Kukamitähäh?Kuka?


Hannele, 25 -vuotias turkulainen kosmetiikkaa ja kaikkea kaunista rakastava nainen. Ammatiltaan Yo-merkonomi. Toiminut Oriflame Business Class -konsulttina vuodesta 2012. Kosmetiikan lisäksi tykkää eläimistä, liikunnasta, musiikista, valokuvauksesta ja monesta muusta.


Mitä?


Meikin Loppu blogissa käsitellään kosmetiikkaa tuote-esittelyiden muodossa. Joskus joukkoon mahtuu myös kynsiä, meikkejä, tutorialeja sekä muuta aiheesta ja aiheen vierestä. Kuukausittaiset Loppuneet-postaukset seuraavat myös kosmetiikkavarastojen pienennysprojektia. Kosmetiikan shoppailusta pitävänä tuotteita on kertynyt yli omien tarpeiden, joten tavoitteena olisi saada tuotteiden määrää vähennettyä. Mahdoton tehtävä?

Minulle kosmetiikan tulee olla hauskaa, kuin leikkiä. Päivän hauska hetki on, kun saa meikata ja miettiä, mitä tekisi tänään. Minkä näköiseksi itsensä laittaisi? Millaiset hiukset? Tai niinkin arkisen tapahtuman, kuin suihkun muuttaminen jokapäiväiseksi nautinnoksi, mielenkiintoisten ja hyvältä tuoksuvien tuotteiden avulla. Unohtamatta tietenkään ihon- ja hiustenhoidollisia hyötyjä. Kun minä, vuosikymmenen ajan aknesta kärsinyt tyttö, olen ihonhoidolla saanut luotua itselleni huiman paljon paremman, entiseen verrattuna lähes täydellisen, ihon.

Ja kun jokin tuote loppuu on se leikin loppu siltä osin. Joten siitä vääntyi blogin nimikin, Meikin Loppu.

Blogi keskittyy lisäksi pääasiassa "tavalliseen" kosmetiikkaan. Monet blogit käsittelevät lähinnä selektiivisiä tuotteita ja nähdään niitä tässäkin blogissa satunnaisesti. Ne kuitenkin ovat usein hinnaltaan melko korkeita, joten monilla ei ole sellaiseen luksukseen varaa. Edullisemman kosmetiikan paristakin löytyy yhtä hyviä, joskus jopa parempiakin tuotteita ja haluan nostaa niitä blogissani esiin.Jos haluat kysyä minulta jotain tai sinulla on muuten vain asiaa, minut tavoittaa:

Email: meikinloppu@gmail.com
Instagram: @hanre91

You can contact me also in English if you wan't me to review your product.

Tuotteet joita käyn blogissani läpi, ovat pääosin itse ostamiani, jotkin saatuja kaupan päälle tai näytteitä. En saa mistään esittelemistäni tuotteista rahaa tai muutakaan hyötyä, en myöskään linkeistä joita laitan, joten niitä voi huoletta klikkailla. Tuotteet esittelen vain puhtaasti siksi, että haluan, en siksi, että jokin valmistaja pyytää ja kerron aina oman mielipiteeni, oli se sitten hyvä tai huono.

Ainoa mistä hyödyn rahallisesti, on Oriflame. Edustajuus on minulle liiketoimintaa sivutulojen muodossa ja saan paljon kaupanpäällisiä, kampanjapalkintoja ja muita ilmaisia tuotteita. Asiakkaani eivät kuitenkaan lue blogiani tai edes tiedä siitä, joten en suoranaisesti hyödy blogissa esitellyistä Oriflame-tuotteista.


HG-listani(eli lempituotteeni)

Meikkivoide
Oriflame Everlasting
Oriflame IlluSkin
Lumene Double Stay

Silmämeikinpohjustaja
Lumene Beauty Base Eyeshadow Primer

Ripsiväri
Oriflame Wonder Lash

Aurinkopuuteri
Oriflame Terracotta Powder

Puuteri
Oriflame IlluSkin

Kuivashampoo
Herbina

Deodorantti
Rexona Maximum Protection
Dove Maximum Protection

Putsari
No7 Beautiful Skin Foaming Cleanser
Garnier Pure Active 2in1 Purifying Make-Up Remover Gel

Kasvokuorinta
Oriflame Essentials Daily Scrub Cleanser
Louis Widmer Skin Appeal Peeling

Huulirasva
Lipsolute
Oriflame Tender Care

Kosteusvoide
Oriflame Ultra Rich Body Cream

Suihkugeeli
Lush It's Raining Men

Shampoo
Oriflame Nettle & Lemon
Oriflame Elderflower & Apple
Oriflame Milk & Honey

Hoitoaine
Oriflame Milk & Honey


Lista täydentyy vähitellen ja ihan kaikista tuotteista ei ole löytynyt vielä superhypermahtavaa yksilöä, joten niiden osalta etsintä jatkuu.


2 kommenttia:

  1. Tuo Oriflamen Everlasting-meikkivoide on varsinainen löytö, sopii jopa minunkaltaiselleni superyliherkälle atoopikolle :) Ja sävykin (Porcelain) on varsin onnistunut - kaikki sävyt kun eivät loppujen lopuksi ole sitä mitä pullon kupeessa sanotaan. Tämä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä loistava meikkivoide ja paljon olen kuullut, että se sopii hyvin vaikean ihon omaavillekin. Kiva kuulla, että löysit siitä suosikin :)

      Poista