaatii todella tarkan levityksen ja mielellään rajauskynänkin, mutta kuten aina, otan huuliswatchit ilman rajauksia.

Wrapped In Red
Ooo mikä punainen! Suosikkini näistä kaikista, oikein kirkas ja mehukas täyteläinen punainen. Karkailee helposti, joten tässäkin rajauskynä must.


Ette muuten usko kuinka kärsineet ja tunnottomat mun huulet oli noiden swatchien jälkeen. Ja ihokin punoittaa kuvissa loppua kohti mennessä aina vain enemmän. :D Mitäpä sitä ei bloginsa eteen tekisi.

Löytyikö sävyistä suosikkia?

1 kommentti:

  1. Coral Creme ja Wrapped in Red on tosi nättejä, myös Fuchia Toffee näyttää herkulta.

    VastaaPoista