16. elokuuta 2018

Kesän loppuneetKesällä ei hirveästi loppunut mitään, tässä on sekä kesäkuun, että heinäkuun loppuneet. Niistä näkee selvästi, että meikkailu on ollut aivan minimissä, mutta auringossa ja suihkussa on oltu ahkerasti helteellä.


Oriflame Sparkling Collection Bubble Bath
Persikkacocktailin tuoksuinen suihkugeeli oli herkullisen hedelmäisen tuoksuinen, sitä olisi voinut vaikka juoda ja se vaahtosi runsaasti.

Oriflame Love Nature Nettle & Lemon Shampoo
Entinen kestosuosikkini, mutta uudistetusta versiosta on pakko sanoa, ettei se pese niin tehokkaasti kuin aiempi versio. Todella suuri harmi.

Jelly Belly Very Cherry Shower Gel
Kirsikka Jelly Bellyjen tuoksuinen suihkugeeli. Lapsille ja selvästi myös lapsenmielisille tarkoitettu. Ihana karkkituoksu.


Oriflame Feminelle Deodorising Cleansing Intimate Gel
Intiimipesujen välillä ei suurta eroa ole muuta kuin tuoksussa ja tämä oli ehkä huonoin niistä, olen kokeillut jokaista versiota. En ehkä hanki uudelleen.

Oriflame Sun Zone Sand Repellent Body Spray
Luottotuote jo toista vuotta. En ole palanut kertaakaan sen käytön aikana ja palan jo pelkästä aurinkoon lähtemisen ajattelusta. Korkea suojakerroin, helppo ja nopea levittää, tuoksu häviää nopeasti ja suojaava vaikutus kestää pitkään. Lisäksi tykkään pitkästä säilyvyydestä, koska ilmaa ei spraypulloon pääse. Tämänkin käytön aloitin viime kesänä. Otin uuden jo käyttöön ja tilasin lisää.

Oriflame Optimals Even Out Perfecting Eye Cream
Mielestäni ehkä Oriflamen paras silmänympärysvoide, ainakin minun ikäiselleni. Kosteuttaa riittävästi ja sisältää hentoista vaaleanpunaista shimmeriä, joka kirkastaa silmänalusia heti. Kaapista löytyy pari odottamasta.

Lindex Dry Shampoo
Heräteosto kassan edestä. Teki hiuksista yllättävän puhtaan näköiset ja näppärä koko sopi käsilaukkuun. Tuoksukin kivan hedelmäinen. Voisi joskus ostaa uudelleenkin jos tarvitsee pientä pulloa.

Oriflame Cucumber Face Gel
Raikkaan tuoksuinen ja tuntuinen geeli oli pelastus helteillä. Kosteutusteho ei ollut kummoinen, mutta pahimpien helteiden aikaan ihoni oli aivan tajuttoman rasvainen, joten ei sen niin väliä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti