2. huhtikuuta 2015

Sama tuote, eri pakkaus


Vuosia käytössäni ollut Schwarzkopf Got2be Powder'ful Volumizing Styling Powder alkoi helmikuussa olla lopussa ja tilalle piti saada uusi. Lähdin kauppaan mielessäni ostaa samanlainen, mutta iskinkin hyllyllä silmäni merkin Taft Instant Volume Powderiin. Koska tykkään kokeilla kaikkea uutta tai tässä tapauksessa "uutta", valitsinkin sen ostoskoriini.


Vanha luotettava Got2be on aluksi hankala käyttää ja en alkuun tykännytkään siitä yhtään. Sain sillä hiuksistani vain tyvestä takkuisen ison laatan. Kuin jokin eläimen huopaantunut turkki. Mutta harjoittelemalla opin lopulta oikean annostusmäärän ja levitystavan ja tykkään hiuspuuterista kovasti. Erityisen hyvä se on nopeuttamaan aamuja. Illalla kuiviin hiuksiin tyveen puuteria ja yöllä nukun niin levottomasti, että aamulla herään varsin kuohkeiden hiusten kanssa. Toki se tuo kuohkeutta välittömästi levityksen jälkeenkin kun hiuspohjaa hieroo sormin.


Uutta Taftia kokeillessani totesin sen olevan varsin samanlainen edellisen kanssa. Toivoin sen kuitenkin tuovan vielä enemmän kuohkeutta hiuksiin kuin Got2be.


Pakkaus on täysin samanlainen ja jauhekin täysin samanlaista. En pikkuisen tukkoisella nenälläni havainnut kummassakaan mitään tuoksua. Vain etiketti on erilainen. Toivomaani lisävolyymiä se ei tuonut, kohotti hiukset ihan samalla tavalla kuin Got2be. Syykin selvisi pian.


Tutkailin nimittäin purkkien ainesosia vierekkäin ja ne ovat täysin identtiset. Kaarevasta pullosta oli hieman vaikea ottaa kuvaa, mutta alusta loppuun asti incit ovat ihan samat. Vanha tuote on vain pakattu uuteen purkkiin ja kieltämättä petyin hieman. Vaikkei itse tuotteessa mitään vikaa olekaan, mutta toivoin saavani kokeilla jotain uutta. Ja taisi muistaakseni tämä Taft olla euron kalliimpikin kuin Got2be.


Pääsiäisen ajan blogissa on hieman hiljaisempaa. Minulle tuli yllätyslähtö vanhempieni luokse pääsiäisen viettoon, joten en ehtinyt ottamaan edes kuvia varastoon postauksia varten, eikä luonnoksissa ole juurikaan mitään julkaisukelpoista. Joten toivotan kaikille lukijoille oikein mukavaa pääsiäistä ja palaillaan taas ensi viikolla asiaan. Voi olla, etten ehdi kommenttejakaan julkaisemaan tai vastailemaan niihin ennen sitä.

2 kommenttia:

  1. Mä en ole ihan täysin vakuuttunut, että kyseessä on aivan sama tuote. Olen nimittäin kokeillut useita noita Schwarzkopfin puutereita ja todennut niiden olevan rinnakkain vertailussa erilaisia. Ehkä niissä on sitten samat aineet, mutta eri määrissä...

    VastaaPoista
  2. Olikohan samoilla merkeillä myös yhteneväiset sisällykset kahden eri hintaisen hiusöljyn välillä, tai ainakin muistelisin jonkun näin bonganneen.

    VastaaPoista